YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • cıstak 13 yıl önce Şikayet Et
    kadın-erkek genelleme. şu kadın-erkek genelleme yazılarından nefret ediyorum,yorumlarından da. sanki her bir erkek bütün erkekleri, her bir kadın da bütün kadınları temsil ediyor. lafıgüzaf bunlar.
    Cevapla
  • realrebel 13 yıl önce Şikayet Et
    Erkek-Kadın ayrımı (Konuyla tam alakası yok). kadınla erkek haklarını yanlış anlayanlar var, Rabbim herkesi eşit hak ve özgürlüklere sahip yaratmak isteseydi öyle yaratırdı. Fakat nasıl ki bazı insanlar rahat, bazıları esir, bazıları hastalıklı yaşıyorsa kadın-erkek ayrımı da bu şekildedir. Olaya kadın-erkek hakları olarak değil de Rabbim herkese ayrı bir kader vermiş, mesele o kadere razı olmak veya olmamak meselesidir. Kadınlardan istenen görevler, erkeklerden istenen görevler var; kadına ayrı özellikler, erkeğe ayrı özelikler verilmiş. Hala bunu anlamayanlar, kadın-erkek eşit olmalı diyor, halbuki eşitlik istemek belki de yaratılışımıza en büyük hakaret olacaktır ve kimse bundan karlı çıkamaz.
    Cevapla
  • HABİL 13 yıl önce Şikayet Et
    Amaçınız Nedir.. Merak ediyorum böyle bir yazıyı yazma nedeniniz nedir.Sizi buna iten sebepler nelerdir ki erkekler üzerine eleştirilerinizi, anne veya adayı olabilecek zatıaliniz gibi kadınların yetiştireceği evlatlar hak etmekteler.nedir amaç bir ayrışma da kadın-erkekte yaratmak mı.çok merak buyuruyorsanız kılavuz yüce Kuran'dır.velev ki işinize gelmektedir okuyunuz ve ikiyüzlülük yapmadan iman etmiş biri olarak Kuran'ın gerek dedikodu gerekse kadın erkek mevzuunda nasıl yönlendirdiğini algılayınız.Zira anne olarak öncelikle değişimi kendi evlatlarınızdan başlatınız şapkadan tavşan çıkarmış edasıyla yazı yazmak yerine..
    Cevapla
  • Burak YILMAZ 13 yıl önce Şikayet Et
    Bize Bir Nazaar Oldu. Cumamız Pazaar Oldu Ne olduysa hep azaaar azaar oldu.
    Cevapla
  • Metin Yazar 13 yıl önce Şikayet Et
    Üzüm üzüme baka baka karardı.. Erkeklerde adamlık kalmayınca kadınların bozulması da kaçınılmaz oldu. Kadınların bozulmasının en büyük sebebi erkeklerin vakar ve de likanlılıktan uzaklaşmalarıdır.Erkeklerin adamlıktan,delikanlılıktan ne kadar uzaklaştıklarını katıldıkları eğlencelerde aşüfteler gibi kalça titretişlerinde,gerdan kırışlarında,köçeklik yapışlarında görüyoruz.Kadınlar gibi seslerini inceltip sürekli gülüşlerinde görüyoruz.Nefes alıp verir kadar sık söyledikleri yalanlarında görüyoruz.Söz verip sözlerinde durmayışlarında ve sırıtışlarında görüyoruz.Kaypaklığı bir hayat biçimi haline getiren erkeğe pantolon değil köçek fistanı yakışır. Nerede o eski osmanlı kadınlarımız diye hayıflananlar ve şimdiki kadınları ve kızları beğenmeyenler acaba kendileri ne kadar Osmanlı erkeğiler? Kendimizde kalmayan şeyi kadınlardan istemeye hakkımız var mı? Şimdiki erkeklerin adamlıktan anladıkları şey cinsellikleri,islami ve(ya) laik metresleri,kapatmaları,çıtırları,jipleri ve banka hesaplarından ibarettir.
    Cevapla
  • Erkan Erkan 13 yıl önce Şikayet Et
    Acı Gerçekler Malesef.. Bu tür yazıları okuyunca hep aklıma şöyle bir benzetme geliyor.Günümüz insanlarını plastik malzemezine benzetiyoru.Bu gün plastik hemen hemen çoğu malzemenin yerini almış.Hafif, görünüşü güzel, ucuz fakat kalitesiz sağlığa zararlı.Mesela ahşap ve demirin yerini çoğu yerde almış.Evet günümüz insanları da malesef böyle olmuş.Görünüş var ama kalite yok.İnsanların değer yargıları değişmiş malesef.İyi olan değerlerin yerlerini başka değerler almış.Çıkarlar ön plana çıkmış.Artık çoğu kimse menfaaty görmeyeceği kişere bir selamı bile çok görüyor.Kadın kadınlığından, erkek erkeliğinden çıkmak üzere.Allah sonumuzu hayır etsin.
    Cevapla
  • Ezel 13 yıl önce Şikayet Et
    Aybike Hanım. Önce teşekkürler. Gerçekten çok hoş ve hatıralı yazılar yazıp bizi geçmişe döndürüyorsunuz. bu yazı da harika. Erkeklerin dedikodu konusunda kadınlara rahmet okuttuğu bir gerçek. Maalesef bizim erkekler artık böyle. Yani erkeklerin son hali sizin resmini çizdiğiniz türde. Yüreğinize sağlık. saygılar.
    Cevapla
  • muhalif 13 yıl önce Şikayet Et
    :). Kaleminize, fikrinize, dilinize sağlık
    Cevapla
  • faran 13 yıl önce Şikayet Et
    kız bebekler.. kız bebekler erkek bebeklerden daha erken yürür ve daha erken konuşmaya başlar..haliyle büyüdüklerinde de bu ayağı dışarda durumuyla dırdır eşzamanlı olarak sürer gider..
    Cevapla