Başkan Yıldırım sözünü tuttu: Öğrencilere 15 TL'ye kahve

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın gençlere verdiği ‘indirimli kahve’ sözü 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda kurulan kiosk ile gerçeğe dönüştü.

ABONE OL
GİRİŞ 08.11.2023 19:26 GÜNCELLEME 08.11.2023 19:28 Yerel Yönetimler
Başkan Yıldırım sözünü tuttu: Öğrencilere 15 TL'ye kahve
Başkan Yıldırım sözünü tuttu: Öğrencilere 15 TL'ye kahve

Hizmete açılan ‘Bir bAŞKa Kahve’ ile Ümraniye’de yaşayan 14-30 yaş aralığındaki öğrencilere tüm kahve çeşitleri 15 TL oldu. Başkan Yıldırım, Ümraniye’nin farklı noktalarında 6 şube açılması planlandığını açıkladı.

Ümraniye Belediyesi tarafından 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda hizmete açılan ‘Bir bAŞKa Kahve’ ile Ümraniye’de yaşayan 14-30 yaş arasındaki öğrencilere indirimli kahve satışı başladı. ‘Ümraniye Gençlik Kartı’ olan öğrenciler ‘Bir bAŞKa Kahve’den 15 TL’ye indirimli kahve alabiliyorlar.

Meydanda kurulan kiokstan öğrenciler; farklı çeşitlerinden oluşan kahvelerden günde 3 tanesini 15 liradan satın alabilecekler. İlki 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda açılan ‘Bir bAŞKa Kahve’ kioksları Ümraniye’nin farklı noktalarında 6 şubeye çıkarılması hedefleniyor.

''GENÇLER İSTEDİ BİZLER YAPTIK''

Başkan İsmet Yıldırım, hizmete giren ‘Bir bAŞKa Kahve’ ile ilgili, ''Gençlerimizle sık sık bir araya gelip, sohbet ediyoruz. Bu sohbetlerimizde, uygun fiyata kahve içebilecekleri bir satış noktası açmamızı istemişlerdi. Biz de Ümraniye Belediyesi olarak, gerekli çalışmaları hızlı bir şekilde tamamladık ve “Bir bAŞKa Kahve”yi kardeşlerimizin hizmetine açtık. Bugün piyasada bir fincan kahve 50 ila 60 liradan satılıyor. Biz de hizmete açtığımız bu nokta ile her çeşit kahveyi 15 lira gibi çok uygun bir fiyata gençlerimize sunduk. Ümraniye’nin farklı mahallelerinde 6 şube daha açacağız. Gençlerimiz bizim için çok değerli. Onların dilek ve taleplerini görmezden gelmemiz mümkün değil. Biz sözümüzü tuttuk. Genç kardeşlerimizden de çok çalışarak, başarılı olmaları sözünü aldık'' dedi.

GENÇLERDEN BAŞKAN YILDIRIM’A TEŞEKKÜR

“Bir bAŞKa Kahve”yi çok beğendiğini dile getiren Ömer Faruk Yılmaz, “Uygun fiyata dilediğimiz kahveyi içebiliyoruz. Bu imkânı bize sunan başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Büşra Çırak ise “Bir bAŞKa Kahve”yle ilgili olarak, “Başkanımıza, isteğimizi yerine getirdiği için teşekkür ediyorum. Çok güzel bir mekân oldu. Arkadaşlarımızla birlikte ucuza kahve içebiliyoruz” dedi.

KAYNAK : Haber7
İbrahim Günay . Haber7.com - Yayın Koordinatörü
Haber 7 - İbrahim Günay .

Editör Hakkında

1986 yılında Mardin’in Savur ilçesinde doğdu. Evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede Arapça, Kürtçe ve İngilizce bilmektedir. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İnternet Gazeteciliği - Yayıncılığı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Eğitimine, İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Medya ve İletişim Yönetimi (Tezli) Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. TRT Haber’de stajını tamamlayan Günay, mesleğe 2009 yılında Haberler.com’da başladı. 2013 yılında Haber7.com'da göreve başlayan İbrahim Günay, editör, Haber Şefi ve Yayın Koordinatörü olarak görev aldı. Pek çok habere ve röportaja imza attı, sunum ve seminerlere katıldı. Ödül ve plaketler aldı. İbrahim Günay, halen Haber7.com’da Sorumlu Müdür ve Yayın Koordinatörü olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 41 TÜMÜ
  • Hak sever 5 ay önce Şikayet Et
    Saçma sapan sözde hizmet. Belediyecilik bu değil. Dönün milli görüş zihniyetine yoksa Demirel den bir farkınız kalmadı
    Cevapla
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Boş işler
    Cevapla
  • alim 5 ay önce Şikayet Et
    ümraniyenin bütün sorunları bitti bi bu kalmıştı .Çok sağol başkan.
    Cevapla
  • AHMET 5 ay önce Şikayet Et
    Bu milletteki kahve aşkı ne böyle arkadaş? Aman ne büyük şey,İsrail denen katil sürüsünü boykot için Starbucks'a gitmeyelim diyoruz yine gidiyorlar.
    Cevapla
  • Metin 5 ay önce Şikayet Et
    sana ıhlamur verelim
    Cevapla
  • ÇAYCI. İST. 5 ay önce Şikayet Et
    İndirim olmasaydı kaç liraydı acaba, biz 25 liraya serbest piyasada Türk kahvesi satıyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR