İran Devrim Muhafızları’ndan Bahreyn'e tehdit: İntikamını alacağız

İran Devrim Muhafızları tarafından yapılan açıklamada, Bahreyn'in İsrail ile ilişkilerini normalleştirme kararı kınanarak, 'Bahreyn'in cellat iktidarı, Kudüs mücahitlerinin alacağı intikamı beklesin' denildi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.09.2020 18:42 GÜNCELLEME 12.09.2020 18:48 DÜNYA
İran Devrim Muhafızları’ndan Bahreyn'e tehdit: İntikamını alacağız
İran Devrim Muhafızları’ndan Bahreyn'e tehdit: İntikamını alacağız

ABD Başkanı Donald Trump dün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ardından Bahreyn’inde İsrail ile ilişkilerini normalleştirme konusunda anlaşmaya vardığını duyurmuştu. Duyurunun ardından Arap dünyasında birçok ülke ve örgüt kararı kınadı.

 

BAHREYN, SİYONİST İSRAİL REJİMİ İLE NORMALLEŞME SÜRECİNE DAHİL EDİLDİ

İran Devrim Muhafızları tarafından yapılan açıklamada, Bahreyn'in İsrail ile ilişkilerini normalleştirme kararı kınanarak, Bahreyn yönetimi tehdit edildi. Alınan kararın meşru olmadığı ve Bahreyn rejiminin ahmakça bir seçim yaptığını belirten Devrim Muhafızları, “ABD Başkanı ve Beyaz Sarayın operasyonu ile İslam dünyasını sömürmek ve işgal güçlerini Filistin'de korumak için Bahreyn, Siyonist İsrail rejimi ile normalleşme sürecine dahil edildi. Onlar bölgede hedeflerine ulaşamayacak ve İslam dünyasında kendisini gizleyen direniş gerçek gücünü açığa çıkartacaktır" ifadelerini kullandı.

 

"BAHREYN'İN CELLAT İKTİDARI, KUDÜS MÜCAHİTLERİNİN ALACAĞI İNTİKAMI BEKLESİN"

Bahreyn'in aldığı karar sonrası İsrail rejiminin Basra Körfezi’ndeki nüfusuna izin vermeyeceklerini belirten Devrim Muhafızları, Bahreyn rejimini tehdit ederek, "Bahreyn rejimi İslam dünyasının asla kabul etmeyeceği bir karar almıştır. Bu karara en uygun karşılığı alacaklardır. Bahreyn'in cellat iktidarı, Kudüs mücahitlerinin alacağı intikamı beklesin” dedi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeni ABD planında "Filistin ordusu yok, İsrail işgal ettiği bölgeler ve yerleşimler cebinde kalacak, İsrail kıyıma devam edebilecek"....... Bu SUUDİLER'İN, BAE ve MISIR'ın yani "ABD ve İsrail şakşakçılığı devam ediyor".....”İSRAİLLER SAVAŞMAK CAİZ DEĞİL” diyen bir Suudi başmüftüsü varken Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın..!!!
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah öyle de olacak. Bahreyn sultanları yıllardır kukla olmaktan başka birşey yapmamış hep yemiş hep yemiş. Şimdi halk sizi yiyecek. İsrail'e alan açıyorsunuz ya işte o alanı size kendi halkınız dar edecek.
    Cevapla
  • Adıyamanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    İran, arapları kışkırtarak İsrail'e alan açma amacındadır. Zira İsrail ile İran arasında bir danışıklı dövüş vardır.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Adıyamanlı sen ancak o kafayla o yörede kalır çıkamazsın bir yere. Batının dillendirdiğini sen de tercüman oluyorsun.
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen.. Neden yıllardır birbirlerine atıp tutar da HİÇ saldırmadılar..
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    İsrailden alsın. niye öyle veya böyle kendinizden olanlara saldırıyor.asıl düşmana dokunma işbirlikçisine kan kustur. bunlar şeytanın hileleri.
    Cevapla
  • Cengiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Tırt
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR