Bahreyn'in ihanetine Filistin'den jet tepki!

Filistin yönetimi Bahreyn-İsrail normalleşme anlaşmasına tepki olarak Manama'daki büyükelçisini geri çekti..

ABONE OL
GİRİŞ 11.09.2020 22:19 GÜNCELLEME 11.09.2020 22:37 DÜNYA
Bahreyn'in ihanetine Filistin'den jet tepki!
Bahreyn'in ihanetine Filistin'den jet tepki!

ABD Başkanı Donald Trump, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ardından Bahreyn’inde İsrail ile ilişkilerin normalleştirilmesi konusunda anlaşmaya vardığını duyurmuştu. Filistin Dışişleri Bakanı Riad Al-Malki yaptığı açıklamada, Bahreyn Büyükelçisinin geri çağrıldığını duyurdu. Bakan, kararın Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın talimatı olduğunu açıkladı.

 

Filistin, İşgalci İsrail devleti ile Bahreyn Krallığı arasındaki ilişkilerin normalleşmesine ilişkin ABD-Bahreyn-İsrail üçlü deklarasyonunu şiddetle reddederek anlaşmayı kınadı. Hükümet, anlaşmanın Kudüs, El-Aksa ve Filistin davasına ihanet olduğunu vurguladı.

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Rasul 3 yıl önce Şikayet Et
    Israili taniyan ilk nusliman ulke Turkiye
    Cevapla
  • Pöh45 3 yıl önce Şikayet Et
    O zamanlar pek müslüman ülke olduğumuz söylenemez. Başta chp ve inönü vardı. Memlekette ezan yasak, kur'an yasak, medreseler yasak, camiler kapalı, hocalar asılmış, herkesin kafasına zoraki fötr şapka takılmış, çocuklara okullarda şimdi süt içirildiği gibi bira içirilen ve üstünde giyecek önlüğü olmayan çocuklara bale dersi verilen bir zamandı. Yani müslümandan sayma o zamanki Türkiyeyi.
    Cevapla
  • Körtopal 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede elçiyi çeksin bu iki arab ülkesinden bu ne ya şımardılar
    Cevapla
  • Yücel 3 yıl önce Şikayet Et
    Filistine ihanet eden yetim mazlum öksüz çocuklara ihanet etmiştir . Filistine ihanet eden Mescid-i Aksaya ümmete ihanet etmiştir . Filistin tüm ümmetin meselesidir . Biliyorum ki halklar olarak kalbimiz dilimiz bir lakin böyle kukla devlet yöneticileri israille normallestikce ümmetin kanayan yarası dinmeyecektir . Nasıl ki Ayasofyanin kapali olmasi ümmete vurulan bir zincirdi mubarek Mescidi Aksanin ve Filistinli kardeslerimizin gavurun postalinin altinda ezilmeside bize vurulan bir zincirdir alnimizda kara bir lekedir . Yüce Allah bu lekeden kurtulmamizi cümlemize nasip etsin . Âmin.
    Cevapla
  • Fırat 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya kolaydı, bizdeydi zaten. Orada zebella gibi duran İsrail var. Arkasında dünyanın en güçlü devletleri var. 10 tane Türkiye olsa yine İsrail'i durduramaz
    Cevapla
  • iibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    karaktersizler
    Cevapla
  • selçuklu 3 yıl önce Şikayet Et
    filistine ihanet eden mescidi aksaya ihanet etmiştir.. ancak abd gudumundeki arap ulkelerinden başka bişey beklemeyin... artık sadece biz kaldık... yanımızda sandıklarımızda bir bakmışız kimse yok oyüzden turkiye olarak sadece ALLAH'a güvenicez gökteki meleklere güvenicez resule uyucaz kendimize güvenicez... bedirde uhudda kat bet düşmanı yenen peygamber efendimizi örnek alıcaz... eger kazanırsak dünyaya biz liderlik edicez.. sanırım başkada şansımız yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR