YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Timur 10 ay önce Şikayet Et
    Huseyin Korkmaz kahramandi. Vatanin parasini calan siyesetcileri, burokratlari, halki vergisini iranli bir sarlatana satan adamlari hesaba cekti. Pek cok yigit gibi mazlumen, kanserden vefaat etti. Piril piril bi insandi. Mahserde sizi bekliyor.
    Cevapla
  • Orhan 10 ay önce Şikayet Et
    Hakimler bu ekoya neden toleranslı davranıyorlar anlamak mümkün değil. Adelet karşısında herkes eşit olmalı.
    Cevapla
  • Ada 10 ay önce Şikayet Et
    Tarihe not düşülen yazı
    Cevapla
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Ekrem hırsızı Çok göz Açık gibi görünüyor ama bence o kadar değil. Hırsız kuyruğu dik dutmaya çalışıyor.Kendinden emin vakarlı cesur Ayağına yatıyor ama ceza almaya başlayınca göreceksiniz.beyimizin Abdiyi sabdiyi kaybettiğini.biraz sabredelim.Tabii sizede katılıyorum hakimler veya Adalet bakanlığı bu işi biraz daha Ciddi tutsaklar önce kendileri sonra Türkiye için iyi olacaktır.
    Cevapla
  • Değerlendirmeci 10 ay önce Şikayet Et
    Ya, bir kere mahkeme salonuna girip makamına gelmiş gibi ceketini çıkarıp sanık sandalyesinin arkasına asmayı, kıravatı çıkarmayı, kolları sıvamayı hangi sanık yapabilmiş de buna izin veriliyor anlamıyorum. Bu hakları verirseniz o da sizi sorguya çeker tabi. Bu işlerin hizaya bir konması lazım.
    Cevapla
  • Kaan 10 ay önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık yazınız yine çok önemli tespitler içeriyor.
    Cevapla