YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • Mustafa Aydın 13 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazıyı bu sabah bir kez daha okudum. nasıl söylesem, şiir gibi ama şiir değil, musiki gibi ama musiki değil. Yazarın tekniği şiir gibi. kelimeleri insanı bağlıyor. çekici ve içli kelimeler. Bu yazarı daha önce okumuyordum ama şimdi en başa yazdım adını. Bu artist kılıklı kadın ne yazabilir ki demiştim. beni mahcup etti buradan kendisinden özür dilerim. Sevgili Yazar bu bağnazlığımızı lütfen affediniz. Saygılar.
    Cevapla
  • noter tasdikli yorumcu 13 yıl önce Şikayet Et
    gönül pırıl kalem mis gibi. ben çatlasam bir sene odalara kapansam bu yazıyı yazamam.
    Cevapla
  • ilker bozkurt 13 yıl önce Şikayet Et
    bak bak. peki bi günlük mü.ya yarın ya öbür gün ömür ömür....
    Cevapla
  • Ahmet Ar 13 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH SİZİ O SEVGİLİYE KOMŞU YAPSIN. Meryem Hanım bu toprağın, bu topraklarda buğulunan değerlerin kızı. Yine atlamadı ve bir kandil ışıltısını andıran yazısını düşürüverdi gönüllere. Allah razı olsun. Allah sizi en sevdiğinin komşusu yapsın.
    Cevapla
  • Mehmet Tel 13 yıl önce Şikayet Et
    Kaleminize elinize saglik. Yaziyi cok güzel buldum,elinize akliniza saglik.Icten gelen bir yazi,keske ben de gönlümü bir gece de olsa sevgiliye kapatabilsem.
    Cevapla
  • ali bilici 13 yıl önce Şikayet Et
    aforoz edenlere. beni aforoz edenlere derim ki: ben yazarın başlıkta kullandığı ifadenin yanlışlığına dikkat çektim. niyetleri allah bilir, benim niyetimi sorgulayan herkese hakkımı helal ediyorum. efendimizin sevgili bir geceye kapatılamaz...
    Cevapla
  • faran 13 yıl önce Şikayet Et
    mikail bey... itimat edebilirsiniz..hz peygamber in pazartesi perşembe günleri ara ara oruç tuttuğunu biliyoruz.ama daha çok pazartesi oruç tutardı..bunun sebebini soran bir sahabeye cevap olarak.. vahiy pazartesi inmeye başladı.ben de bu gün doğmuşum. demiştir...ilk öğrendiğimde beni dehşet etkilemişti.işte sünnet bu dedim.düşünsenize gerek kendi doğumunuza gerek çocuklarımızın gerekse eşimizin doğumuna oruç tutarak teşekkür etmek vb....Allah cc cümlemizden razı olsun..
    Cevapla
  • mikail 13 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Faran. Peygamberimizin doğum gününde oruç tutarak şükrettiğini bilmiyordum. Doğru olduğunu kabul ediyor ALLAH (c.c.) razı olsun diyorum.
    Cevapla
  • demokrat 13 yıl önce Şikayet Et
    Ali Bilici. hiç kimse size zorla yazı filan okutmuyor. gidin siyaset okuyun, dedikodu okuyun mesela, spor okuyun ama peygamber efendimizi anlatan bu yazıyı okumayın lütfen. Cehaletin böylesinden Allaha sığınmak buna denir herhalde. Yuh olsun böyle samimiyete. Yazıklar olsun böyle zihniyete.
    Cevapla
  • demokrat 13 yıl önce Şikayet Et
    Ali Bilici sen de ne kadar ön yargılısın be kardeşim!. başlığa bakıp yazıyı okumamışsın! Aman ne güzel etmişsin bayım! sakın okuma emi. okuyup da ne yapacaksın. biraz edebiyatın vardı, daha da mı artsın. kardeşim de git Allah aşkına. günün anlam ve önemine binaen yazılmış bir edebi metni anlamayacak kadar körsün ve basiretin bağlanmış. sayın yazar belki saatlerce düşündü bu yazıyşı yazmak için, en azından Sevgili Efendimiz için bir yazı kaleme aldı. Peki sen ne yaptın? hadi söyle? sen ne yaptın. Şu kibirli müslüman ayaklarından vazgeçin kardeşim.
    Cevapla
  • ali bilici 13 yıl önce Şikayet Et
    başlığa bakıp.... başlığı okuyunca, yazıyı okumaktan vazgeçtim. zira, en sevgiliye yüreğini bir gecelik ayırmayı layık gören bir yazarı niye okuyayım ki!
    Cevapla
  • faran 13 yıl önce Şikayet Et
    sevgi tuccarlığı.... hayatın konusu olan değil edebiyatın ve şiirin konusu olan bir mitolojik varlık!! bu mudur?sevgi kelebeği...Allah cc ın da hz peygamber in de celal sıfatları emekli edilmiş.o muhteşem mücadelesi sana aşığımlı kafiyelere meze edilmiş..siz böyle yaptıkca dinin mitolojiye evrimi devam edecek..hz peygamber kendi doğum gününü oruç tutarak kutlardı..sevgi anca böyle şükürle kutlanır.oysa bizim kalplerimiz sevgi bataklığına dönmüş..kendi doğumunu oruçla kutlayan var mı? hani sünniyiz ya!!
    Cevapla
  • Mustafa Aydın 13 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun. Hislerime tercüman olmuş bir yazı. okudum ve teşekkürler. gönül dolusu.
    Cevapla
  • Bab-ı esrar 13 yıl önce Şikayet Et
    Esmalarınız da çok güzel sizin. Sayın yazar, sizin esma-ül hüsna yazılarınız da bizleri derinden etkiliyor. Alanınızda bir çok isme fark atmış yıldız gibi parlıyorsunuz maşallah. Aybike Hanım yazılarını okudukça bambaşka ülkelere bambaşka diyarlara gidiyor, rahatlıyoruz. siz başkasınız, sizin yazılarınız başka. Bu yazı için hezeran teşekkürler , tebrikler. kandiliniz mübarek olsun.. Allah razı olsun güzel kardeşim.
    Cevapla
  • Bab-ı esrar 13 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne güzel bir makamda söylenmiş deneme. Çok beğendim sayın hocam. Böyle bir günde "En Sevgili" için yazılmış en güzel yazı ve bizlere de hediye tabii ki. sizlerin kalemiyle ruhumuz üzerindeki rehaveti atıyor, yeniliyor kendini. Güzel kelimeler, kadife bir üslup, inci gibi düşünceler. Üzerime yaz sıcağında serpilmiş sular gibi bir ferahlık verdi azizim. Sevgili Peygamberin hayatın bizler siyeri nebilerden öğrendik hep. amabunun edebiyatını çok az okuduk. Oysa edebiyat en zor bilgileri bile kolaylaştırıp sunar zihinlerimize.
    Cevapla