YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Ağrı da yasanan olayın iran sınırlarından yapıldığını unutmayalım
    Cevapla
  • Yusuf Çağlayan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bugün İslam coğrafyasındaki sosyolojik süreç kim tarafından ve hangi doğrultuda yönetilmektedir? -Bu sosyolojik süreç ile mevcut durum arasında nasıl bir ilişki vardır? -İslam coğrafyasının İsrail'in güvenliği ve Batı çıkarları ile örtüşen bir yapı kazanması spontane bir gelişme midir? -Değil ise arkasında bir irade ve strateji mi vardır? -İslam’ın yeniden bir dayanışma bağlamı keyfyeti kazanmasını, vazgeçilmez bir yaşam alanı olarak gördüğü Doğu Akdeniz ve Ortadoğu’nun jeopolitiğini değiştirecek jeokültürel bir tehdit olarak algılayan küresel statüko güçleri, İslam'a karşı nasıl bir savaş yürütmektedir? -Sosyolojik Savaşın farkında mıyız?
    Cevapla
  • murat çingiş 6 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf Hocam siz daha iyi bilirsinizki Nusayriler müslüman değildir, dolayısıyla şii de değildir. Nusayrilik, kitabı ayrı, peygamberi ayrı, tüm inancı apayrı sapkın ve beşeri bir dindir. O kafirlere müslüman demeyelim artık, müslümanlara haksızlık oluyor.
    Cevapla
  • Nazım KARAMEHMET 6 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah bu prangayı atacağız.Allah ordumuzu muzaffer eylesin.Esat hainine yaptırılan tam da bu işte kendi halkını bombalatıp, sünni halkı sürmek, boşaltmak.
    Cevapla
  • Hasan SAĞLAM 6 yıl önce Şikayet Et
    Suriye meselesi ancak bu kadar güzel anlatılır tebrikler. Birde Suriye' ne işimiz var deyip katliamlara ses çıkarmayanların mezheplerine bakarmısınız ?
    Cevapla
  • yılmazzz 6 yıl önce Şikayet Et
    daha da önemlisi ve bir adım ötesi yahudilerin amaçladığı vaadedilmiş topraklara ulaşmasıdır.
    Cevapla