YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Hamdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Faiz hiçbir şeyin ilacı değil. Emekçinin emeğini kolayca ve riskiz bir biçimde sömürme sistemidir.
    Cevapla
  • Ramo 8 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanımızın gayret ve haykırışları sonuç vermeye başladı. Merkez bankası da dahil olmak üzere her kurum ve kişi Milli olmak veya Milli davranmak zorundadır. Yeni Türkiye EVET oylarımızla kurumsallaşmalıdır.
    Cevapla
  • ihaleler 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet garantisi verilen ihaleler, her zaman ballıdır. geçmesende senin adına hazine parayı öder. köprüyü devlet yapmalı. mahmutbey'de bağlantı yolunu bile mütehai yapınca 65 kuruş öder hale geldik, birde geçelim diye yolu oraya çevirdiler. hazine garantili bakanlık yapsın bu yolları ve köprüleri. yabancı firmalara niye para verelim, çokmu zengin hazinemiz var.
    Cevapla
  • Zekeriya 8 yıl önce Şikayet Et
    Ihracatciya kuru sabitlemek çok yerinde bir çözüm. Her zaman ama herzaman uygulamalı.
    Cevapla
  • Silver 8 yıl önce Şikayet Et
    Kader Gayrete Ašikimiš....Gayretleriniz icin ne mutlu Bu Milletimize
    Cevapla
  • hasan ataç 8 yıl önce Şikayet Et
    cenabı allah boşuna faizi yasaklamamış.faizli sistemde sadece bir kısım rahat eder.parası bol olan.faizsiz sistemde ise herkes rahat eder.yatırım artar .iş alanları çoğalır.herkes iş güç sahibi olur.
    Cevapla
  • Berknur 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye nin geleceğine ümitle bakıyoruz. Allah'ın izniyle Türkiye bunu başarır. Ama her şey bi çaba gerektirir. Kolay olsaydı imtihan olmazdı dimi?
    Cevapla
  • Semih 8 yıl önce Şikayet Et
    Yerinde tesbit
    Cevapla