Batı'nın ikiyüzlü olduğunu biliyorduk ama bu kadarını da kimse beklemiyordu

İşgalci Ermenistan'ın saldırılarıyla başlayan çatışma bölgede devam ederken, Batı ikiyüzlülüğünü bir kez daha gösterdi. Washington Post, BBC, The Spectator gibi gazete, dergi ve kanallar, işgalci Ermenistan lideri Paşinyan'a mikrofon uzatırken, ülkesinin toprakları için savaşan Aliyev ya da diğer Azerbaycanlı yetkilileri görmezden geliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2020 09:33 GÜNCELLEME 01.10.2020 09:34 DÜNYA
Batı'nın ikiyüzlü olduğunu biliyorduk ama bu kadarını da kimse beklemiyordu
Batı'nın ikiyüzlü olduğunu biliyorduk ama bu kadarını da kimse beklemiyordu

27 Eylül Pazar sabahı Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine çatışmalar başlamıştı. Azerbaycan Ordusu karşı saldırı başlatmış ve çok sayıda yerleşim birimlerini işgalden kurtarmıştı. Her iki ülkede savaşa hazırlık için seferberlik ilan ederken, karşılıklı açıklamalar gelmeye de devam ediyor.

 

BAKÜ YÖNETİMİ GÖRMEZDEN GELİNİYOR

Çatışmanın başlamasıyla Batı'nın ikiyüzlü tutumu bir kez daha ortaya çıkmış oldu. BM tarafından Dağlık Karabağ'da işgalci olarak kabul edilen Ermenistan'a destek için sıraya giren gazete ve dergiler, Azerbaycan'ı görmezden geliyor.

 

ALİYEV YA DA AZERBAYCANLI YETKİLİLERE KENDİLERİNİ ANLATMA HAKKI VERMİYORLAR 

Washington Post, BBC, The Spectator gibi gazete, dergi ve kanallar, Ermenistan lideri Nikol Paşinyan'a mikrofon uzattı ve işgalci tezlerini savunmasına fırsat verdi. Ancak ülkesinin toprakları için haklı bir mücadele veren İlham Aliyev ya da diğer Azerbaycanlı yetkililer görmezden gelindi.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 126 TÜMÜ
  • Ertuğrul 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir biz bir Allah. O her halimizi niyetimizi biliyor.
    Cevapla
  • Afyok 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk'ün turkten başka dostu yok bunlar hristiyan topluluğu müslüman İran bile arkadan kuyu kazıyor ne bekliyorsunuz
    Cevapla
  • TRT World'e Destek 3 yıl önce Şikayet Et
    O yüzden burada bas bas bağırıyoruz, yerli ve milli sosyal medya ağlarına vatandaşlarımız destek olsun, devir enformasyon savaşı devri. Eşinizi dostunuzu çocuklarınızı uyarın TRT World veya Kıyam gibi kanalların sosyal medya ağlarına abone olsunlar, önemli videoları beğenip yayın. Savaş sadece cephede olmuyor, biz sivillerde böyle destek olabiliriz, her şeyi devletten beklememek lazım, kuru slogan atmakla olmuyor bu işler, alt tarafı 2-3 tıklama yapıp Müslümanların ve ülkemizin hakkını dünya arenasında savunacağız. Malum ergenin Youtube kanalı on milyon aboneyi geçmişken, TRT World Youtube hala 1 milyon olmadı. Ayıp be ayıp.
    Cevapla
  • toto 3 yıl önce Şikayet Et
    bir papazın peşine takılarak serüvenlere dalanlar olmuştur tarih boyunca. biz haçlı seferi adını takmıştık bunlara. gün yeni fakat aynı hezeyan devam ediyor bu gün de. mesajım fransızlaşmayıp fransızlaşmaya direnenleredir. yani kalın türke
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH C.C kafiri düşünceyi bitirsin inşallah. Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR