YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • demokrat 12 yıl önce Şikayet Et
    Hazımsızlık. bir takım insanlar edebiyatı, hayatın gerçeklerini, olmuş bitmiş her şeyin siyasetini yapmaya öyle merak dolu ki, öylesine olumsuz eleştiri kültürü ve yapmaya değil de yıkmaya dayalı eleştiri öylesine yer etmiş ki algılarda bir edebi metin bile tartışılamıyor! gerçekten de gelecek adına ümitvar değilim na yazık ki! tefekkür ve nezaket bu milleti terketmiş! eyvahlar olsun hepimize.
    Cevapla
  • noter tasdikli yorumcu 12 yıl önce Şikayet Et
    meryem hanım. nasılsınız iyi misiniz yorumlar yayınlanmadığı için hatırınızı sorayım dedim. sakıncalı yorumları yayınlamamaya kalkınca ayıklarken ayarı tutturmak biraz zorlaşıyor ister istemez. ben de olsam ayni şekilde davranırdım. baskı her yerde var.
    Cevapla
  • ahmet 12 yıl önce Şikayet Et
    BEKTAŞİLİKLE ALAKASI OLMADIĞI HALDE TEKKEYE GİDENLER YAHUDİ DÖNMELERİYDİ..... Celile Hanım ve Yahya Kemal Bektaşilikle hiçbir bağları olmamasına karşın sık sık gittikleri Bektaşi dergâhında karşılaşırlar ve aralarında büyük bir aşk başlar.
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    denge. üstün zekalarını akılla dengeleyemeyen şahsiyetlerin akıl almaz hatalara düşmeleri nadirattan değil.misal ;Nietzsche, sarter...
    Cevapla
  • tunç asiler 12 yıl önce Şikayet Et
    faran a. Ne var o değerlendirmede neresinde yanlış var ? '' bidat '' kelimesi mi yoksa ? O cümleyi sarfetmişmidir bilmem velev ki sarfetsin ben bi yanlış göremedim o cümlede. O cümleye mukabil bir sürüde şiiri var Sessiz Gemi, Süleymaniye'de Bayram Sabahı,Mohaç Türküsü gibi. Bütün bu şiirleri bırakıp o cümleye takılmak insafsızlık olur bence vesselam .
    Cevapla
  • Ezel 12 yıl önce Şikayet Et
    yanına gelenlere gitmeyin diye neredeyse yalvarırmış!. Ömrünün son yıllarında iyice yalnızlaşınca gelen gidenlere biraz daha kalın diye dil dökermiş!rindçe yaşamak genç iken güzel de ihtiyarlayınca pişmanlıklar kederler adamı böyle perişan ediyor işte. neyse büyük şairdi. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • kadir aslan 12 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler. Güzel bir anlatım olmuş. Teşekkürler.
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    fetret döneminin yitik kahramanları..!. yahya kemal'in ''...bu millet inancı ile gelmişinden geçmişinden getirdiği,bulduğu türlü bidatleri,alışkanlıkları bir potada eritir ve yaşarne karışıyorsunuz'' şeklindeki değerlendirmesi onun da batılılaşanlardan olduğuna bariz işaret..yazık oldu bu gibilere..
    Cevapla
  • demokrat 12 yıl önce Şikayet Et
    çok duygulandım!. Gerçekten de ilginç bir hikaye. Hazım Hikmet'in annesi ve Yahya Kemal çok çok ilginç. Aşk bu adamı vezir de eder rezil de. Bu hikayeyi bilmiyordum öğrenmiş oldum. Kaleminize sağlık Meryem Hanım.
    Cevapla
  • tunç asiler 12 yıl önce Şikayet Et
    Rindlerin Şairine.... yazının sonundaki duaya AMİNNNNNN
    Cevapla