YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Tarihi seven 2 yıl önce Şikayet Et
    Paralı İbrahim Paşa nın mezarı en güzel şekilde yapılmalı çünkü çok degerli zat
    Cevapla
  • Burhan 8 yıl önce Şikayet Et
    tarih tarihçilere bırkılmalı .pargalı kibir yapmamış ancak kibir yaptığı padişaha iletilmiştir.şehzade mustafayı desteklmsi asıl idam nedenidir.zira hürrem hatunun sadece pargalı değil padişaha bir çok vezir devlet büyüğü ve askeri idam ettirdiği biliniyor.
    Cevapla
  • MEDET 8 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim bu paşanın mezarını bugun tesadüfen gördüm ve kendimden utandım. Bir Osmanlı ecdadına bunlar yakışmıyor. Gerekli hassasiyetin gösterilmesini istiyorum ve unutulan niceler için... Gerekli yazışmayı yapacağım hiçbir adım atılmazsa gidip mezarını kendim temizleyeceğim...TARİHİNE ECDADINA SAHİP ÇIK!!!!
    Cevapla
  • şahin ÇETİNTAŞ 8 yıl önce Şikayet Et
    Her ne kadar kibirli davranmış olsada osmanlı imparatorluğunun o muhteşem kudrete kavuşmasında bütük pay sahibi olmuştur .Hak ettiği değeri alması gerktiği kanâtindeyim. Benim gibi düşünen yorumkarını bu sayfaya yazsın. Yazsın ki bu büyük sadrazamın mezarı böyle çöplük bir halde kalmasın.
    Cevapla
  • armağan köken 9 yıl önce Şikayet Et
    Orda oyle yatsin. Kibrinin gostergesi olsun.
    Cevapla
  • Nurettin 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanı'mızda bu Ender insanın türbesine sahip çıkılması için gerekli emri vermesini yüce allahtan dilerim.
    Cevapla
  • Mehmet MUTLUAY 9 yıl önce Şikayet Et
    Kibrinin kurbanı oldu
    Cevapla