YORUMLAR 86 TÜMÜ
  • Ramazan Yazar 1 yıl önce Şikayet Et
    2 SİHA, 2 ADA...Bu kadar...
    Cevapla
  • Mustafa Z. 1 yıl önce Şikayet Et
    bu arada eksik bilgisi olan arkadaşlara sözüm: biz adalara NATO'ya bağlı kuvvetlerle değil EGE ORDU KOMUTANLIĞI'na bağlı ordu ile gireceğiz. Kıbrıs'ta olduğu gibi. Yani devlet hesabını kitabını yapar. Sen bir şey düşünürken devlet çok fazla kombinasyon hesaplar. Konu savaş ise Türk Devlet Geleneğine ve taktiklerine güvenin lütfen.
    Cevapla
  • erdem 1 yıl önce Şikayet Et
    Bölgenin savunmasında acilen 25-55 yaş aralığındaki kimselerden 300-400 bin kişilik yeni bir rezerv kuvvet oluşturulmalı, eğitilmeli ve savaşa hazır halde bekletilmeli. bu güç türkiye'ye yakın adaların ele geçirilmesi için gruplara bölünmeli ve her grup hangi adayı hedef alacaksa bu noktada uzmanlaşmalı. resmi ordu fazla yıpratılmamalı sadece bu gücün desteklenmesi ve stratejik noktaların korunması için kullanılmalı. belirlenen adalara çıkarma yapılması için yeni ekipmanlar hazırlanmalı.
    Cevapla
  • Erdem 1 yıl önce Şikayet Et
    güzel
    Cevapla
  • Uçak 1 yıl önce Şikayet Et
    Almanya, Fransa, İngiltere uçakları ABD denetiminde üretiliyor, ABD den izinsiz satmazlar, aynı teknolojiyi kullanıyorlar. Rusya da aldığı siparişlere yetişemiyor. Acil iki yol var ya kendi üretimimizi hızlandıracağız, ya dost ülkelerden emanet alacağız, yada Çin'den sipariş edeceğiz. Sınırlarımızı yığınak yapan ABD bize silah vermez, Avrupa'ya da verdirmez.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Hedeflerini anlayadikmi hâlâ cok basit Kibris tan cikmamizi istiyorlar Akdeniz'deki enerjiye konmak amaclari. Bu nedenle Bati ve Ege den aba altindan sopa gosterir gibi surekli tehdit. Birde Suriyedeki teror ekonomik zorluklar. Ve multeci lerle icerde provakatif olaylar olusturabilirler. Dedeagac ve ege adalarina yiginak bahane Kibris ve Akdeniz deki enerji yataklari sahane. Oyun cok buyuk dusman uyumuyor. Dikkatli olmak şart Stratejik olarak zayiflatmaya calisip sonra buyuk darbe vurabilirler. Gucleri ve ipleri eline almalarina izin verilmemeli maalesef zayifliyoruz.
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Aşağıdaki yorumcu arkadaşlar sanırsın ki askeri uzman, takdisyen ya da stratejist devletin her şeyine vakıf gibi konuşuyorlar. Doğu akdenizdeki zenginlikleri Türke yaretmemek içibn tuzak olduğunu görmüyor musunuz. ? Soğan sarımsak için vatan kutsalından vazgeçenler Savaş çıkarsa ambargolar karşısında kim bilir neler yapacak. Boş boş konuşmayın. İçerideki yunancıları görmüyor musunuz? Devletinize güvenin.
    Cevapla
  • Mustafa z 1 yıl önce Şikayet Et
    komik duruma düşmeyelim diye yazan cahillere tek laf var; "bir gece ansızın geliriz" denildi de yapmadık mı? ne zaman söylendi de bu söz yerde kaldı? çocuk bile 9 ayda doğuyor hanımlar beyler!! bunun hesabı kitabı yapılmıştır elbet. Türk devleti geleceğim derse, önce karıncaları yuvalarından çıkarır koordinat plan şema ayarını yapar sonra tek vuruş ve imha.. lütfen ama lütfen ülkemizi hafife almayın. inananın o aklınıza sığmayacak kadar güçlü ve hesaplı iş yapar. çünkü bu Türk geleneğidir. Az sabır kardeşler.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir grup yalnız kurt asker bu tür askeri faaliyeti anında dağıtsın Türkiye’de inkar etsin zor mu? Kardakta yapıldı ve 20 yıl etkisi sürdü!
    Cevapla
  • enver 1 yıl önce Şikayet Et
    yapılanlara bakınca karamsarlığa düşüyorum. gaflet ve dalalet içinde miyiz? gereğini yapacak mıyız? beklediğimiz bir şey mi var? vallahi bilmiyorum; kafam durdu!
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Kara kaplı deftere kaydetttikkkkk... KDV dahil bir gün yunanistan'ın önüne konacakkkk..
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden bu kadar çaresiziz neden bu yapılanlara dur diyemiyoruz bari konuşmayın komik duruma düşmeyelim.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık bukadar basiretsiz olmayın koskoca Türkiye yunanın yaptıklarını izlemekten başka hiçbir şey yapmıyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş laf adamlar sizden korkmuyoruz diyorlar yaptıkları hiç bir şeyide gizlemiyorlar biz hala laftan başka hiçbir şey yapmıyoruz adamlar resmen Türkiye ile dalga geçiyor
    Cevapla
  • Ayyıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence en güzel resim Hiha ların oraya gidip resimleri cekmesi . Bu Resim anlayana cok şey anlatıyor. Yarında Atinanın en bilinen yerinin Resmini ceksin Hihalar durum ozaman iyice anlaşılır..
    Cevapla