Van'daki 5,4 büyüklüğündeki deprem İran'ı da vurdu

Van'da meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki deprem İran'ın Batı Azerbaycan Eyaleti'nde hissedildi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.06.2020 14:56 GÜNCELLEME 25.06.2020 17:09 DÜNYA
Van'daki 5,4 büyüklüğündeki deprem İran'ı da vurdu
Van'daki 5,4 büyüklüğündeki deprem İran'ı da vurdu

Merkez üssü olan Van'ın Özalp ilçesinde yerel saatle 13.03’'e meydan gelen 5,4 büyüklüğündeki depremin İran'ın Batı Azerbaycan Eyaleti'ne bağlı Hoy ilçesinin Kotur Beldesinde hissedildiği belirtildi.

 

İran tarafından henüz can ve mal kaybına ilişkin açıklama yapılmazken, İranlılar Van'da meydana gelen depremi hissettiklerine ilişkin sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulundular.

İran'da geçtiğimiz Şubat ayında aynı bölgede meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki deprem, Van'ın Başkale ilçesine bağlı Kaşkol, Güvendik, Özpınar ve Gelenler köylerinde ağır hasara neden olmuş ve 9 kişi hayatını kaybetmişti.

 
KAYNAK : İHA
YORUMLAR 1
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu deprem sadece bizim değil, bütün Dünya'nın sorunu. Ne kadar çabuk kabullenip önlem alırsak o kadar iyi olacak. Japonya'ya bakın. Adamlar kabullenmişler, önlemlerini almışlar. Her hafta deprem oluyor ama yaralı bile çıkmıyor. Bizim neyimiz eksik ? Zaten yıkılan evlerde genelde eski köy evleri oluyor. Allah (CC) ülkemize, ümmetimize ve Dünya'mıza akıl versin ve hayırlı gelecekler nasip etsin. EVDEKAL alalım ve kurallara uyalım, çok zor değil. Hayırlısı olsun bakalım.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR