Pratik mi yoksa teorik biri misiniz? Seçtiğiniz kuşa göre kişilik testi karakteriniz hakkında ne söylüyor?

Kişiliğiniz hakkında daha fazla detayı keşfetmeye hazır mısınız? Resimdeki kuşlardan kendinize en yakın hissettiğinizi seçin ve seçtiğiniz kuşa göre kişilik testi analizinizi birlikte öğrenelim!

ABONE OL
GİRİŞ 21.12.2023 08:48 GÜNCELLEME 21.12.2023 09:48 YAŞAM
Pratik mi yoksa teorik biri misiniz? Seçtiğiniz kuşa göre kişilik testi karakteriniz hakkında ne söylüyor?
Pratik mi yoksa teorik biri misiniz? Seçtiğiniz kuşa göre kişilik testi karakteriniz hakkında ne söylüyor?

Kişilik testleri, yaptığınız seçimler doğrultusunda sizi diğer insanlardan ayıran özelliklerinizi ortaya çıkarmaya yarayan eğlenceli ve bilgilendirici içeriklerdir. Günlük hayatta yaptığınız her seçim, farkında olmadan yaşadığınız ve öğrendiğiniz birçok detay ile bağlantılıdır.

Haber7.com ekibi olarak bugün size son zamanlarda oldukça trend olan seçtiğiniz kuşa göre kişilik testi yapabileceğiniz bir içerik hazırladık. Seçtiğiniz kuşa göre kişilik testi, sizin pratik bir problem çözücü mü yoksa teorik bir düşünür mü olduğunuzu ortaya çıkaracak.

Seçtiğiniz kuşa göre kişilik testi için hazırsanız, hadi kişiliğinizi keşfetmeye devam edelim!

SEÇTİĞİNİZ KUŞA GÖRE KİŞİLİK TESTİ

Pratik mi yoksa teorik biri misiniz? Seçtiğiniz kuşa göre kişilik testi karakteriniz hakkında ne söylüyor?

Yukarıda yer alan 3 farklı kuş görseline bir süre bakın. Bu süre zarfında içgüdüsel olarak kendinizi en yakın hissettiğiniz kuşu seçin. Seçtiğiniz kuşun altında yer alan numara ile aşağıya ilerleyin ve o seçtiğiniz kuşa göre kişilik testi yorumlamalarınızı okuyun.

Fazla düşünmeyin ve içgüdüleriniz ile bilinçaltınızın sizi yönlendirmesine izin verin!

İlk gördüğünüz şey nasıl bir zihin gücüne sahip olduğunuzu ortaya çıkaracakİlk gördüğünüz şey nasıl bir zihin gücüne sahip olduğunuzu ortaya çıkaracak

Kuşu seçtiniz, hadi seçtiğiniz kuşa göre kişilik testi yorumlamalarına geçelim;

  • 1. Kuşu Seçtiyseniz:

Pratik mi yoksa teorik biri misiniz? Seçtiğiniz kuşa göre kişilik testi karakteriniz hakkında ne söylüyor?

Seçtiğiniz kuşa göre kişilik testinde eğer 1. kuşu seçtiyseniz pratik bir problem çözücü kişiliğine sahipsiniz demektir. Netlik ve çözüme doğrudan ulaşmak sizin en temel gayeniz. Başladığınız bir işi bitirmek için oldukça gözü kara davranıyor ve hiçbir şeyden çekinmiyorsunuz.

Soyut düşünmekten ziyade anda yaşıyor ve elinizdeki görevleri bitirmek istiyorsunuz. Siz bir hayalperest değil, hayallerini tek tek gerçekleştirmeye çalışan bir kişisiniz. Ancak bu pratik ve çözüm odaklı bakış açınız bazen gözden büyük fırsatların kaçırılmasına sebep olabiliyor.

Kişilik testi: Yumruk sıkma şeklinizin kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?Kişilik testi: Yumruk sıkma şeklinizin kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

Bizim size naçizane tavsiyemiz arada bir durun ve geriye bir bakın. Büyük resmi görmek her zaman karar vermenizi daha fazla kolaylaştıracak ve başka fırsatlarında kaçmasına engel olmanıza yardımcı olacaktır.

  • 2. Kuşu Seçtiyseniz:

Pratik mi yoksa teorik biri misiniz? Seçtiğiniz kuşa göre kişilik testi karakteriniz hakkında ne söylüyor?

