YORUMLAR 70 TÜMÜ
  • Semra 2 hafta önce Şikayet Et
    Cumhur ittifakı Turkiyenin geleceği için gereklidir..Bahçeliye güvenilmezse kimseye güvenilmez..
    Cevapla
  • mehmet 3 hafta önce Şikayet Et
    tesbitleriniz çok doğru.türkiye yüzyılı için cumhur ittifakının kesinlikle devam etmesi gerekiyor.zira ne chp ye nede iyi partiye nede diğerlerine güvenemezsiniz.mhp lideri ve partisi karşılıksız destek veriyor.fatih erbakanı gördünüz 3 belediye için yapmadığı kalmadı.
    Cevapla
  • Slm 3 hafta önce Şikayet Et
    Yaltaklanmak için sırada bekleyenler var inşallah bunlara fırsat verilmez. Dış politikada ve savunma sanayi alanında gerçekten herkesin takdiri ortada. Gelgelelim içerde ise sokak köpeği, pahalılık, liyakatsızlık, halktan kopuş, eğitim gibi meseleler çözüm bekliyor..
    Cevapla
  • Görüş 3 hafta önce Şikayet Et
    1. Özgür Özel in tren kazası sonuçları üzerine yaptığı konuşma esasında Kilictaroglu ile çok farklı düşünmediğini göstermektedir. 2. MHP ne yazık ki CHP nin boşalttığı alanı doldurmuş ve her adıma müdahale ederek Ak partinin alanını daralmış bu da Kürtlerin uzaklasmasina neden olmuştur. 3. Sivri olarak nitelendirdigim Kavala çıkışı yanlıştır.
    Cevapla
  • Zeki 3 hafta önce Şikayet Et
    Cumhur ittifakını bozmaya çalışanlar fetöcü zihniyetlidir.
    Cevapla
  • Tolga 3 hafta önce Şikayet Et
    % yüz doğru bir haber. MHP bu vatanın sigortasıdır mayasidir. Taş topragidir. Ekmeği adıdır.
    Cevapla
  • Levent 15 3 hafta önce Şikayet Et
    Milliyetçi Hareket Partisi ve onun vatanperver genel başkanı Sayın Devlet Bahçeli hiç bir makam, mevki, bakanlık istemeden, sadece vatanımız Türkiye 'nin milli menfaatlerini düşünerek hükümete verdiği desteği beğenmeyerek ona sırt dönenleri tarih de milletimiz de affetmeyecektir! AB' ye, ABD 'ye yaranmak için birileri yine devreye girmiş görünüyor.. İNŞALLAH GERÇEKLEŞMEZ!
    Cevapla
  • mesut 3 hafta önce Şikayet Et
    siz tartışa durun tehlike çanları bizler için çoktaaaan çalmaya başladı
    Cevapla
  • arkadaş 3 hafta önce Şikayet Et
    %51 şartı kalkmalı, seçimde en yüksek oyu alan parti tek başına iktidar olmalı, Başkanlık sistemi bunu gerektirir. amerikadaki başkanlık sisteminde koalisyon mu var, ittifak mı var??? Kaldı ki ittifak sistemi , koalisyon sisteminden daha sancılı ve daha karışık.
    Cevapla
  • seçimler-13 3 hafta önce Şikayet Et
    fıratın doğusuna girseydik lanetli israil katliamlarını durdurmak zorunda kalacaktı. hayırlısı İnşallah.
    Cevapla
  • ertan 3 hafta önce Şikayet Et
    cehape yıkılmalı
    Cevapla
  • hasan 3 hafta önce Şikayet Et
    Dünyaya hükmeden ABD ile ilişkimizi ülkemiz hayrına geliştirmeliyiz. Kürkçülük yapan ister akp de isterse chp de olsun fark etmez. onlar Kürtlerinde Türklerinde batı devşirmeli dost görünen kriptolarıdır. İçerdekiler keşke tövbe etsellerde batının değil de ülkemizin yanında dursalar. İçerde bütün olursak dışarda kazanırız. Bugün dünyaya İngiliz değil ABD hakim bunu unutmayalım.
    Cevapla
  • öneri 3 hafta önce Şikayet Et
    chp ben yiyorum ama benimle beraber hareket eden herkese de yediriyorum siyaseti güdüp talancıları çevresine topladı. ak parti de ben hizmet ediyorum gelin hep beraber hizmet edelim deyip yrp ip zpye bölünen sağ oyları geri merkez sağa toplaması lazım.bu kesimde de liyakatli insanlar vardır onlara görev versin.
    Cevapla
  • Faruk işler 3 hafta önce Şikayet Et
    Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim eylesin .
    Cevapla
  • Vatan 13 3 hafta önce Şikayet Et
    Bir kesim nefret ediyor buluşmayı istemiyor Kılıçdaroğlu da patlıyor neden şimdiye kadar hiç benimle görüşmedi sayın cumhurbaşkanı Çünkü Kılıçdaroğlu'nu adam yerine koymadı dürüst olsaydın seni de adam yerine koyacaktı Çünkü Senin siyasi görüşün hep bölücülüktü PKK'nın en yakın dostuydum
    Cevapla