YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Necdet Mengen 5 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah. Namazı ilk sıraya koyan hocalarımızdan ve islam uğruna mücadele eden müslümanlardan Allh cc razı olsun. Bu yazıyı okuyunca duygulandım. Ne acı... Böyle bir yazı iman ehlini gündemini oluşturmamalıydı... Biz razıyız, Hocamız'dan Allah cc da razı olsun.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben Diyanet İşleri Başkanı Olsaydım, İlk İşim İstanbul Sözleşmesini kaldırarak bu topluma en büyük hizmeti yapmış olurdum.
    Cevapla
  • Necmettin Aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim kıldigımız ve kıldirdıgımız namazlarımizi tadili erkana uygun, Rabbimizin rızasına ermeyi nasip eylesin.
    Cevapla
  • Levent 5 yıl önce Şikayet Et
    Devam... Evvela; Namazın ne denli önemli bir ibadet olduğunu pekiştirmek için kullandığınız "Namaz eşittir İslâm ya da İslâm eşittir namaz" ibaresinin ne kadar doğru bir söylem olup olmadığı hususuna dikkatinizi çekerim!.. Bir diğer mesele; "İmam Gazali Hazretleri" ve sair Ulema'nın ismi anıldığında, Onlar'ın büyüklük ve seçkinliklerine uygun yüceltici ifadeler kullanmak gerekmiyor mu? Hakkaniyet, edeb ve alçakgönüllülük bunu gerektirmez mi? Selamet ile kalınız sevgili Hocam.
    Cevapla
  • Levent 5 yıl önce Şikayet Et
    Hocamıza teşekkür, bir iki naçizane öneri!
    Cevapla
  • Cizreli 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun hocam!... İslam eşittir namaz veya namaz eşittir İslam!
    Cevapla