YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Sahra- 11 yıl önce Şikayet Et
    O zaman abi,. nüfusa geçmese de kulağına ezanlandı diyelim....gerisi kayıt memurlarının işbilirliğine kalmış...:)
    Cevapla
  • siyahnur 11 yıl önce Şikayet Et
    sahra kardeşim. gelin orta yolda buluşalım adı daha yeni yeni konulmaya başlandı diyelim...:)
    Cevapla
  • Sahra- 11 yıl önce Şikayet Et
    Artık adı konulmuş bir savaş. Bakın Müslüman ülkeler bir araya gelmiş " Erdoğan'a destek mitingi" düzenliyorlar, ne kadar onur verici ve anlamlı bir mesaj bu. Gerçekten çok sevindim, Allah her daim yardımcısı olsun. Ayıklama, ayılma, kenetlenme , yeniden ve daha sağlam organize olabilme adına bu yaşananlar inş. neticeyi hayra tebdil edecektir. Erdoğan'a diktatör yakıştırması yapan ,neye direndiklerini bile açıklamaktan aciz güya iktidarzede muhaliflerin kuyruk acılarını depreştirecek ve geçmişin asıl diktatörlerine ibret olacaktır bu diriliş.. Küçük hesaplar uğruna saf değiştiren tek hücreli mikroorganizmaların temizlenmesi için bir dezenfektan vazifesi görecektir, mübarek olsun ve kolay gelsin..
    Cevapla
  • siyahnur 11 yıl önce Şikayet Et
    Adı konulmaamış savaş. Aslında bu millet içlerindeki hainleri temizleyebilse dışarıdakilerle çok rahat başa çıkabilir. Zira tarihte hiç bir millet bizim kadar kendi değerlerine düşman hain insanlar yetiştirmemiştir. Laik geçinenlerden tutun da çakma şialara, selefi-vahhbi sevdalılarına kadar vatan sevgisini kimseye bırakmayan ve yine vatana ihanette sınır tanımayan azgınlardan kurtulabilsek değil Osmanlı, Osmanlı'nin belki bir kaç misli güçlü bir yapıya sahip olabiliriz. Ancak içimizdeki hainleri temizlememiz gerekir.
    Cevapla
  • siyahnur 11 yıl önce Şikayet Et
    Adı konulmamış savaş.. Sayın başbakanımız bu ülke için büyük bir değer. Eğilip bükülmeden vakarlı dik durabilien bir kişi. Enbaşından beri çapulculara prim vermedi. Ve hala da vermiyor tabi bu da onları çıldırtıyor. Hep söylediğim ne yazık ki şu anki millet için fazla birisi. Onun vizyonunu görebilen bakan sayısı da çok fazla değil. Aslında tüm otoriter güçlerin şu an başbakanın üzerine çullanması bile halkın ona sahip çıkması için ve Türkiye'nin doğru yolda olduğunun bir göstergesi. Ve maalesef adı konulmamış bir savaş başlatıldı. Ve kaviyen muhtemel ki bu yakın zamanda hak ile batılın savaşına olacak Zira dünyaya baktığımızda artık ayrışma netleşmeye başladı. Artık müslümanlar yavaş yavaş Türkiye'nin etrafında toplanmaya başladı. Dünyayı yönetenler bunu gördü ve bunu Başbakanımıza bağlayarak onu alaşağı etmeye çalışıyor. Ama şunu bilmiyorlar ki artık iş Recep Tayyip Erdoğan'dan çıktı.
    Cevapla
  • turgut1 11 yıl önce Şikayet Et
    belediyelerin sokakları pislikten geçilmezdi,yollar azrail yolu idi. daha önce refahlı sonrasında ise akp belediye başkanları modern şehirler,sosyal tesisler,meslek edindirme kursları,dinlenme ve gezi alanları,ulaşımda raylı sistemlerine kadar her alanda birbirinden kıymetli hizmetlerin lafcısı değil uygulayıcısı oldular...ülke çapulculardan kurtulduğu anda,güzel bir çehreye kavuştu...inşallah çapulculardan komple kurtuluruz...tayyibe allah uzun ömür versin..onun yanındayız.