Seçtiğiniz kuşa göre kişilik testinde eğer 2. kuşu seçtiyseniz, teorik bir kişiliğiniz olduğunu düşünüyoruz. Düşünmeyi, analiz etmeyi ve yorumlamayı çok seviyorsunuz. Size verilen bir işi sadece halletmek yerinde o işin nasıl olduğunu, nasıl ilerlediğini anlamaya büyük ilgi duyuyorsunuz.

Yürüyüş tarzına göre kişilik testi: Yürüyüş tarzınız kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?Yürüyüş tarzına göre kişilik testi: Yürüyüş tarzınız kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

Beyniniz durmaksızın düşünceler ile doludur ve bazen dalıp gittiğinizde kafanızdaki düşünceler ile boğuştuğunuz fark etmeniz oldukça olasıdır. Ancak fazla düşünmek, olayların akışını büyük oranda etkileyerek eylemsiz kalmanıza ve ertelemeye sebep olabilir.

Bizim size naçizane tavsiyemiz, düşünmek ile eyleme geçme durumunu birlikte kullanmanız. Bu sayede her şeyi detayları ile düşünerek en doğru kararı verebilir ve eyleme anında geçebilirsiniz.

Saç tipine göre kişilik testi: Saç tipiniz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor? Saç tipine göre kişilik testi: Saç tipiniz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

  • 3. Kuşu Seçtiyseniz:

Pratik mi yoksa teorik biri misiniz? Seçtiğiniz kuşa göre kişilik testi karakteriniz hakkında ne söylüyor?

Seçtiğiniz kuşa göre kişilik testinde eğer 3. kuşu seçtiyseniz siz yukarıdaki iki kişiliğinde tam ortasındasınız. Yani hem pratik hem teorik özellikleri barındıran dengeli bir kişiliğe sahipsiniz demektir.

Kişilik testi: İlk yapacağınız şey kişiliğiniz hakkında çok şey söylüyorKişilik testi: İlk yapacağınız şey kişiliğiniz hakkında çok şey söylüyor

Eyleme geçirecek uygulamalı aktiviteler ile soyut düşünceler arasında hızlıca geçiş yapabiliyor ve her duruma uyum sağlayabiliyorsunuz. Kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyorsunuz ve kararlarınızı sağlam temellere dayandırarak alıyorsunuz.

Ancak bu dengeli olma durumu bazen bazı olaylar karşısında durup izlemenize ve kararsız kalmanıza sebep olabiliyor. Bizim size de naçizane tavsiyemiz ise içinden çıkamadığınız durumlarda içgüdülerinize ve geçmiş deneyimlerinize güvenerek kararlar vermenizdir. Unutmayın deneyimleriniz sizi asla yanıltmaz!

Kişilik testi: Resimdeki yüzü önden mi yoksa yandan mı görüyorsunuz? Cevabınız kişiliğiniz hakkında çok şey ortaya çıkarıyorKişilik testi: Resimdeki yüzü önden mi yoksa yandan mı görüyorsunuz? Cevabınız kişiliğiniz hakkında çok şey ortaya çıkarıyor

Seçtiğiniz kuşa göre kişilik testinin sonuna geldik. Her kişilik kendine göre aslında farklı ve karmaşıktır. Bunu bir test ile ortaya çıkarmak %100 doğru olmasa da belirli gruplar üzerinde yapılan gözlemler doğrultusunda hazırlanan bu kişilik testi ile karakteriniz hakkında bazı detaylara ışık tutmak istedik.

Bu tarz kişilik testlerini beğendiyseniz aileniz ve yakın çevreniz ile paylaşmayı ve sitemizde yer alan diğer kişilik testlerine göz atmayı ihmal etmeyin.

Kişilik testi: Duygularınız ile nasıl başa çıkıyorsunuz? Resimde ilk gördüğünüz şey duygularınız ile nasıl başa çıktığınızı analiz ediyor!Kişilik testi: Duygularınız ile nasıl başa çıkıyorsunuz? Resimde ilk gördüğünüz şey duygularınız ile nasıl başa çıktığınızı analiz ediyor!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Hasan 4 ay önce Şikayet Et
    Elhamdülillah kişiliksiz çıkmadım ;)
    Cevapla
  • Gıllı Dayı 4 ay önce Şikayet Et
    1-İbibik kuşu 2-Kırmızı Kardinal kuşu 3-Kızılgerdan kuşu
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Bu testler hakikaten bir şey ifade ediyor mu?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR