YORUMLAR 89 TÜMÜ
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    bir şarkı daha söyle dedim. annem söyledi.ne söylüyor dedim"sevdiğinin dayandığı asa olduğunu"söyledi.
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    çok sağolun meryem hanım bu yazınızın yorumu bitmez. anneme benim bilmediğim dilde şarkı söyle dedim,söyledi.ne söylüyor dediğimde"senin derdin tabutum bağlandığında biter"dedi.
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    bilmiyorum ki. yıllar geçti rüyamda düşündüğümde ağlarım bilmiyorum ki.
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    feyezan. karizma dediğin nedir? yok öyle bir vizyonik yatırımım.vitrinim ile vitrin arkam aynı kalitededir,kendimi boyayıp badanalamam.kimseye yaranmak,şirin ve hoş gözükmek gibi de özel bir gayretim olmaz.evimizde,eşimizde,çoluk çocuğumuzda,işimizde gücümüzde biriyiz,ne karizmasından dem vuruyorsunuz?.her zaman kendimi ortalama biri olarak takdim ettim..recmetmek te nerden çıktı,ortalıkta uçuşan taşlara kafanızı uzattuysanız benim ne mesuliyetim var?bizatihi size dair bir şerhim olmadı,ne lehte ne aleyhte,koca insanlar olarak idrakten aciz kaldığım probleminizi kadın kadına çözmenizi bekledim,daha ne olsun? müsebbip zaten ortalıktan kayboldu peki siz neden faturaya talip oldunuz,şaşılacak şey doğrusu! ortada kalmak ta bir ihsan değil midir? orantısız bir hissiyat üzere ve dengesiz hata vehmediyorsunuz zannındayım..selametle
    Cevapla
  • noter tasdikli yorumcu 12 yıl önce Şikayet Et
    siz değil biz muhtaç kalacağız da. yine de umudumu yitirmek istemiyorum öylesine hayal ettim arasıra belki yine şiir paylaşımlarınız olur. konular kapandı haber7 nin de herhangi sataşmayı bu saatten sonra -ki hiç kimseden artık tahmin etmiyorum- yayınlayacağını düşünmüyorum. birkaç gün dinlenin fikriniz değişebilir . prensip olarak selam bile almazsınız. laf atan olursa da kendi kendine söyler. sadece şiirlerle yeniden buluşmak dileğiyle diyorum anahtar paspasın altında olur da dönersiniz geldiğinizde tılsım bozulmasın diye hoş geldiniz bile demiyeceğim ama anlayacağım şiir kızı işte diyeceğim içimden.
    Cevapla
  • noter tasdikli yorumcu 12 yıl önce Şikayet Et
    işte böyle gitmek olmuyor ferfecir. mısralar getirerek sofraya devam edebilirsiniz..muhataplıkları bitirip nasılsa çok anlamadıysam da diğer söylenenler söylenmiş. şiiri dinlemiş olduk.
    Cevapla
  • noter tasdikli yorumcu 12 yıl önce Şikayet Et
    "bir ihtimal daha vardı . felaket oldu"
    Cevapla
  • Can Bican 12 yıl önce Şikayet Et
    söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.. bu platform -üstad turgutun ve diğerlerinin zaman zaman ifade ettiği gibi- kazanımlarımızı paylaşma ve kardeşlerimizle (ya da yaratılışta eşlerimizle) karşılıklı fikir teatisinde bulunma mekanı. üstad meriç’in deyimiyle kulaklarımızı farklı görüşlere tıkamak,kendimizi peşinen hataya mahkum etmek olurdu. hemen hemen hepsini uzun zamandan beri takip ettiğim ve kendilerinden hayli istifade ettiğim, farklı görüşe/bakış açısına sahip olsalar da aynı idealleri ve hassasiyetleri paylaşan kardeşlerin bu duruma gelmesini anlamak ta gerçekten zorlanıyorum.belli bir zaman uzak kaldığımdan kaçırdığım bazı şeyler mi oldu acep diye düşünüyorum.kendimizi birbirimizin yerine koyarak olaya bakmaya çalışalım ve olayın bu noktaya gelmesinde benim katkım oldu mu diye düşünelim.her hayal kırıklığında bırakıp gitmek yerine belli bir süre kendimizi dinleyelim,derim.
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    ne olmuş burası böyle?. nerde sukunet,nerde itidal,nerde öfke kontrolu,nerde diğergamlık,empati..? tek satırlık yorumumun hedefi mutekellim idi, o da daha önce kendi yaptığı suçlama konusu ile aynen hallendiğinden ona bu yaptığının ne kötü bişey olduğunu hatırlatma amacıyla idi..peki bu bayanların paylaşamadığı nedir,ben de merak ettim? oysa enazından feyezan a bir suçlama yoktu ama sümeyyaya vardı ama onu da yapan ıradı gitti zaten..nedir bu hengame? bu çaptakiler böyle yaparsa vatandaş ne yapsın? soğudum bu siteden arkadaş..