    Cevapla
  • Bab-ı esrar 11 yıl önce Şikayet Et
    Yüreğinize sağlık sayın yazar. Gerçekten de Sevgili Başbakanımız etrafındakileri de güzel bir ayıklamaya gitmelidir. Bazı şeyler bazı kimselerle görülüylor ki yürümüyor. Özellikle de vekil sçerken önemli kirtierler konmalıdır. Üç dönem bir paritede vekillik yapmış bir bayanın hali ortadayken artık bu tür zaafiyetleri kaldıramayız diye düşünüyorum. başbakan olmazsa zaten bu yüzde elli oy da olmaz bunu herkes de biliyor.
    Cevapla
  • turgut1 11 yıl önce Şikayet Et
    sosyal yardımlar mevzuu. 1-öğrencilere kırtasiye yardımı 2- fakir ailelere öğrenci parası 3- özürlü bireylere evde bakım ücreti ve diğer yardımlar 4- doğum yardımında hem anneye hem çocuğa yönelik sosyal ve finansal destekler 5- yeşilkartlılardan projesi olanlara iş yerini kurması için finansal kredi yardımları 6- her 18 yaş altı çocukların sağlık sigortalısı sayılması 7-fakir ailelere kömür gıda ve para yardımı 8- KÖYDES programları ile köylerin altı yapı hizmetleri,yol,su hizmetlerine kavuşturulması 9-türkiyenin en doğu ücra köşelerine kadar hava ve kara ulaşımı kolaylığı ...yani vesaire vesaire...bu sayılanlar tayyib v arlığı ile olan şeylerdir..ülke aynı ülkeydi,her dönem koltuklar dolu idi...şimdiye kadar bu syaılanlar olmadı da şimdi nasıl oluyor...iç ve dış düşmanlar bundan hoşnut olur mu...allahdan korkan bu ülkenin hızını kesmez ve tayyini oyalamaz..
    Cevapla
  • turgut1 11 yıl önce Şikayet Et
    savunma sanayinde ülkemiz kendi ordusunu kendi silahı ile donatacaktır. ve harp malzemelerini ihrac eder konuma gelecektir..şimdiden ihraccat başladı bile..yani ülkemiz harb anında dış devletlere bağlı olmayacak ve kendi donanım ve yazılımları ile harbde üstünlük türkiye devletinde olacaktır..bu hem dış devletlerin hem başka silah tüccarlarının hoşuna gitmez..atak helikopterleri,cirit,tank,piyade tüfekleri jetlerin yazılımı vs hep yerli ve ihracatı yapılacak devletleri üstün kılan durumlardır..bu sektör başlıbaşına istihdam ve katma değeri yüksek sektördür...
    Cevapla
  • turgut1 11 yıl önce Şikayet Et
    ülke çok yakın gelecekte enerji deposu haline gelecektir. 1-nükleer santral 2- hidro elektrik santralleri 3- termik santraller 4- rüzgar enerjisi santralleri..olmak üzere ülke kendine yeter ve enerji ihrac eder konuma gelecektir.bu enerji dalları aynı zamanda istihdam alanlarıdır...hem enerji hem istihdam bu vizyon ülkenin konjöktöründe gözükendir..yani türkiye gelecekte de güçlü olacaktır..dışa bağımlılık olmayacak,işsizlik olmayacak haliyle finansal kriz olmayacak..bu konjöktör dış mihrakların ve ve devletlerin ve içimizde ki hainlerin hoşlanacağı bir durum olamaz
    Cevapla
  • turgut1 11 yıl önce Şikayet Et
    genel seçimlere az kaldı sayılır. ve bu gün akp den meclisde olan milletvekillerinden bazıları "3 dönem kuralı" gereğince meclis için, seçimlerde akp den aday olamayacaklar...bu bilinen vaka karşısında daha dik,dinamik ve omurgalı duruş yerine,gevşek bir durum ve tutum takınma psikolojik olarak olabilir...genel çıkarlara karşı özel çıkarların muhafaza edilmesi söz konusu olabilir..fakat bu tutum yanlışdır.görevinin başındasın,ve sen bu anda görevinin başındasın ve olaylar gelecekte değil şimdi oluyor..vurdum duymazlık ayrı ağız oluşturma hem siyasal anlamda hemde bireysel anlamda yakışık almaz...
    Cevapla