YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Bab-ı esrar 12 yıl önce Şikayet Et
    üslubunuz bir harika.... bir kere güncel bir mevzuyu işleyiş tarzınız bile olağanüstü. son yılların en üslubu güzel ve akıcı yazarı olduğunuzu size söylediler mi acaba? vali beye başarılar, başarılarını bu önemli yerde de görürüz inşallah.
    Cevapla
  • Ezel 12 yıl önce Şikayet Et
    son yılların efsanevi valisi. ilk valiliği olmasına rağmen bu kadar adından söz ettiren bir başka vali var mı bilmiyorum. gerçekten de kendini de malatya yı da iyi gündeme getirdi. bravo valla. konağında oturup gün sayan valilerden olmadı ve gittiği ili başarılarıyla salladı adeta. inşallah kamu güvenliğini de iyi bir düzeye getirir. allah razı olsun böyle vatansever bürokratlardan.
    Cevapla
  • faruk korkmaz 12 yıl önce Şikayet Et
    "ilim ve irfan,takdir edilmediği yerden göç eder." ibn-i sina. riyaya,hırsa,makama köle olmayan her malatyalı size katılır meryem hanım. ilinden ve halkından ziyade kendisine ve avanelerine çalışan bir takım eşhas, hem vali bey'den hem de sizler gibi düşünen ve düşündüğünü cesaretle haykıran münevverlerden rahatsız olur.rabbim(cc), sayın valim'den ve o mümtaz şahsiyetin icraatlarını şükranla yadeden siz aydınlarımızdan razı olsun... selam,dua ve muhabbetle...
    Cevapla
  • Mustafa 12 yıl önce Şikayet Et
    recep yazıcıoğlu nu hatırlattı. eğer öldürülmeseydi şuanda başbakandı. ülke üzerinde nasıl oyunların döndüğünü anlayın.
    Cevapla
  • nakkaş Hacı 12 yıl önce Şikayet Et
    sıradışı bir vali idi.... şehre gittiklerinde vali konağından valiliğe gidip gelmek dışında ve bir iki toplantının açılışını yapmak dışında şehir ahali ile hiç ilgilenmeyen ne kadar vali var şu ülkede. tabii malatya valisi ilk valliği olmasına rağmen bütün türkiye onu bir anda tanıyıverdi. neden? çünkü sayn yazarın söylediği gibi "dertleri ve meseleleri olan bir adam" olduğu için.. allah yeni görevinde kendisini mahçup etmesin ve devletin içine çöreklenmiş hainlerden başlasın diye dua ediyoruz.
    Cevapla
  • nakkaş Hacı 12 yıl önce Şikayet Et
    son yılların en iyi valisi idi!. diğer şehirlerin bir çoğunda vali e
    Cevapla