Aliyeva'dan Türk halkına ve Erdoğan'a özel teşekkür

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Mihriban Aliyeva, Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı karşı saldırı dolayısıyla dayanışma ve manevi destek sergileyen Türk halkı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2020 11:39 GÜNCELLEME 30.09.2020 11:40 DÜNYA
Aliyeva'dan Türk halkına ve Erdoğan'a özel teşekkür
Aliyeva'dan Türk halkına ve Erdoğan'a özel teşekkür

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Mihriban Aliyeva, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, Azerbaycan'ın hiçbir zaman başkalarının topraklarına göz dikmediğini, insanlık suçu işlemediğini belirtti.

 

Azerbaycan ordusunun başka bir devletin toprağına ayak basmadığını, kendi toprağını koruduğunu ve onun için savaştığını kaydeden Aliyeva, "Ermenistan'ın silahlı provokasyonuna yanıt verildi. Azerbaycan ordusu kendi vatanını savunarak başarılı karşı saldırı operasyonu düzenliyor ve işgal altındaki bölgeleri kurtarıyor" ifadelerini kullandı.

Aliyeva, Azerbaycan halkı ve devletine destek olan, adil ve ilkeli tutum sergileyen tüm devlet ve kuruluşlara teşekkürlerini ileterek, "İlk olarak kardeş Türk halkına ve bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan'a minnettarım. Onların dayanışması ve manevi desteği her bir Azerbaycanlıya gurur hissi yaşatıyor" ifadesini kullandı. 

 

Azerbaycan askerleri için dua ettiğini bildiren Aliyeva, şunları kaydetti: "Azerbaycanlılar niyet, hareket ve dualarıyla birliktelik sergiliyor. Yüce Tanrı, Azerbaycan halkının ve onun kutsal mücadelesinin yardımcısı olsun. Yüce Tanrı, her bir Azerbaycanlıya kutsal Karabağ toprağını öpebilmeyi nasip etsin. Allah şehitlerimize rahmet eylesin."

KAYNAK : AA
YORUMLAR 36 TÜMÜ
  • hltt01 3 yıl önce Şikayet Et
    tanrı cins isim Allah özel isimdir. Tanrı kelimesi, her şeyden üstün olan yaratıcı ve yönetici” manasıyla kabul edilirken, Allah, varlığı gerçek ve kesin olan tek Tanrı’nın özel ismidir. birbirinin yerini asla. tutmaz. şirke girersiniz. bırakın öz türkçeymiş felanmış filanmış biz talas savaşıyla islamı kabul etmiş bir milletiz. ırkız toplumuz. orta asyada şamanist veya gök tanrı inancıyla yaşamıyoruz.
    Cevapla
  • Mustafa.. 3 yıl önce Şikayet Et
    Birlikten kuvvet doğar biz birleşirsek aşamıyacagımız engel yok.
    Cevapla
  • Selami 3 yıl önce Şikayet Et
    Onun ismi ALLAH . ulan tanrida ne put mu?
    Cevapla
  • Fethi 3 yıl önce Şikayet Et
    Son cümlesinde Allah demiş.
    Cevapla
  • Yahya 3 yıl önce Şikayet Et
    Si kardesimizsiniz dualrimiz sizinle
    Cevapla
  • Kerem 3 yıl önce Şikayet Et
    Teşekküre gerek yok, kardeşliğin gereğini yapıyoruz. Artık zayıf değiliz çok şükür. Gücümüz gücünüzdür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR