Gönül Dağı 5.sezon gelecek mi? TRT1, sona erip ermeyeceğinin yanıtını işte böyle verdi

Dokunaklı sahneleriyle dizi severlerin kalbinde derin izler bırakan Gönül Dağı dizisiyle ilgili son karar belli oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 30.05.2024 09:15 GÜNCELLEME 30.05.2024 09:15 MEDYA
Gönül Dağı 5.sezon gelecek mi? TRT1, sona erip ermeyeceğinin yanıtını işte böyle verdi

Unutulmaya yüz tutmuş değerleri gözler önüne seren ve izleyenlerin hayata dair önemli dersler çıkarmasını sağlayan Gönül Dağı'nın akıbetini TRT1 açıkladı. Çocuk, genç, yaşlı demeden geniş bir kesimin uzun yıllardır yakından takip ettiği Gönül Dağı projesinin macerasını sürdürüp sürdürmeyeceği konusu netleşti.

Etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla tam dört sezondur büyük bir beğeniyle seyredilen Gönül Dağı hakkında TRT1 tarafından sevindirici bir karar alındı.

Her Cumartesi akşamı reytingleri altüst eden ve sosyal medyada da hız kesmeden damgasını vuran Gönül Dağı dizisi 5.sezon onayı aldı.

Yaz boyunca vereceği aranın ardından yeni sezonda da sürprizlerle dolu gelişmeleriyle takipçilerini ekran başına kilitlemeye tam gaz devam edecek.

Çekimleri Yahya Samancı'nın yönetmenliği eşliğinde Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde gerçekleştirilen Köprü Film imzalı Gönül Dağı 5.sezonda da ekranlarda fırtınalar estirecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR