YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • OSMAN 15 yıl önce Şikayet Et
    ya bop eş başkanının. bu suikastlarda durumu ne.sayın yazar bir gün de bu konuyu ele alırsa vatandaşı aydınlatmış olur.
    Cevapla
  • DURSUN SİVRİ 15 yıl önce Şikayet Et
    BOP VE ERGENEKON. Nasıl ki, Ergenekoncular birbirine karşıt örgütleri manüple etmişler. Karşıt gibi görünenler arka planda işbirliği halinde oldukları anlaşıldı. ABD deki NEOCON lar ile -başı Dick Caney dir- bizim ulusalcılarla işbirliği halinde oldukları anlaşılıyor. Amerikan karşıtlığı kamuflaj. İlhan Selçuk'un taktikleri Amerikadan aldığı da ortaya çıktı. Görünüşte en büyük amerikat karşıtı. Sevsinler taktiklerinizi. Sayın karagül'ü tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • mehmet tokat 15 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye dünya için en önemli konumda. türkiye için yabancı odakların, gizli karanlık locaların hem içten, hem dıştan düşman yaratmayacağını düşünmek dünyanın en büyük saflığı, sazanlığıdır. türkiyeye en büyük vuruşu da, "ben anadolu çocuğuyum" diyebilen baronlarla yapıyorlar. bu baron, hem yargıyı etkiliyor, hem de türk insanını elindeki basın gücüyle etkilemeye çalışıyor. hizbullah, pkk hepsi de bu gizli güçlerin türkiyede kurdukları derin güçlerin uzantıları.
    Cevapla
  • Recep Acun 15 yıl önce Şikayet Et
    KARAGÜL. Sayın Karagül'ü yakından takip eden biri olarak yazılarına çok ehemniyet verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Üslubu herkesin anlayacağı türden. Konularını da güzel seçiyor ancak bazı duyumlarım kendisine olan güvenimi oldukça azalttı.
    Cevapla
  • Muammer Fatih ÖZER 15 yıl önce Şikayet Et
    iğneyi kendinizede dokundurun.. bop eşbaşkanlığı ile sayın erdoğanın tabiri ile üstlendikleri görevle türkiyenin bunlara ne gibi bir katkısı oldu acaba?
    Cevapla
  • ALPEREN 15 yıl önce Şikayet Et
    YORUM DEVAMI 2. örnek olmasını diliyorum.o yazarlar biraz kafasını kaldırıpta bu coğrafyayı bakıp bizi bekleyen tehlikleri görüp dış politika uzmanklarımızı uyandırmayı düşünseler olmazmı zaman uyanık olma zamanı show haberler yazma zamanı değil rabbim ufkunuzu daha çok genişletsin sizin gibi yazarlara stratejistlere ihtiyacımız var bu ülkede size saygıyla selamlarımı gönderiiyorum.
    Cevapla
  • ALPEREN 15 yıl önce Şikayet Et
    BAŞARILARIMIZI DİLİYORUM. Sayın karagül Allah artırsın ufkunuz çok geniş yazılarınızı devamlı takip eden birisiyim şunu gördüm tespitleriniz komplo teorileri gibi geliyor amma sonra bakıyorsunki aynen çıkıyor özellikle 3 seneden beri k.ıraktan türkiyeye taşınan binlerce kg patlayıcı ve silahlar ne için sokuluyor yazmaktan dilinizde tüy bitti daha sonra görüldüki hazır bekleyen süikast timleri bombalı saldırılar yer deniz cephane fışkırıyor. ve avrasya ortadoğu teorileriniz hep tutuyor.ben sizin bazı kendini kuma gömmüş yazarlara
    Cevapla
  • Seyit Ali 15 yıl önce Şikayet Et
    Bin Ladin'le ilgili bilgi var mı?. Sayın yazar Pakistan'dan gelen son açıklamalarla ilgili bilginiz var mı? Ladin'in 11 Eylül'ün hemen ardından yakalandığı ve ABD'ye teslim edildiği açıklanmıştı. ABD'nin de serbest bıraktığı.. Bu konuda bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyoruz...
    Cevapla
  • Göktuğ HİLAL 15 yıl önce Şikayet Et
    Buna Türkiyeden. Buna Türkiye den Merhum Muhsin YAZICIOĞLU'nuda ilave edebilirmiyiz acaba?
    Cevapla
  • Mehmet PIRILTI 15 yıl önce Şikayet Et
    Sayın yazar. Lütfen The ILLUMINATI ile ilgili yazılarınızı da bekliyorum. Zira yazıda bahsettiğiniz konu, yeni dünya düzeni isimli planın bir parçası.Net tv de programlarınızı ilgi ile izliyorum.
    Cevapla
  • topluiğne 15 yıl önce Şikayet Et
    Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur.. Sn. Karagül; bazı insanların bölge gerçeklerini görebilmeleri amacıyla bu tür yazılar yazmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Yazılarınızı ilgiyle takip ediyorum.
    Cevapla