Görsel analiz testi: Kirpi görselleri arasındaki 3 farkı 10 saniyeden kısa sürede bulabilir misin?

Dikkatinizi ölçmek ve gözlem yeteneklerinizi sınamak için hazırlanan kirpi görselleri arasındaki 3 farkı 10 saniyeden kısa sürede bulmak için mücadeleye katılın.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2024 08:12 GÜNCELLEME 22.05.2024 09:12 YAŞAM
Görsel analiz testi: Kirpi görselleri arasındaki 3 farkı 10 saniyeden kısa sürede bulabilir misin?
Görsel analiz testi: Kirpi görselleri arasındaki 3 farkı 10 saniyeden kısa sürede bulabilir misin?

Kirpi görselleri arasındaki 3 fark oyunu, görünüşte basit görünen ancak karmaşıklığı ile zihinsel gelişimi destekleyen, eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayan etkinliklerden bir tanesidir. Sizden istenen cevapları bulmak için gözlem yeteneğinizi kullanmanız gerekir. Haber7.com olarak bizde bugün sizlere gözlem yeteneklerinizi zorlayacak bir test hazırladık. Hemen devamında su dolu havuzda yüzen bir kirpiye ait iki görsel göreceksiniz.

Ancak su dolu havuzda yüzen kirpi görsellerine daha yakından bakınca aralarında bazı farklılıkların olduğunu dikkatinizi çekecek. Kirpi görselleri arasındaki 3 fark var ve bu farklılıkları 10 saniye içerisinde bulmanızı istiyoruz.

Görsel analiz testi: Kirpi görselleri arasındaki 3 farkı 10 saniyeden kısa sürede bulabilir misin?

Kirpi görselleri arasındaki 3 fark oyunu klasik bir oyundan daha fazlasıdır. İki resim arasındaki farklılıkları 10 saniyeden kısa sürede sadece yüksek görsel algı ve bilişsel kapasiteye sahip kişiler görebilir. Tüm bu yetenekler sonuca ulaşmanızda size yardımcı olarak, kısa bir sürede olsa eğlenceli vakit geçirmenize sebep olacak.

SÜRE DOLMADAN KİRPİ GÖRSELLERİ ARASINDAKİ 3 FARKI BULUN

İnce detaylarda saklı farklılıkları bulmak için dikkat etmeniz gerekir. Çünkü bu farklılıklar o kadar ustaca ayarlanmış ki gözlerinizin size oyun oynadığını düşünebilir, görselde hiçbir farkın olmadığını dahi iddia edebilirsiniz.

Görsel analiz testi: Kirpi görselleri arasındaki 3 farkı 10 saniyeden kısa sürede bulabilir misin?

Kirpi görselleri arasındaki 3 farkı ararken kendinizi kaptırıp süreyi unutmayın. Bu zeka testi oyununda asıl amaç süreye karşı mücadelede gösterdiğiniz performansı görmektir. Sadece cevabı bulmak önemli değil, görevi verilen süre içerisinde başarılı şekilde tamamlamak önemlidir.

Birazdan kirpi görselleri arasındaki 3 farkı bulamayan ya da bulduğu farklılıkların doğru olup olmadığını kontrol etmek isteyen okuyucularımız için çözüm görselini paylaşacağız. O yüzden eğer kendinize kirpi görselleri arasındaki 3 farkı bulmak için bir şans daha vermek istiyorsanız sayfayı kaydırmayı burada durdurmalısınız.

Ormanın içerisindeki gizli hayvanı 7 saniye içerisinde sadece detaylar yaşam felsefesi olmuş kişiler bulabiliyorOrmanın içerisindeki gizli hayvanı 7 saniye içerisinde sadece detaylar yaşam felsefesi olmuş kişiler bulabiliyor

Keskin gözlerinizi kullanın: İki resim arasındaki tek farkı 6 saniye içerisinde bulabilir misin?Keskin gözlerinizi kullanın: İki resim arasındaki tek farkı 6 saniye içerisinde bulabilir misin?

MERAKINIZA YENİK DÜŞMEYİN

Evet, süre bitti. Oysa daha yeni başlamıştık değil mi? Eğlenceli vakit geçirmeniz ve gözlem yeteneklerinizi test etmeniz için hazırladığımız kirpi görselleri arasındaki 3 farkın tamamını bulabildiniz mi?

İşte kirpi görselleri arasındaki 3 farkın tek tek işaretleniş çözümü;

Görsel analiz testi: Kirpi görselleri arasındaki 3 farkı 10 saniyeden kısa sürede bulabilir misin?

Sürenin kısıtlı olması ve hataların da çok ince ayrıntılarda gizli olması sebebiyle belki kirpi görselleri arasındaki 3 farkı bulamamış olabilirsiniz. Emin olun daha birçok kişi süreyi iyi kontrol edemediği için bu görsel zeka testi oyununda başarısız oldu.

Sitemizde yer alan iki resim arasındaki farklılıkları bulmanız için hazırladığımız diğer zeka testleri ile alıştırma yapabilir, kendinizi bu alanda geliştirerek diğer oyunlarda başarı sağlayabilirsiniz.

İlginizi çekebilir;

Yatmadan önce sütünü içen çocuğa ait iki resim arasındaki 3 farkı sadece uyanık bir zihin verilen süre içerisinde bulabilir!Yatmadan önce sütünü içen çocuğa ait iki resim arasındaki 3 farkı sadece uyanık bir zihin verilen süre içerisinde bulabilir!

Nöronlarınızı harekete geçirecek görsel zekâ testi: Diğerlerinden farklı olan Super Mario karakterini 15 saniye içerisinde bulabilir misiniz?Nöronlarınızı harekete geçirecek görsel zekâ testi: Diğerlerinden farklı olan Super Mario karakterini 15 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

Restoranda çorba içen adam ve garsona ait iki resim arasındaki zorlayıcı 3 farkı 30 saniye içerisinde bulabilir misin?Restoranda çorba içen adam ve garsona ait iki resim arasındaki zorlayıcı 3 farkı 30 saniye içerisinde bulabilir misin?

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR