YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • darbeleredurde 13 yıl önce Şikayet Et
    yazıdaki genel tesbitlere katılıyorum. katılmadığım erkeklerin şiddetle ilgili kısmı,ben hemen her erkeğin şiddeti anneden öğrendiğini düşünüyorum.şehit anaları içlerinde kopan fırtınaya rağmen vakarı elden bırakmaz.terörist analarının bir kısmı yazarın tesbitinde olduğu gibi düşünürken bir kısmı kahraman olarak değerlendirmektedir..
    Cevapla
  • noter tasdikli yorumcu 13 yıl önce Şikayet Et
    nereden aklınıza gelir bunlar Allah korusun. 1.şıkkı ağzıma bile almıyorum öyle bir şey olursa her an ölmek için dua ederim artık arkamdan vatanı ne yaparlarsa yaparlar terörist annelerinin kendilerini kahraman anneleri gibi görüp görmediklerini bilmiyoruz.evladım insanlığa zarar verdiğinde olmaz olsaydı derim hiç utanmam, her kötünün annesi de kötü eksik değildir.
    Cevapla
  • emre 13 yıl önce Şikayet Et
    harika bir yazı. Kaleminize yüreğinize sağlık analrın evlatlarına duyduğu acıyı tarif etmek çok zor.Ancak bu kadar anlatılabilirdi.O eli kanlı eşkiyaları ALLAH misliyle cezalandırır inşallah.
    Cevapla
  • MURAT İNCE 13 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN YAZAR ANNELİĞE BATIDAN BAKIŞLA YORUM YAPMIŞ DOĞUDAKİ ANNELİĞİ ANLAYAMAMIŞ.. Şehit annesi olarak yaptığınız nitelikleri doğudaki teörist annede böyle algılıyor. Pekiya doğuda olup 2 evladının biri şehit diğeri terörist olan anne ne yapmalı.... Olayı iyi analiz edilmeden maalesef anneler yakışmayacak bir yazı hiçbir anne evladının ne şehit nede teröris olmasını istemez Hayırlı evlat olarak yaşamasını hatta kendisi evladından önce ölmeyi isterki evlat acısı gibi bir acıyı yaşamamak için; Gelelim Olayın özüne bugün sizinde yaşınız müsait bilirsiniz maalesef 1980 Askeri darbesi ile Sağcısı - Solcusuna, Alevisi - Sünnisine, Türkü - Kürde düşman eden aynı ülkenin insanları olan Kürt kardeşlerimize Diyarbakır Cezaevinde türlü işkenceler ve zulümler yapılarak zorla Türk yapmak dillerini inkar ettirmek Kürtçe konuşanı içeri atıldı bu işkencelere dayanamayanlar kendi canına kıydı O dönemde Babasını kardeşini yakınını kaybedenler sözüm ona PKK haklarını savunuyor diye dağlara çıkardı bugünkü yaşananlar geşmişten kalan acıların sonucu
    Cevapla
  • demokrat 13 yıl önce Şikayet Et
    harika bir yazı. Sevgili Aybike Kardeşim, bir annenin duygularını çok iyi analiz etmiş. doğan çelik kardeşim, yazara tavrınız hoş değil. Emin ol ki her yüz şehit anasının doksanı yazarın görüşleri doğrultusunda tavır alır. evlat oldu mu şehitlik mertebesinden ziyade sağ olmasını tercih ederisiniz, bunu da yazarın dediği gibi "doğuran" bilir. biz erkeklerin bunu çok iyi anlamamız hakikaten zor olsa gerek. Güzel bir yazıydı. tebrik ederim.
    Cevapla
  • Doğan ÇELİK 13 yıl önce Şikayet Et
    ŞEHİT ANNESİ OMAK AYRICALIKTIR. SAYIN YAZAR...şehit annesi omak bir lütüftur,şehit annesi olmak bir ayrıcalıktır, şereftir,şan dır, şehit annesi olmak yıkılmayı değil dikdurmayı gurur duymayı(şehidiyle) gerektirir.Evet evlada yanılır insanı kavurur onun ölümü.Lakin o ölümle nasıl bir dirilişe kavuşulur bilirmisin sen.Yazdığın yazıya göre sen şehit annesi omaya zaten layık değilsin bence. Şehit anası olmak ayrıcalıktır. Sana tavsiyem ŞEHİT ve ŞEHİTLİK hakkında biraz daha oku ve araştır.O zaman bu yazıyı tekrar kaleme al.Lütfen.
    Cevapla