YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Gerçek emekli 3 ay önce Şikayet Et
    Amerikayi yeniden keşfetmeye gerek yok. Dünyanın en zengin iki ülkesi İngiltere ve isvec te evlerden arabalardan işverenden çalışandan ne alıyorsa öyle alınmalı. Ama kayirmadan affetmeden soke soke.Bu kadar basit.ha birde vergi harcamaları da kontrol altına alınmalı. Kamuda ki satafat hangi ulke de var. Emeklide 10 15 e talim etsin. Utanın.
    Cevapla
  • Akpliler 3 ay önce Şikayet Et
    Hamdolsun. İş yerleri ise değerli konut vergisinin kapsamı dışında. Plazaya vergi vermeyeceğiz demek. Teşekkür ederim.
    Cevapla
  • Kamil 3 ay önce Şikayet Et
    Çifte vatandaşlıkları olanların ABD , Almanya , İngiltere , Avustralya ve Kanada'daki mal varlıkları bizi ilgilendirmez demeyelim , Bu ülkelerden mal varlığı edinim bildirimi alalım , Fabrika , Holding , Ofis , Spor Araba , Yat , Kat , Villa , Arazi var ise vergisini alalım .
    Cevapla
  • Rebelboy1903 3 ay önce Şikayet Et
    Alın Size Çözüm. Para Günümüzde Bankada Yazam Rakamdan İbaret. Kaldır Parayı Ver Herkese ₺ Kart Diye Birşey. Yazarkasa Posu da Uyarla Bu Kartlara, ₺ Kartlardan Bankalara Komisyon Kestirtme. Millet Sakız Bile Alsa Fişini Faturasını Almış Olsun. Bak Gör Ne Oluyor
    Cevapla
  • nevzat 3 ay önce Şikayet Et
    vergiler düşük olsun takibi sıkı ve tam tahsilat olsun daha çok gelir olur kayıp kaçak önlenmeli
    Cevapla
  • Kartal gözü . 3 ay önce Şikayet Et
    Sahibinden .den fiyatları arastırın kimin evi kaç para az çok cıkar ortaya .ortalama
    Cevapla
  • İsmail 3 ay önce Şikayet Et
    Elinize sağlık Üstat. Çok güzel bir noktaya temas etmişsiniz. Öncelikle mevcut vergi kanunlarınından kaynaklı kayıp kaçakla mücedale edilmesi isabetli olacaktır. Zira her yeni mevzuat yeni bir karmaşa oluşturmaktadır.
    Cevapla