Mustela No Rinse Cleansing Water nasıl kullanılır? Mustela temizleme sıvısı kullanıcı yorumları

Bebekleriniz için organik maddelerden üretilmiş ve hassas ciltlerine zarar vermeyecek ürünleri kullanmanız en doğrusudur. İnternet üzerinde yaptığınız aramalarda, durulama gerektirmeyen bebek cildi temizleme sıvısı Mustela No Rinse Cleansing Water karşınıza çıkmıştır. Peki Mustela No Rinse Cleansing Water nasıl kullanılır? Mustela temizlik sıvısı kullanıcı yorumları nasıl? Mustela temizleme sıvısı fiyatı nedir?

ABONE OL
GİRİŞ 27.02.2020 06:55 GÜNCELLEME 27.02.2020 08:48 Bebek
Mustela No Rinse Cleansing Water nasıl kullanılır? Mustela temizleme sıvısı kullanıcı yorumları
Mustela No Rinse Cleansing Water nasıl kullanılır? Mustela temizleme sıvısı kullanıcı yorumları

Bebeklerin tenleri yetişkin kişilerle kıyaslandığında çok daha hassas ve narin oluyor. Bu dönemlerde bebekler için kullanacağınız temizlik ürünlerinin ve giydireceğiniz kıyafetlerin kesinlikle organik olması ve aynı zamanda uzmanlar tarafından sağlık açısından test edilmiş olmasına özen göstermeniz gerekiyor. Bununla birlikte bebeklerin yıkanma ve yıkanma sonrasındaki temizlik süreçleri de oldukça özel oluyor. Hassas bebek ciltleri için, cildi temiz tutacak sıvı jel seçerken dikkat edilmesi gereken noktalar var. Durulama gerektirmemesi, ciltte herhangi bir iz, tahriş veya kızarıklığa sebep olmaması, güzel kokması ve içeriğinde kullanılan ürünlerin incelenmiş ve organik ürünlerinden oluşmuş olması kriterleriniz arasındadır. Bebek temizleme sıvılarının/jellerinin içerisinde cilde yan etki oluşturmayacak doğal ürünlerin bulunması gerekir. Eğer sıvı/jelin içerisindeki maddeler cilde dost değilse sık kullanımlarla bebeğinizin cildi kurumaya ve tahriş olmaya başlar. Piyasada birbirinden farklı içeriklere sahip ve bebek cildini temiz tutmayı vaad eden sıvı/jeller bulunuyor. Ancak içerikleri tamamen doğal ve bebeğe zarar vermeden temizleyen Mustela markasının durulama gerektirmeyen temizleme sıvı/jeliyle mutlaka karşılaşmışsınızdır. Günümüzde en çok tercih edilen bebek cilt temizleme ürünlerinden biri olan "Mustela No Rinse Cleansing Water" hakkında detaylı bir araştırma yaptık.

MUSTELA NO RİNSE CLEANSİNG WATER NE İŞE YARAR?

Doğumdan itibaren yüz, vücut ve bez bölgesi için kullanılabilen Mustela No Rinse Cleansing Water, içerisinde sabunotu özü, aloe vera özü ve allantoin içeriyor. İçerisinde bulunan sabunotu özü sayesinde yüz ve bez bölgesini iyi derecede temizler, aloe vera özü ve allontoin ile de cildi yumuşatıyor. Tüm vücudu nazikçe temizleyebilen Mustela No Rinse Cleansing Water, cilt ve göz toleransı sayesinde gözleri yakmıyor ve hassas ciltler tarafından da rahatlıkla kullanılabiliyor. Paraben, phthalate ve phenoxyethanol gibi maddeleri içerisinde bulundurmuyor. Tüm ciltler için uygun olan temizleme sıvısı/jeli içerisinde şunlar yer alıyor;

Tartaric Acid, Sodium Hydroxide, Water, Glycerin, Sodium Benzoate, Persea Gratissima Avocado Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, 1,2-Hexanediol, Allantoin, Caprylyl Glycol, Fragrance, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,  Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract, Water, Glycerin, Sodium Benzoate. 

MUSTELA NO RİNSE CLEANSİNG WATER NASIL KULLANILIR?

Şişe tasarım gereği bir pompaya sahiptir. Pompaya bir, iki kez basarak pamuğa dökün. ürünü bir pamuğa dökün. Temizleyeceğiniz yere dikkatlice uygulayın. Pamuk tamamen temiz kalana kadar sürmeye devam edin. Durulamanıza gerek yoktur.

MUSTELA NO RİNSE CLEANSİNG WATER KULLANICI YORUMLARI

Trendyol online alışveriş sitesinde satışı yapılan Mustela temizleme sıvı/jeline gelen yorumlardan örnekler aşağıdadır. Kullanıcıların %99'u kullandıkları ürünlerden oldukça memnun kaldıklarını söylüyor.

MUSTELA NO RİNSE CLEANSİNG WATER FİYATI

Mustela No Rinse Cleansing Water 300 ml 84,50 TL'dir.