İkili ilişkilerde kolay affeder misiniz? İlk önce kedi mi yoksa köpek mi gördüğünüz…

Görsele dikkatlice bakın v ilk bakışta bir kedi mi yoksa köpek mi gördüğünüze karar verin. Gördüğünüz ilk şey ikili ilişkilerinizde kolay affeder misiniz, affetme ölçünüz nedir bunu ortaya çıkaracak.

ABONE OL
GİRİŞ 24.04.2024 09:39 GÜNCELLEME 24.04.2024 09:39 YAŞAM
İkili ilişkilerde kolay affeder misiniz? İlk önce kedi mi yoksa köpek mi gördüğünüz…
İkili ilişkilerde kolay affeder misiniz? İlk önce kedi mi yoksa köpek mi gördüğünüz…

Kişilik testleri, benliğinizin altında yatan gizli karakter özelliklerinizi ve huylarınızı açığa çıkarmak için hazırlanmış, eğlenceli görsellerdir. İkili ilişkilerinizde kolay affeder misiniz, affetme ölçünüzün ne olduğunu ortaya çıkarmak için hazırlanan bu görselde son zamanlar oldukça popüler hale gelen kişilik testlerinden bir tanesidir.

Görsele odaklananın ve ilk bakışta kedi mi yoksa köpek mi gördüğünüzü kafanızda netleştirin. İlk gördüğünüz hayvan silueti size karakteriniz hakkında belki d bu güne kadar hiç duymadığınız şeyler söyleyecek ve ikili ilişkilerinizde kolay affeder misiniz bunu gün yüzüne çıkaracak.

Mickey Mouse’a ait iki görsel arasındaki 3 farkı bulabilir misin? Üçüncü farkı sadece dikkat konusunda uzman olanlar bulabiliyorMickey Mouse’a ait iki görsel arasındaki 3 farkı bulabilir misin? Üçüncü farkı sadece dikkat konusunda uzman olanlar bulabiliyor

 İKİLİ İLİŞKİLERİNİZDE KOLAY AFFEDER MİSİNİZ?

İkili ilişkilerde kolay affeder misiniz? İlk önce kedi mi yoksa köpek mi gördüğünüz…

Gözlerinizi kapatın ve zihninizi boşaltın. Açık bir zihin ile görsele bakın. İlk gördüğünüz hayvanın bir kedi mi yoksa köpek mi olduğuna karar verin. Ancak unutmayın ki bu kişilik testinde ikinci bir şansınız olmayacağı için ilk gördüğünüz şeyin ne olduğunu doğru yorumlamaya çalışın.

İkili ilişkilerinizde kolay affeder misiniz ve affetme ölçünüz nedir, öğrenmek için şimdi ilk gördüğünüz hayvanın sonuçlarını okumanız için sayfayı aşağıya kaydırın.

Uyku pozisyonuna göre kişilik testi: Uyku pozisyonunuz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?Uyku pozisyonuna göre kişilik testi: Uyku pozisyonunuz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

Saç tipine göre kişilik testi: Saç tipiniz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor? Saç tipine göre kişilik testi: Saç tipiniz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

İlk Bakışta Bir Köpek Görenler

İkili ilişkilerde kolay affeder misiniz yoksa affetmez misiniz öğrenmeniz için hazırlanan kişilik testinde ilk bakışta bir köpek silueti mi gördünüz? Öyleyse siz hiç kindar değil ve çok kolay affeden bir yüreğe sahipsiniz demektir.

Karşınızdaki kişinin size yaptığı şeye göre ilk başta içinizde büyük bir hayal kırıklığı ve öfke doğabilir. Ancak zaman geçtikçe bu duyguları dizginleyerek, kırgınlık olmaması adına karşı tarafı affetmeyi seçersiniz.

İkili ilişkilerde kolay affeden taraf her ne kadar siz olsanız da iyi niyetinizin suiistimal edildiğini düşündüğünüzde ve bir hatayı birden fazla kez tekrar edildiğini gördüğünüzde karşı taraf ile aranıza geri dönüşü olmayan mesafeler koyuyorsunuz.

Eğlendiren optik yanılsama testi: Resimde gizlenen 3 yüz ifadesini bulabilir misiniz?Eğlendiren optik yanılsama testi: Resimde gizlenen 3 yüz ifadesini bulabilir misiniz?

Sahil kenarında çöp toplayan çocukların olduğu bu görselde sadece en keskin gözlü kişiler ustaca gizlenmiş olan çatalın nerede olduğunu bulabiliyorSahil kenarında çöp toplayan çocukların olduğu bu görselde sadece en keskin gözlü kişiler ustaca gizlenmiş olan çatalın nerede olduğunu bulabiliyor

İlk Bakışta Bir Kedi Görenler

 İkili ilişkilerde kolay affeder misiniz öğrenmek için hazırlanan kişilik testinde ilk bakışta bir kedi silueti mi gördünüz? Öyleyse siz, kolay affedemeyen tarafta yer alıyorsunuz demektir. Verdiğiniz kararlarda her zaman en ön planda gururunuzu tutarsınız ve bu da sizin affetme ihtimalinizi büyük ölçüde etkiler.

Sizi tanıyıp yarı yolda bırakan, kıran insanlara karşı büyük kırgınlıklar hisseder ve bir kere yapan bir daha yapar ilkesi ile hareket ettiğiniz için affetmekte çok zorlanırsınız.

İkili ilişkilerde kolay affeder misiniz yoksa affetme konusunda çok katı biri misiniz öğrenmek için hazırlanan bu kişilik testinde sona geldik. Bu kişilik testini çözerken keyif aldıysanız yakın arkadaşlarınız ve aileniz ile paylaşabilir, onlarında kendilerini keşfetmelerine yardımcı olabilirsiniz.

İlginizi çekebilir;

Bu optik illüzyon testi, çevrenizdeki insanların sizi “inatçı” mı yoksa “güvenilir” bir kişi mi olarak gördüğünü gösteriyorBu optik illüzyon testi, çevrenizdeki insanların sizi “inatçı” mı yoksa “güvenilir” bir kişi mi olarak gördüğünü gösteriyor

Hayvan dostu ev bitkilerini keşfedin: Evcil hayvanlar için zararsız ev bitkilerHayvan dostu ev bitkilerini keşfedin: Evcil hayvanlar için zararsız ev bitkiler

Bu optik illüzyonlu viral kişilik testi “daha çalışkan mı yoksa iyi kalpli biri mi” olduğunuzu gösteriyorBu optik illüzyonlu viral kişilik testi “daha çalışkan mı yoksa iyi kalpli biri mi” olduğunuzu gösteriyor

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    İlk bakışta kediyi kucaklayan bir köpek gördüm ben hangi kategoriye giriyorum şimdi?..
    Cevapla
  • cinci 1 hafta önce Şikayet Et
    ikisini de aynı anda farkettiysek ne oluyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR