Dikkat dedektörü zeka testi: 9 saniyede 3 farkı bul!

Zeka testi ile kendini kanıtlamak isteyenler için farkı bul türündeki test ile karşınızdayız. Yan yana getirilmiş iki görselde 3 fark bulunmaktadır. Bu farkları bulmanız için sadece 9 saniyeniz var. Derin bir nefes alın ve IQ testini çözmeye çalışın.

ABONE OL
GİRİŞ 26.03.2023 17:53 GÜNCELLEME 26.03.2023 17:53 YAŞAM
Dikkat dedektörü zeka testi: 9 saniyede 3 farkı bul!
Dikkat dedektörü zeka testi: 9 saniyede 3 farkı bul!

İnternette birçok türde hazırlanan zeka testleri ile keyifli vakit geçirmek ister misiniz? Özel olarak tasarlanan görselde toplam 3 fark bulunuyor. Sizden bu 3 farklı 9 saniyede bulmanız bekleniyor. Hazır olduğunuzda kronometreyi basıp zeka testine başlayın!

GRUP OLARAK OYNAYIP HIZINIZI YARIŞTIRIN

Zeka testlerinin iyi yanı bireysel yapılabildiği gibi grup olarak da denenebiliyor oluşudur. Bireysel olarak yapıldığında gözlem seviyesi ölçülebileceği gibi grup olarak oynandığında da hızınızı yarıştırabilirsiniz.

Matruşka gibi zeka testi: 15 saniyede filin içinde kaç hayvan göreceksiniz?Matruşka gibi zeka testi: 15 saniyede filin içinde kaç hayvan göreceksiniz?

ZEKA TESTİ ÇÖZMENİN BİRÇOK YARARI VAR

Zeka testleri yapmanın farklı bir iyi yanı ise gözlem becerisinin kuvvetlenmesini sağlamasıdır. Hem yetişkinlerle hem de çocuklarla yapılabilen zeka testleri ile yararlı bir zaman geçirebilirsiniz.

Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!

SON SANİYELER!

Hazırlanan görselde iki çocuğun kahvaltı ettiği görünmektedir. Yalnızca dikkatli bakarak iki resim arasındaki farkları görebilirsiniz. Odaklanın ve elinizden gelen tüm gayreti gösterin! Resimler arasında bulunan 3 farkı görmek için artık son saniyeleriniz...

Zeka testindeki kartalı Beşiktaşlılar bile bulamıyor! Gizli kartalı 10 saniyede bulZeka testindeki kartalı Beşiktaşlılar bile bulamıyor! Gizli kartalı 10 saniyede bul

SÜRE DOLDU

Testi çözmek için verilen sürenin sonuna geldik. Eğer 3 farkı verilen sürede yapabildiyseniz konsantrasyon ve dikkatiniz oldukça iyi durumdadır. Eğer verilen sürede istenenlerin hepsini göremediyseniz üzülmeyin. Daha fazla test çözerek kendinizi geliştirebilirsiniz.

Peki siz kaç saniyede kaç fark buldunuz? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Sadece dâhilerin yapabildiği zeka testi! 5 hatayı 18 saniyede bulabilecek misiniz?Sadece dâhilerin yapabildiği zeka testi! 5 hatayı 18 saniyede bulabilecek misiniz?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Serhan 1 yıl önce Şikayet Et
    5sn
    Cevapla
  • Gayret 1 yıl önce Şikayet Et
    Üçüncü biraz zaman aldı buldum yinede
    Cevapla
  • Dombrrk 1 yıl önce Şikayet Et
    Haha Gürültü Ailesi ulan bu! Nicktoons'da izlerim ben :D
    Cevapla
  • Ggdgdffadwh 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevdim seni tam benlik
    Cevapla
  • Gül 1 yıl önce Şikayet Et
    2 taneyi hemen buldum, 3.yü bulamadığım için geri zekalıyım sanırım
    Cevapla
  • Ggdgdffadwh 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayır bence sen çok zekisin
    Cevapla
  • İstanbullu 1 yıl önce Şikayet Et
    Tereyağı zor görülüyor
    Cevapla
  • Ggdgdffadwh 1 yıl önce Şikayet Et
    Görülüyo bence
    Cevapla
  • Ggdgdffadwh 1 yıl önce Şikayet Et
    Görülüyo bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR