YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Kamil 15 yıl önce Şikayet Et
    komplo ise ispat et. daha ilk gün bunlar üste bile çıkarlar demiştim , aynı görüşüm devam ediyor, bir tek farkla bu kez görüyorum da ,hatırlayın bir albayın eşi hakkında bir görüntü çıkmıştı (ben o görüntüleri de görmedim) ama bu ithamların yanında ( 0 )kalır, ama o şahıs buna dahi dayanamayarak intihar etti Baykala intihar et demiyoruz ama hiç değilse komplo olduğunu ispat et nerde bu ahlak ,görülüyorki onun yerine önüne gelene saldırıyorlar (her zamanki gibi)
    Cevapla
  • Mürsel DEDEOĞLU 15 yıl önce Şikayet Et
    sayın yazar...Mürsel dedeoğlu. sayın yazar abi milleti allem edip kallem edip iyi ettiniz ya ne diyim size bilmem ki...resimdende gülersiniz işte böyle...acıyorum sizlere inanın bana..acıyorum......!!
    Cevapla
  • oğuz tuna 15 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaksızlığın Mitingini Mi Yapacaklar?. Miting gibi kurultay yapacaklarmış.İyi, ahlaksızlığı işle, bu ahlaksızlığın deşifresini hükümete yükle, içeriği unuttur, buradan siyasi rant sağla git görkemli kutlamalr mitingler yap. Yav yüzsüzlüğün pişkinliğin bu kadarına da pes. Utanmasalar T.Erdoğan Baykal kılığına girdi gitti onun sekreteriyle iş ayarladı ve kameraya kaydetti diyecekler. Ey B.Çetin uyan kardeşim sen de uyan,Baykal evli ve kendisi gibi evli bir bayanla ilişkiye girdi yalanlamadıkça doğru kabul edeceğiz,bu pisliği mi kutlayacaklar?
    Cevapla
  • H.SAVAŞ DOĞANER 15 yıl önce Şikayet Et
    bilal çetin. seni hergün cnn de seyrediyorum.yorumlarına bakıyorum da chp sözcusu gibisin.senin kadar kraldan kralcı görmedim.nasıl bir anlayış içindesiniz.herkez olayın içerigini unuttu.konuşulanlara bak.bunu başka birileri yapsaydı yerden yere vururdun kendin gibi kralcı gazeteci geçinen arkadaşlarınla.sen artık yorum yapmasan tv ye çıkmasan.sen televizyonlarda göruntu kirliligine yol açıyorusun.çıkma artık çıkma!
    Cevapla
  • halil kurban 15 yıl önce Şikayet Et
    YAZAR EFENDİ. sn yazar ortada igrenç bir durum var bu igrençliğe bahaneler asla üretmeyin
    Cevapla
  • hamza 15 yıl önce Şikayet Et
    tezgahlanan komplumu?. Ak partimi nesrin boytoku baykalın koynuna sokmuş? boşuna uğraşmayın Allaha çok şükür millet görüyor herşeyi. baykal çıkıp üstündeki pisliği temizleyeceğine o pisliği başkasına atmaya çalışıyor ve sizin gibi şakşakçılarda milleti enayi sanıp senaryo yazıyorsunuz ama artık o dönem geride kaldı, bu millet ne göbeğini kaşıyor ne bidon kafalı nede sizin sandığınız sadece sürüyü otlatan çoban değil aartık, herkes herşeyi sizden iyi biliyor
    Cevapla