    Cevapla
  • Sümeyya 12 yıl önce Şikayet Et
    sizinle çözemeyeceğimiz bir sorun yoktu feyezan hanım... size özelde yazdığım mailde arka planda dahi asla hakaret etmedim,tek amacım açıklığa kavuşmak ve kavuşturmaktı..eğer bir nebze gayret etseydiniz,bir adım da siz atsaydınız,buraya harcadığınız ve başka yerlere harcadığınız eforu,zamanı 10 dakikalığına bana ayırsaydınız beni tanıyacaktınız..ancak dinlemediniz,uzlaşmadınız..siz böyle istediniz..şimi suçu dünyaya atmayın,kendi elinizle kendi kendinizi deşfre ettiniz..ben birşey yapmadım..bu sondur..editörelere silmeleriiçin ricada bulundum umarım en yakın zamanda gideceğim..hayırlı günler..
    Cevapla
  • Sümeyya 12 yıl önce Şikayet Et
    haklısınız..:). vakit ayırmanız gereken başka mevkiler,adresler dururken..:)artık yazmayın battıkça batıyorsunuz..sizin iyiliğinize de olsa buradan ayrılacağım..çünkü öfke kontrolü nedir bilmiyorsunuz feyezan hanım umarım zamanla öğreneceksiniz..
    Cevapla
  • turgut1 12 yıl önce Şikayet Et
    ebuzer sende haala cahiliyye kokuyor. ebu zeri gifari bir gün, bilale;"yebnessevda" "ey siyahın oğlu" diyor.bilal rasule gidip "ya rasullah ebu zer beni ayıpladı küçük gördü bana siyahın oğlu dedi"...bunun üzerine rasulü ekrem kaşlarını çatıyor ve "ey ebuzer,sende haala cahiliyye kokuyor,sende cahiliye emaresi var,anası ile bir insanı nasıl ayıplıyorsun" buyurur..ebuer bu ikazla kendine geliyor ve ;vallahi ya rasullah!ben bilale hakaret ettim,şimdi yüzümü yere koyacağım,onun o siyah ayakları,yüzümün burasına basmadan vallahi billahi tallahi başımı yerden kaldırmayacağım" diye yemin ediyordu..."hayır rabbine andolsun ki onlar,aralarında çıkan çekişmeli işlerde seni hakem yapıp,sonrada verdiğin hükme içlerinden bir sıkıntı duymaksızın,tam bir teslimiyetle boyun eğmedikçe iman etmiş olmazlar" nisa65...birbirinizi sevmedikçe de mümin olamazsınız..buyrun sizde anlaşmazlığınızı allaha ve rasulüne götürün.
    Cevapla
  • Sümeyya 12 yıl önce Şikayet Et
    benden korkamyın feyezan hanım... siz mailde yazdıklarıma cevap verin başka birşey istemiyorum..hak ise ben helal ediyorum çünkü ahirette bir kez daha görüşmek külfet olur sizinle..allah size merhamet etsin..
    Cevapla
  • turgut1 12 yıl önce Şikayet Et
    onlara ecirleri iki kat verilecektir. "onlara ecirleri iki kat verilecektir bu onların sabredip kötülükleri iyilikle savmaları ve kendilerine verdiğimiz rızıklardan infak etmelerindendir"kasas 54.müslümanlar öyledir ki sadece kendi fikrine göre davranmada ısrar etmez diğer sözleride dinler ve sözün en güzeline uyar ve uyarlar bu bağlamda zümer18 de"sözü dinleyipte onun en güzeline uyanlar var ya işte onlar allahın hidayete erdirdiği kimselerdir işte onlar akıl sahiplerinin ta kendileridir" uyrulur.bir kişiyi olsun kurtarabilme sevdasında ki müminlerin islami tebliğin usul ve esaslarını hayatlarında göstermeleri gerekmektedir zira yakışan odur..kurani yaklaşım isabetli yaklaşımdır "ve la testevil hasenatu velas seyyiat:kötülükle iyilik müsavi değildir,idfa' billeti hiye ehsanu:kötülüğü iyilikle def et,birde bakarsın ki seninle arasında düşmanlık bulunan kimse sanki veliyyun hamiim:sıcak dost oluvermiş" fussilet 34
    Cevapla
  • Sümeyya 12 yıl önce Şikayet Et
    ebu turab,. sizin hakkınızda zerre kadar sui zanda bulunmadım,benim bahsettiğim siz değilsinz,sizinle hiç ilgisi olmayan bir mevzu o bahsettiğiniz..inanın bu polemiklere meydan vermemk için sırf arkadaşlık hukukuna saygımdan özel mail yoluyla görüşmek istedim ancak kabul görmedi..sizin gizlenmeniz,şahsi bilgilerinizi gizlemenize dair bir yorumum olmadı,kesinlikle üzerinize alınmayınız..size neden böyle birşey söyleyeyim?o kişi kendilerini biliyor ve ziyadesiyle üzerine alınıyor haddinden fazla siz müsterih olun..varsa size bilhassa size,her türlü hakkım helaldir,size yalnızca rahatsız olduğm bir mevzunun tekrar gündeme gelmesinden dolayı kırgın olduğumu belirtmek istedim..buna rağmen hakkınızı yiyemem ki,mümkün mertebe çizgiyi aşmamaya gayret ettiniz,teşekkür ederim..ben de artık yazma niyetinde değilim,son sözlerimi söyledim..ancak sizi cevapsz bırakamzdım çünkü farklı bir hukukumuz olduğuna inanıyorum..
    Cevapla