İnci Ertuğrul kimdir ve kaç yaşındadır? Kanal 7 sunucusu İnci Ertuğrul biyografisi...

Kanal 7 ekranında seyirci ile buluşan İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var sunucusu İnci Ertuğrul'un hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Uzun yıllardır televizyon ekranlarında program sunuculuğu yapan İnci Ertuğrul takdir toplayan isimler arasında. Peki İnci Ertuğrul kimdir? İnci Ertuğrul programları ile seyircinin aklına kazınan spikerin hayatına ilişkin bilgiler haberimizde...

ABONE OL
GİRİŞ 15.09.2022 13:57 GÜNCELLEME 15.09.2022 15:54 BİYOGRAFİ
İnci Ertuğrul kimdir ve kaç yaşındadır? Kanal 7 sunucusu İnci Ertuğrul biyografisi...
İnci Ertuğrul kimdir ve kaç yaşındadır? Kanal 7 sunucusu İnci Ertuğrul biyografisi...

İnci Ertuğrul Trabzon'un Akçaabat ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Trabzonlu'dur. Öğretmen olan babasının adı Hüseyin, terzilik yapan annesinin adı ise Saadet'tir. 3 çocuklu bir ailenin evladıdır. Şimdilerde 57 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini Akçaabat'ta geçirdi. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde İşletme Bölümü'nden mezun oldu. 

Eğitim hayatının ardından TRT tarafından açılan spikerlik sınavlarına katıldı. Bu sınavda başarı kaydetti ve spikerliğe adım attı. TRT çatısı altında spikerlik eğitimi aldı. Daha sonrasında ise, Türkiye'nin ilk özel radyosu olan Radyo Anki'de program sunuculuğu yaptı. 

Nermin Gül kimdir ve nerelidir? Kanal 7 sunucusu Nermin Gül Öztürk Acun Medya’yla anlaştı...Nermin Gül kimdir ve nerelidir? Kanal 7 sunucusu Nermin Gül Öztürk Acun Medya’yla anlaştı...

İnci Ertuğrul

Bir yandan program sunuculuğu yapan İnci Ertuğrul, diğer yandan da mesleki anlamdaki kendisini geliştirmeyi ihmal etmedi. Mesleki anlamda donanımlı olan çok sayıda kişiden eğitim aldı. Yine bu dönem içerisinde TGRT GAP'ta sunucu olarak görev yaptı.

1993'te TGRT'nin kurulması ile birlikte kariyerine İstanbul'da devam etti. Kanal bünyesinde canlı yayın programlarında sunuculuk yapmaya başladı. Bir dönem ise Türkiye Gazetesi'nde İnci Ertuğrul ile Renkler isimli sayfada yazdı ve röportajlar yayınladı. 

Mesleki anlamda kendisini kanıtlayan Ertuğrul, İnci Ertuğrul Sizin Sesiniz isimli programını sunmaya başladı. Program vesilesi ile geniş kitlelere ulaştı. Ardından çok sayıda program ile seyirci karşısına geçti.

Şimdilerde ise Kanal 7 ekranında izleyici ile buluşan İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var programını sunmaktadır. 

Müge Anlı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? Evlendi mi? Müge Anlı'nın eşi kim?Müge Anlı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? Evlendi mi? Müge Anlı'nın eşi kim?

İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var

İNCİ ERTUĞRUL ÇALIŞTIĞI KANALLAR

  • TGRT GAP

  • TGRT

  • CİNE 5

  • TRT Haber

  • Fox TV

  • Star TV

  • Kanal 7 

İNCİ ERTUĞRUL PROGRAMLARI

  • Hayırlı Günler

  • Gençlerle

  • İnci Ertuğrul Sizin Sesiniz

  • İnci Ertuğrul ile Haber Tadında

  • Kaybolan Çiçekler (2018)

  • Gerçeğin Peşinde (2020)

  • İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var (2022)

Serap Paköz kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli? Serap Paköz evli mi? Biyografisi...Serap Paköz kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli? Serap Paköz evli mi? Biyografisi...

İnci Ertuğrul biyografisi

İNCİ ERTUĞRUL KİTAPLARI

  • Sessizliğe Konuşanlar Susanlar

  • Yelkovan

İNCİ ERTUĞRUL EVLİ Mİ?

İnci Ertuğrul bekardır. Daha önce yaptığı evliliğinden bir kızı vardır. 

Didem Arslan Yılmaz kimdir ve kaç yaşındadır? Didem Arslan Yılmaz nereli? Kiminle evli?Didem Arslan Yılmaz kimdir ve kaç yaşındadır? Didem Arslan Yılmaz nereli? Kiminle evli?

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tgrt gap vardıda biz niye hic gormedik
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR