YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • CHP 1 hafta önce Şikayet Et
    Benim bildğim CHP liler hem alkol hem sigarayı çılgınca tüketiyorlar,rakı onların vazgeçilmezi zaten CHP ye yüksek oy çıkan illerinde gelirlerinde Alkol üretimi fabrikaları dersek nedir bu alkol bağımlılığı kimleri rol model alıyorlar???Birbirlerini mi?Batıyı mı????
    Cevapla
  • bestami gunduz 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu yazı, alkol alan liderlerin kararlarının hatalı olduğu iddiasını değil; süreklilik kazanan davranışsal zaafların, yüksek riskli karar ekosistemlerinde kurumsal risk ürettiği gerçeğini tartışmaktadır. Kişisel tercihler değil, karar süreçlerini etkileyen örüntüler ele alınmaktadır. Metnin belirli kişi veya olaylara bağlanması, yazarın değil, okurun yorum alanıdır.
    Cevapla
  • Ahmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Tüm ülke vatandaşlarına uyuşturucu testi yapılmalıdır. Bunun kararı şimdi alınmalı ve iki yıl süre verilmelidir. Bırakıp tövbe edenler iki yıl sonra temiz çıkar. Birakmayanlar test sonucu ilk uyarı ile iki yıl sonra olacak testte de birakmazlarsa mesleklerinden sgklarından olur. Bu şekilde bu bela azaltılabilir.
    Cevapla
  • sondefa 1 hafta önce Şikayet Et
    Alkol bütün kötülüklerin anasıdır alana satana içene taşıyana sebeb olana hatta tekel bayinin adresini söyleyene bile günah ve haramdır
    Cevapla
  • BAYBURT SEVDALISI 1 hafta önce Şikayet Et
    Ürtimiyasaklansınalkolun
    Cevapla
  • kırkdokuzelli 1 hafta önce Şikayet Et
    Güzel bir yaz kaleme almışsınız elinize sağlık.CHP nin ve yan destekçilerinin %65-70 i bu kategoridedir..
    Cevapla
  • Y.Gülbahar 1 hafta önce Şikayet Et
    Begendik
    Cevapla
  • Ayarcı 1 hafta önce Şikayet Et
    Yine harika bir yazı... ellerine sağlık hocam... (((alkol çok tehlikelidir)))
    Cevapla
  • Erdem 1 hafta önce Şikayet Et
    Harika bir yorum
    Cevapla