YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • CEYLAN 1 saat önce Şikayet Et
    çok net klımızdan geçene tercüman olmuş Cumhurbaşkanıma güveniyoruz bu işide çözer inşallah
    Cevapla
  • Murat 3 saat önce Şikayet Et
    Evet 15 yılda 2-3 ev parası bistte battıktan sonra 24 yıldır iktidarda iken nerdeydiniz neden bu kokuşmuş yapı genişleme imkanı buldu bu kadrolarda diyemiyoruz. 24 yıldır sizlere oy vermiş biri olarak sorunlarımıza kulak verilmesini istiyorum.
    Cevapla
  • Nurcihan 3 saat önce Şikayet Et
    İnsan, zaaflarına yenik düşeblir. Bu nedenle Devletin> sistemli olarak,kanunlar ve denetimler eliyle, insanın zaafiyete düşmesini bile engellemesi, izin vermemesi,devletin bu olasılığı değerlendirerek,kanunlarını ,feraset ile yapması, engellemesi gerekir. Muğlaklıkher içeren kanunlardan ziyade, Devlete olan güvenin asla sarsılmayacağı bir sistem ile anında hesap görebilmeli.
    Cevapla
  • Aspirin 4 saat önce Şikayet Et
    İnşallah son olur
    Cevapla
  • Temsil 5 saat önce Şikayet Et
    Elde günde olmayan işler bizim başımıza geliyor bu normal değil sakin sukunet refah bir günümüz olmayacakmi
    Cevapla
  • Vatan 6 saat önce Şikayet Et
    Reis seçimlerden sonra açıklama yapmıştı buz gibi eririz demişti...
    Cevapla
  • tuncer 6 saat önce Şikayet Et
    Devletimiz üzerine yapılan fetövari ekonomik bir savaş olarak görüyorum.Vatandaşın devletine olan güvenini sarsmak ve başka arayışlara yöneltmek treni rayından çıkartmaya çalışmak,devletimin bu konuda açımasız davaranmasını ve suçluları vatan haini ilan etmesini istiyorum.
    Cevapla
  • Özgül 6 saat önce Şikayet Et
    Her şeyin bir sınırı, sınırı aşanların da cezası olmalıdır. Trafikte hız sınırını aşanlar nasıl kontrol ediliyor ve cezalandırılıyorsa; ticarette ve borsada da kar sınırını aşan aç gözlüler öyle cezalandırılmalıdır. Bunun için de, trafiğin yol kontrolü gibi, ticaret ve borsanın da kar kontrolü yapılmalıdır. Trafik kontrolü gibi kar kontrolü yapan ve anında ceza kesen bir sistem kurulmalıdır.
    Cevapla
  • Tamer Danacı 7 saat önce Şikayet Et
    Birkaç kurum dışında tüm mülakatlar kaldırılmalı.
    Cevapla
  • Fehmi 7 saat önce Şikayet Et
    Banka hortumlamalari kapanan bankalar milat olmalıydı depremde de 99 depremi milat olmalıydı ama olmadı olmayacak önce insan değişmeli curuyerek değil olgunlasarak değişmeli böyle milat olmali insanı yaşat ki devlet yasasin
    Cevapla
  • Ramazan 7 saat önce Şikayet Et
    Muazzam bir yazı. Her yerde yayınlanmalı. Emeğiniz için teşekkür ederiz.
    Cevapla
  • Adem 7 saat önce Şikayet Et
    Liyakat mi sadakat mi? Kim karar veriyor?!
    Cevapla