YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Veysel Turan 2 yıl önce Şikayet Et
    İranda 25 milyonun üzerinde Azerbaycan Türkü var. Resmi olarak Türkiye devletini bu işe karıştırmadan, onları destekleyecek dernek ve teşkilatlar kurmak lazım.
    Cevapla
  • samet 2 yıl önce Şikayet Et
    Fitne tohumu ekiyorsunuz. inşallah yakında ne biçeceğinizi göreceksiniz
    Cevapla
  • refik 2 yıl önce Şikayet Et
    çok açık bir haber herkesin anlıyacagı bir haber
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    İran bu islam ve şiilik ayağına Fars ırkçılığı yapan İsrail düşmanlığı yapıyorum diyerek Müslüman öldüren 1000 yıllık kanayan yara.
    Cevapla
  • Kaan alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu İran yıllardır abd yle kavgalı. Ne hikmetse hiç savaştığını görmedik. Fakat İran Müslüman ülkelerde hiç huzur bırakmadı. Şeytani planlar yapıyorlar. Dikkat. Gerçekten
    Cevapla
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    İran çok ilginç bir oyun oynuyor. Çin ile üs kiralama ile başlayan süreç AURHUS ittifakı ile birlikte ŞİO ya resmi alımı ile yeni bir boyut kazandı. İRAN kendini KALPGAH ın PERS imparatorluğu görüyor. RUS ve ÇİN devletleri arasında gelecekte yaşanacağı kesin olan ihtilafa yatırım yapıyor ve ÇİN i iyi kullanıyor. Örneğin Ruslar suriye de yeniden yapılanma için Esad ile yatırım anlaşması yaparken Çin toprak sahibi olurken, ÇİN vasıtası ile yatırım anlaşması yapıyor. Suriye de esad ın sözcüsü olarak çin i ileri sürüp arka planda kalmakla kalmıyor, lübnan veya hasti şabi PKK üzerinden Afgan uyuşturucu ticaretini bölgeye yayıyor, terörize ediyor... AYAĞINA basmak lazım.
    Cevapla
  • Osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık
    Cevapla
  • Mete han 2 yıl önce Şikayet Et
    İran hakkindaki tespitleriniz çok doğru Bu konudaki yazılarınızı bekliyoruz başarılar
    Cevapla
  • Metin van Göl 2 yıl önce Şikayet Et
    İran Şii mezhepçiliyini islamdan önde tutar ve yine fars ümmet kardeşliğinin tanımaz. Dolayısıyla türklerin birleşmesini bir ve diri olmasını kendi mezhepçi batıl düşüncesine engel görür. Pkk yıllarca besleyen de bu fars idolojisidir. Ey Türk evladı yeryuzunde bir ve diri olmak için bu sahte Müslüman gorunumlu hasan sabah misali fars arap lara kafirler kadar dikkat edin.
    Cevapla
  • Elbistanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Kalemine yüreğine sağlık kardeşim.. çok guzel tesbitler...
    Cevapla
  • Kargu 2 yıl önce Şikayet Et
    Uyarıcı yazılarınızı değerli buluyorum. Bunula birlikte Azerbaycanda bir önemli husus daha var. Azerbaycana israil çıkarına radar kurulmasını sağlayan bir lobi var. Bunların Türkiyenin çıkarlarına ters güdülemelerine karşı tam etkinlik sağlamamız gerekiyor. Emperyalist devletlerin kontrolündeki lobinin ve Türkiyedeki s.oğanlarının hem Türkiye hem Azerbaycan umerasını etkilemesi konusunda tedbirler alınmalı.SETA yı genel olarak başarılı bulmakla birlikte stratejik etkinlik üretmede yeterli seviyeye gelememiş olmasını üzüntüyle karşılıyorum. Yapılanacak daha Yerli-Milli kadroları ihmal edilmemesi gereken bu konuda çözüm üretmeye davet ediyorum.
    Cevapla