Anneler Günü mesajı ve kutlama sözleri! Anneler Günü hediyesi seçenekleri neler?

Anneler Günü mesajları internette sorgulanıyor. Anneler Günü her yıl mayıs ayının ikinci pazarında kutlanmaktadır. Anneler Günü birçok ülkede yapılmaktadır. Bizi dünyaya getiren annelerimize sevgi ve minnetimizi belirtmek için bu gün anneler günü hediyesi araştırması yapılıyor. Peki Anneler Günü hediyesi seçenekleri neler? İşte Anneler Günü mesajı ve kutlama sözleri...

ABONE OL
GİRİŞ 14.05.2023 08:22 GÜNCELLEME 14.05.2023 08:51 YAŞAM
Anneler Günü mesajı ve kutlama sözleri! Anneler Günü hediyesi seçenekleri neler?
Anneler Günü mesajı ve kutlama sözleri! Anneler Günü hediyesi seçenekleri neler?

Anneler Günü mesajları internette aratılıyor. 2023 yılında 14 Mayıs tarihine denk gelen Anneler Günü hakkında mesaj ve hediye önerisi araması yapılıyor. Anneler Günü mesajı için birbirinden güzel sözleri derledik. Anneler Günü için hediye önerisi isteyenlere de birkaç tavsiye hazırladık. Peki Anneler Günü hediyesi seçenekleri neler? İşte Anneler Günü mesajı ve kutlama sözleri...

ANNELER GÜNÜ MESAJI

  • Anneler çiçek gibidir, onları hep mis kokulu yerlerde görebilirsin, senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Anneler günün kutlu olsun canım anam.

  • Anne gökte bir ışık, anne parlak bir yıldız anne yoklukta bir düş, ayda bir yaldız anne tutunulan bir dal, dertlerin garip çizgisi anne gözümdeki yaşların bir virane dizgisi.

  •  Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.

  • Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum annem.

  • Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem. Hakkını nasıl öderim.. Başımı dizlerine koymaya geldim.

  • Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın.. en aziz varlığımız. Anneler günün kutlu olsun annem.

  • Anne senin yüreğin taş olsa dayanır mı, kuş olsa, çiçek olsa, gündüz olsa, kırılmaz mı? Acıdan bir sap menekşenin boynu bu kez dağlar doğursun beni anne. Sen de ılık bir yağmur ol durmadan yağ kanayan yerlerime. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

EN GÜZEL ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

  • Anneler günü sadece bir gün olabilir ama senin sevgin ve fedakarlığın her gün takdir edilmeli. Sen her zaman benim yanımda oluyorsun ve beni destekliyorsun. Sana minnettarım ve seni seviyorum.

  • Sen benim annemsin ve hayatımdaki en önemli kişilerden birisin. Senin fedakarlığın ve sevgin hayatımın her alanında bana rehberlik ediyor. Anneler Günün kutlu olsun ve seni seviyorum.

  • Annem, sen hayatım boyunca en büyük destekçim oldun. Senin öğütlerin ve sevgin beni her zaman doğru yolda tuttu. Seni seviyorum ve Anneler Günü'nü kutluyorum.

  • Karşılıksız tek sevgi senin bize olan sevginmiş. Şimdi daha iyi anlıyorum anne. Seni çok seviyoruz. Ellerinden öpüyoruz anneciğim.

  • Gönül bahçemde açan en güzel çiçeksin. Seni çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.

ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ

  1. Çiçek seven anneler için kendisinin bakabilmesi için saksılı çiçek.

  2. Rahat etmesi ve yürüyebilmesi için ayakkabı ya da terlik.

  3. Kıyafetlerine ve tarzına uygun olacak saat, kolye, küpe ya da yüzük gibi takılar.

  4. Tesettürlü annelere sevdiği renk ve desenlerde eşarp ya da şal.

  5. Yaz aylarında başına güneş geçmemesi için şapka.

  6. Keyifli vakit geçirmesi için hobi malzemeleri.

  7. Ev dekorasyonu için vazo, biblo , tablo ya da çerçeve.

  8. Fotoğraflara değer veren annelere albüm.

  9. Tatlı yemeyi seven annelere çikolata ya da kek buketi.

  10. Yazı yazması ya da not tutması için not defteri ve kalem.

  11. Sizin kendi emeğinizle anneniz için yaptığınız resim, örgü ya da farklı bir hediye. 

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR