YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • efe 13 yıl önce Şikayet Et
    efsubkar55. bakıyorum bu iş sadece sizleri ilgilendiriyor.hakketen bizi niye bu kadar ilgilendiriyor anlamadım gitti.
    Cevapla
  • efsunkar55 13 yıl önce Şikayet Et
    efe rumuzlu kişiye. sen ne iş yaparsın bilmiyorum ama şu belli ki eğitimden bayağı uzaktasın. bi kere öğretmenin foksiyonunu ve MEB'in hedeflerini kavramamış biri olarak sus da alim sansınlar. "Öğretmene ne gerek var" anlamındaki sözlerini memleketin en akıllısı! olduğun için sordun herhalde. Biz de bu vesile ile öğrendik ki yaklaşık yediyüzbin gereksiz insanı çalıştırıyor ve bunu farketmiyor muşuz!! Lütfen buraya yorum yazanlar az aklı başında birşeyler yazsınlar da toplum da istifade etsin görüşlerinden. Bilmediğimiz konularda da ahkam kesmeyelim.
    Cevapla
  • efe 13 yıl önce Şikayet Et
    konulara yorum yazan öğretmenlerin. edebi konuşması bence kitaplaştırılmalı.böyle şiirsel bir konuşmayı diğer nesillerede aktarmak lazım
    Cevapla
  • efe 13 yıl önce Şikayet Et
    aybike hanım. millet dersaneye,ek kitaplar,internetten ders,kendi çevresindekilerle okulda öğretmenin vermesi gereken dersi alıyor.yoksa öğretmenden dersi alıpta,diğer yerlerden daha fazla bilgi sahibi olmak için değil.yani asgariyi almak için milletin anası ağlıyor.bunu görmüyormusunuz ALLAH aşkına.kimse öğretmenden yüzde doksan ,doksan beş bir şey öğrenmiyor.öğretmenin bir şeyi yok demeyin lütfen.herkes istese taksitle herşeyi,hatta uçak bile alır.öğretmenin kendisi aslında kitap,cd,internet araştırıp,noteboku ile ders anlatması gerekiyor.yani bir çok şey yazabilirim ama gerçeği görmek isteyen zaten görür,ıspata gerek yok.bir milyon tane öğretmen alınsa gene millet için değişen bir şey olmayacak.zaten öğretmen adayları bunu vadetmiyor.onlar hakaretle emrederek bizi atayın diyorlar.herkes gibi bu tehditlerden sizde korkup öğretmen tombala adaylarına mendil sallıyorsunuz.
    Cevapla
  • comment 13 yıl önce Şikayet Et
    öğretmene verilen değer. kutsal sayılan bir mesleğin tartışma ortamına sürüklenmesi eğitime zarar verir. başka meslek grubundan olsamda öğretmenlerimizi baş tacı yapmadıktan sonra ilerlememizin mümkün olmadığını düşünüyorum
    Cevapla
  • Osman Aga 13 yıl önce Şikayet Et
    MEB Bakanını Bulmuş(mu)dur?!. Daha öğretmenlerinin ne kadar tatil yaptığını bilmeyen bir bakan, gelir gelmez öğretmenler yetersiz, yöneticiler performanssız diyen bir bakan. İyi bir başlangıç olmadı. Bakalım gerisinde neler göreceğiz!
    Cevapla
  • boş lakırdı 13 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmeni hakir görmek cehaletin öteki adıdır. Aybike hanım yine önemli bir konu ile çıkıp gelmiş. hemcinsleri aynı konu etrafında mahelle dedikoduları yazarken kendisinin hem önemli hem de kültürel ve değerlerimiz konusunda yazdıkları hakikaten alkışlanacak bir güzelliktir. İlk okuduğumzda bı kız boş biri değil demiştik ve yanılmadık. Olaylara bakışı üst seviyede ve ciddi yapıcı ve iyileştirici bir tavır. sayın yazar doğru şeyler söylemiş. karıkoca öğretmen olan bizler benzeri sorunlarla boğuşuyoruz sürekli. sodrun sadece para değil. Sosyal prestijimiz sarsılmış durumda ve ciddi yara almış kan kaybediyoruz. sayın bakanın kaybedilen bu itibarı iade edeciğinden ümitliyiz. Umarız ki bu bakan da diğerleri gibi bizi hayal kırıklgğına uğratmaz. teşekkürler Sayın yazar.
    Cevapla
  • aaeylialaulali 13 yıl önce Şikayet Et
    Varsa yoksa Öğretmen Zaten. O Bakanlıkta başka çalışan yok kendi kendilerine çalışıyolar zaten
    Cevapla