Müge Anlı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? Müge Anlı'nın eşi kim? Biyografisi

14 seneden beri ATV ekranında Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucunun hayatı merak edildi. Çözdüğü cinayetler ve başarılı sunuculuğu ile adından söz ettiren Müge Anlı'nın yaşı ve memleketi de araştırıldı. Ayrıca Müge Anlı'nın kiminle evleneceği de gündem oldu. İşte, Müge Anlı biyografisi...

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2022 11:18 GÜNCELLEME 22.09.2022 11:18 BİYOGRAFİ
Müge Anlı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? Müge Anlı'nın eşi kim? Biyografisi
Müge Anlı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? Müge Anlı'nın eşi kim? Biyografisi

Müge Anlı 19 Aralık 1973'te İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Yugoslavya göçmenidir. Çocukluk dönemini İstanbul'un Fatih ilçesinde geçirdi. Şimdilerde 48 yaşındadır.

İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni başarı ile tamamladı. Üniversite mezuniyetinden sonra, Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Hukuk üzerine yüksek lisans yaptı.

Müge Anlı

Medya sektörüne, Kanal 6'da başladı. Burada, 'Top Secret' isimli magazin programının sunuculuğunu yaptı. Daha sonra Kanal D ekranında yayınlanan Dobra Dobra isimli programı Şenay Düdek ve Pakize Suda ile sundu.

Bir dönem, Vatan Gazetesi'nin Magazin Müdürü olarak görev yaptı. 2 yıl boyunca Kanal D ekranında izleyici karşısına geçen Müge Anlı, 2008'de ATV'de 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programını sunmaya başladı. Kısa sürede büyük seyirci kitlesi edinen program, 14 yıldan beri devam etmektedir. Programda, kayıpların bulunması ve cinayetlerin çözülmesinde, emniyet ekipleri ile birlikte çalışma yürütmektedir. Bu program, Müge Anlı'ya çok sayıda başarıyı beraberinde getirdi.

Gündüz kuşağında Tatlı Sert programını devam ettirdiği yıllarda, farklı programlar da yaptı. 2010-2011'de ATV'de yayınlanan Mektubunuz var, 2019'da ise yine aynı kanalda izleyici ile buluşan Güven Bana bilgi yarışması programının da sunuculuğunu yürüttü.

Müge Anlı biyografisi

MÜGE ANLI ÇALIŞTIĞI KANALLAR

  • Kanal 6

  • Kanal D

  • ATV

MÜGE ANLI ALDIĞI ÖDÜLLER

  • 2016 - 43. Altın Kelebek Ödülleri En İyi Kadın Sunucu

  • 2018 - 45. Altın Kelebek Ödülleri En İyi Kadın Sunucu

  • 2020 - 46. Altın Kelebek Ödülleri En İyi Kadın Sunucu

  • 2021 - 47. Altın Kelebek Ödülleri En İyi Kadın Sunucu

Müge Anlı çalıştığı kanallar

MÜGE ANLI EŞİ

Müge Anlı, 1993'te gazeteci Burhan Akdağ ile evlendi. Bu evliliğinden Lidya isminde bir kız çocuğu oldu. Birliktelikleri, 2008'de gerçekleşen boşanma ile sona erdi.

MÜGE ANLI EVLENDİ Mİ?

Müge anlı, şimdi ise İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile Haziran 2022'de evlendi.

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir ve aslen nerelidir? Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kaç yaşında? Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir ve aslen nerelidir? Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kaç yaşında?

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Bence 1 yıl önce Şikayet Et
    İçişleri bakanı olsa Çok yakışır
    Cevapla
  • Ali aksoy 1 yıl önce Şikayet Et
    Her ikisinin de,Biyografileri "OK",mesut ve saglikli bir yaşam diliyorum,ayni zamandada toplumumuza örnek bir çift olalarini arzu ediyorum.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR