Serap Paköz kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli? Serap Paköz evli mi? Biyografisi...

Star TV ekranında yayınlana Gerçeğin Peşinde programının sunuculuğunu yürüyen Serap Paköz hakkında birçok soruya cevap arandı. Serap Paköz'ün kaç yaşında ve nereli olduğu merak edildi. Ayrıca Serap Paköz'ün ekiminle evli ve kaç çocuğunun olduğu da araştırma konusu oldu. İşte, merak edenler için Serap Paköz biyografisi...

ABONE OL
GİRİŞ 15.08.2022 12:55 GÜNCELLEME 15.08.2022 12:55 BİYOGRAFİ
Serap Paköz kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli? Serap Paköz evli mi? Biyografisi...
Serap Paköz kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli? Serap Paköz evli mi? Biyografisi...

Serap Paköz 15 Haziran 1965'te Ankara'da dünyaya geldi. Aslen Ankaralı'dır. Şimdilerde 47 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini Ankara'da geçiren Serap Paköz, ilk, orta ve lise öğrenimini de burada tamamladı. Daha sonra Çukurova İdari Bilimler Fakültesi’nde eğitim almaya başladı.

'Fulya ile Umudun Olsun' sunucusu Fulya Öztürk kimdir ve nerelidir? Fulya Öztürk'ün aslında ailesi...'Fulya ile Umudun Olsun' sunucusu Fulya Öztürk kimdir ve nerelidir? Fulya Öztürk'ün aslında ailesi...

Serap Paköz

KARİYERİ

Eğitimine devam ettiği dönemde, TRT sınavına katıldı ve başarılı oldu. Bu başarısının ardından TRT Trabzon radyosunda çalışmaya başladı. Sonrasında ise TRT Van radyosunda tecrübe edindi. 

1986 ile 1997 arasında Ankara Radyosu ve Ankara Televizyonu'nda çalıştı. Yılla içinde deneyim kazanan Paköz, 1997'de Kanal D’de çalışmaya başladı. Yaklaşık 3 yıl boyunca buradaki görevini devam ettirdi. 

Daha sonra Kanal 6 ile anlaşmaya vardı. Bir süre geçtikten sonra ATV'de çalışmaya başladı. İlerleyen dönemlerde TRGT, Star TV, Show TV, Fox Tv ve TV8'de çalıştı. Bu kanallarda gündüz kuşağında yer alan yaşam programları sundu.

Şimdilerde ise Star TV ekranında yayınlana gerçeğin Peşinde programının sunuculuğunu yapmaktadır. 

Didem Arslan Yılmaz kimdir ve kaç yaşındadır? Didem Arslan Yılmaz nereli? Kiminle evli?Didem Arslan Yılmaz kimdir ve kaç yaşındadır? Didem Arslan Yılmaz nereli? Kiminle evli?

Serap Paköz çalıştığı kanallar

SERAP PAKÖZ ÇALIŞTIĞI KANALLAR

  • TRT Trabzon Radyosu

  • TRT Van Radyosu

  • Ankara Radyosu

  • Ankara Televizyonu

  • Kanal D

  • Kanal 6

  • ATV

  • TGRT

  • Show TV

  • Star TV

  • Fox TV

  • TV8

Esra Ezmeci kimdir ve kaç yaşındadır? Evli mi? Esra Ezmeci kitaplarıEsra Ezmeci kimdir ve kaç yaşındadır? Evli mi? Esra Ezmeci kitapları

Serap Paköz biyografisi

SERAP PAKÖZ KAÇ EVLİLİK YAPTI?

Serap Paköz 2 evlilik yaptı. 

SERAP PAKÖZ KİMİNLE EVLİ?

Serap Paköz, 1987'de ünlü müzisyen Sümer Ezgü ile dünya evine girdi. Çiftin bir kız ve bir erkek çocuğu oldu. Bu evlilik 1999'da son buldu.

Serap Paköz'ün eski eşi Sümer Ezgü

Paköz, 2001'de ise Vatan Gazetesi Yazı İşler Müdürü olarak görev yapan Atilla Güner ile nikah masasına oturdu. Bu evlilik de 6 yılın ardından boşanma ile neticelendi. 

Paköz, 2007'den beri bekardır.

SERAP PAKÖZ'ÜN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Serap Paköz'ün 2 çocuğu vardır. Kızının ismi Ceren, oğlunun ismi ise Ozan'dır. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR