YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Genel Baskan Sn. Adem Karslı ile ben de tanısma fırsatı buldum, masAllah cok samimi egodan uzak bir sahsiyet.
    Cevapla
  • Mehmet Emin Ergün 9 yıl önce Şikayet Et
    Saygıdeğer Meryem Hanım, Harika bir konuyu gündeme getirmişsiniz. Konuyu işlemeye devam etmelisiniz. Çok haklısınız bu konuda eksiklik çok. Örnek: Dün Kocaeli'de İlim Yayma Cemiyetinin yüksek öğrenim yurduna bir genç gönderdim. Genç orada kalmamak için bütün itici koşulların mevcut olduğunu söyledi.
    Cevapla
  • remzi 9 yıl önce Şikayet Et
    5-)Karma eğitim zorunluluğunun devam etmesi,milliyetçi-muhafazakar-dindar-faziletli neslin yetişmesine ve samimi artış göstermesine önemli bir engel oluşturmaktadır.memur senin,karma eğitim zorunluluğunun ortadan kalkması için adım atılması talebi görmezden gelindi.bazı veliler ve aileler,çocuklarının karma eğitimde okumasını normal karşılayabilir.bazı veliler ve aileler de çocuklarının karma olmayan okullarda okumasını istemektedir.karma olmayan okullarda çocuklarını okutmayan isteyenlerin sayısının oldukça fazla olduğunu düşünüyorum. çözüm ise,karma eğitim zorunluluğunun ortadan kaldırılıp aynı yerleşim yerinde hem karma, hem de karma olmayan okulların ayrı ayrı oluşturulmasıdır.
    Cevapla
  • remzi 9 yıl önce Şikayet Et
    4-)gençler üniversite okumadan da etkili bir lise,özellikle mesleki lise eğitimi ile gıda-tarım-hayvancılık-turizm-iletişim-aile danışmanlığı-danışmanlık-güvenlik-peyzaj sektörlerinde yaygın olarak istihdam edilmelidir.devlet destekli projelerle.bunu ak parti yapmalıdır.
    Cevapla
  • remzi 9 yıl önce Şikayet Et
    2-)Gençlik;basındaki marksist-leninist-komünist-ateist vb. akımların etkisinden kurtarılamadı.sapkınlığı özendiren zehirli ve yavaş yavaş zihinleri bulandırıp zehirleyen diziler ve tv programları engellenemedi. 3-)Okullardaki ders kitaplarında Freud un, Darwin in, vb. yabancı sapkın şahısların görüşleri ve eserleri değerli bulunmaya devam etti.
    Cevapla
  • remzi 9 yıl önce Şikayet Et
    2002 den itibaren bütün seçimlerde ak partiye oy veren bir vatandaş olarak şu tespitlerde bulunmak istiyorum: 1-)Gençliğin doğru yönlendirilmesine "yeterince" önem verilmedi.okullarda öğretmene-müdüre-müdür yardımcısına-evde anne ve babasına saygısızca tavırlar sergileyen çocuk ve gençlerin durumu önemsenmedi.özellikle Freud destekli "ergenlik çağı" gereksiz biçimde çok çok abartıldı.anneye-babaya-öğretmene-müdür yardımcısına-müdüre isyankar tutumlar normal kabul edildi.okullarda eğitimcilere uygulanan şiddeti sonlandıracak herhangi bir adım atılmadı.
    Cevapla
  • Mahmut Kılıç 9 yıl önce Şikayet Et
    Size bu tespitlerinzden ötürü teşekkür ediyorum. Çok haklısınız...
    Cevapla
  • yayınlarmısınız 9 yıl önce Şikayet Et
    Akparti meslek örgütleri ve odalarda aktif değil. Üniversite gençliği buralardan kaydediliyor.karma eğitim liselerde de gençliği kaybettiriyor. Çalışan gencler ise evlilik ve maaş konusunda sıkıntılı.
    Cevapla