Ukraynalı vekilden çarpıcı Ermenistan açıklaması

Ukrayna Milletvekili Lyudmila Marçenko, "Ermenilere sesleniyorum! Karabağ sizin değil. Yöneticileriniz size yanlış bilgi veriyor, yalanlarınızı ve Azerbaycan topraklarına olan saldırıları durdurun" açıklamasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2020 12:46 GÜNCELLEME 21.10.2020 14:37 DÜNYA
Ukraynalı vekilden çarpıcı Ermenistan açıklaması
Ukraynalı vekilden çarpıcı Ermenistan açıklaması

Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki gerginlik devam ederken, Ukrayna Milletvekili Lyudmila Marçenko'dan önemli bir açıklama geldi.

 

Resmi Facebook hesabından bir paylaşımda bulunan Marçenko, "Ermenilere sesleniyorum! Karabağ sizin değil. Yöneticileriniz size yanlış bilgi veriyor, yalanlarınızı ve Azerbaycan topraklarına olan saldırıları durdurun" dedi.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 103 TÜMÜ
  • Rte osman 3 yıl önce Şikayet Et
    marçenko hanımefendi tam türkiye-ukrayna dostluğunca ve gerçekleri söylemiş
    Cevapla
  • sel yaz 3 yıl önce Şikayet Et
    bu hanımefendı mılletvekılı bu sozu cok zaman once soylemıstır . Turk dostudur . durust ve ıyı bır sıyasetcıdır. tarıhe ıyı baktıımızda kırım ukrayna dogusu ve ızmaıle kadar olan bolgelerde osmanlı orta asya Turk turk tarıhını cok rahat gorursunuz , : ;;;;; Ukrayna'da sözde Ermeni soykırımı ile ilgili yapılacak etkinlikleri yasaklanması kararında önemli rol oynayan Halkın Hizmetkârı Partisi milletvekili Ludmila Marçenko, " Keşke herkes Türkler gibi merhametli olsa. Ermeni soykırımı diye bir şey yoktur. Parlamentoya böyle bir şey olmadığnı anlattık. Vekil arkadaşlarımız da tasarıyı kabul etti" diye konuştu.
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    HELAL OLSUN.. Sonuçta yürekli ve cesaretli vekil..
    Cevapla
  • SUİKOKUSU 3 yıl önce Şikayet Et
    bi suikaste kurban gider :)
    Cevapla
  • anadolu ligi 3 yıl önce Şikayet Et
    ukraynanın doğusunu bölmek istiyorlar o yüzden ukrayna Azerilere destek oluyor, tamamen siyasi, yoksa ermeniler ,yunanlılar,ruslar ve ukraynalılar aynı mezhepten
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ona bakarsan bizde araplarla aynı mezhepteniz, durum malum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR