YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Asım 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların ortak yanları meyhanedir. kalpleri çalıştığı müddetçe bir atar.
    Cevapla
  • yusya 4 yıl önce Şikayet Et
    Onemlidir. Z KUSAGI, yeni secmen adaylari, kor cahilleri kazanmak icin yeni soylemler gelistirmeli, sesimizi duyanlar, mesajimizi ilgili yerlere lutfen paylasin. Surekli kaybeden CHP ve saz ekipleri; iktidar olma cesaretini ve hevesini nerden ve kimden aliyor!!! Yeni ergen oylara o kadar cok kucak aciyor ve sahip cikiyor ki, amaclarina burdan ulasacaklar, iktidara yakin medya,yazar,kamu vs kim varsa bu gencleri kazanmak icin yeni popilist soylemler gelistirelim lutfen, yoksa ilk secimde gelecegimiz Allah'a emanet, bunca yil butun kazanimlarimizin gitmesi yetmez daha cok sey kaybettirecek. Yanlis degilse 6 milyon yeni secmen adayi oy kullanacakmis 2023 te, varin hesabinizi kendiniz yapin.
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bir durum tesbiti yapalım; hdp bebek katilidir abd'nin kiralık katili tetikçisi pkk arkasına saklanır, chp iyi parti fetö cıa abd kaset kumpasıyla el değiştirmiş soykırımcı sömürgeci alçak katil hırsız abd tarafından illet zillet ihanet ittifakı iç düşman hainleri oluşturulmuştur, şu anda karşımızda adeta son haçlı seferi vardır, beka kurtuluş savaşında ALLAHÜ TEALA yardımcımız olsun amin !..
    Cevapla
  • Icabi 4 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu'nun da Akşener'inde o koltuklara nasıl getirildiği gören gözlerin malûmu.Görmek istemeyen gözlere ise sözümüz yok.Söz söylemenin de bir anlamı yok zaten.Her ikisi de Hdp'nin her dediğini bir şekilde yapmak zorundalar.Aksi takdirde geldikleri yöntemlerle gönderileceklerini de bilirler.O yüzden iki ileri bir geri,bazen de bir ileri iki geri giderek tabanlarınında olgunlaşmasını sağlamaya çalışıyorlar.Kendilerine verilen görevi yapamasalar Abbas'ların ikisi birlikte yolcu.
    Cevapla
  • Cabir 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP ve İP HDP'nin oyuncağı olmuş...
    Cevapla
  • Kapdan 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık İYİ ve CHP Kandili ziyaret ederler ve bitme noktasına gelen pek ya eleman takviyesi yaparlar. Bunca beraberlikten sonra kursun değil, çiçek atarlar.
    Cevapla