Lübnan'daki facia ile ilgili skandal sözler! 'Muhteşem bir havai fişek gösterisi seyrettik'

Lübnan'da dün meydana gelen 113 kişinin can verdiği, 4 bin kişinin yaralandığı facia ile ilgili İsrail'deki sağcı Zehut (Kimlik) Partisi Başkanı ve eski Meclis Başkan Yardımcısı Moshe Feiglin'den skandal bir açıklama geldi. Feiglin patlamanın gerçek bir "şükür günü" olduğunu söyleyerek "muhteşem bir havai fişek gösterisi seyrettik" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.08.2020 23:45 GÜNCELLEME 05.08.2020 23:50 DÜNYA
Lübnan'daki facia ile ilgili skandal sözler!  'Muhteşem bir havai fişek gösterisi seyrettik'
Lübnan'daki facia ile ilgili skandal sözler! 'Muhteşem bir havai fişek gösterisi seyrettik'

Feiglin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada,  "Sevgililer günü (İbrani takviminde 4-5 Ağustos) onuruna, Beyrut Limanı'nda muhteşem bir havai fişek gösterisi seyrettik. Bu cehennemin bize roket olarak düşeceğini biliyor muydun? " ifadelerini kullandı.

 

"PATLAMA GERÇEK BİR ŞÜKÜR GÜNÜ"

Kendisinin patlayıcılar konusunda biraz bilgisi olduğunu belirten Feiglin, şunları kaydetti:

 

"Tanık olduğum en büyük patlama 2,5 ton TNT patlayıcısının infilakı idi. Dün Beyrut Limanı'nda gördüğümüz ise bundan çok daha fazlasıydı ki küçük bir nükleer bomba gibi yıkıcı etkisi vardı." 

Zehut (Kimlik) Partisi Başkanı Moshe Feiglin

PATLAMAYI YAPANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Patlamanın gerçek bir "şükür günü" olduğunu ileri süren Feiglin, "sevgililer günü onuruna bu harika kutlamayı düzenleyen gerçek kahramanlara" da  teşekkür etti.

FEİGLİN'İN PARTİSİ ZEHUT SON SEÇİMDE BARAJI GEÇEMEMİŞTİ

Feiglin, 2013-2015 yıllarında Meclis'te İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu liderliğindeki Likut Partisi'ni temsil etmişti. Feiglin'in partisi Zehut son seçimde ise barajı geçememişti.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 181 TÜMÜ
  • yorumlar 3 yıl önce Şikayet Et
    Hizbullah İranın Lübnanda bulunan bir koludur Bu boyle devam ettikçe ki Lübnanın bun ları oradan def etme gücü bulunmamaktadır Bu yüzden arada bir İsrailde bboyle sesler duyulacaktır tabii.Gerçi bu adamın İsrailde hiç bir resmi gorevi yoktur.
    Cevapla
  • Kuzeyin Kralı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir MÜSLÚMAN ile gavur arasındaki farkı fark ettiniz mi? Hasbro kader bu olay İsrail'de meydana gelse idi. Başsağlığı diler, geçmiş olsun dileklerimizi ve temennilerimizi sunardık.
    Cevapla
  • Kadir öz 3 yıl önce Şikayet Et
    Sırada sen varsın sabret Türk ordusu ile mutlak tanışacaksın
    Cevapla
  • Fahri 3 yıl önce Şikayet Et
    Düşmanın olabilir sevmeye bilirsin ama sonuçta insandır onlarca insan öldü orada binlerce yaralı var sen nasıl bir yaratıksın o şekilde konuşuyorsun ALLAH bu Yahudileri boşuna lanetlememiş ALLAH her şeyi bilen ve görendir ?
    Cevapla
  • halil ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    ammenna ve saddakna
    Cevapla
  • Hacivat 3 yıl önce Şikayet Et
    Masum insanlar öldü üzücü tabiki ama lübnan terör örgütü hizbullahi destekliyor teröristleri barindiran atesle oynar ve atesle oynayan bir gün yanar ayni patlama misliyle bae olmali artik terörist devletler terörle karsilik bulmali türkiye pkk dan 50 yildir cekiyor ne kadar aci oldugunu türkiye halki daha iyi bilir terörü destekleyen her devlette böyle patlamalar olmali anlasinlar sen bana saldirirsan bende sana saldiririm ayni sekilde
    Cevapla
  • çuvaldız 3 yıl önce Şikayet Et
    hizbullah israil kadar tehlikeli bir teröristtir.En ufak terör operasyonumuzda tehdit eder.Alçak bir örgütdür.Analiz on numara yapmışsın.
    Cevapla
  • Soner Sahin 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen iyi misin once bi bak bakayim israil nasil kurulmus ve hizbullah kiminle mucadele ediyor ve sonra da terorist kimmis teshis et boyle yahudi siyonist kafasiyla konusup gercekleri ortbas etme olur mu ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR