Ermenistan Gence ve Mingeçevir'i vurdu!

Son Dakika haberi; Ermenistan ordusu Azerbaycan'ın Gence ve Mingeçevir kentlerine füze saldırısı gerçekleştirdi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Haciyev, Ermenistan'ın Gence'ye düzenlediği füze saldırısında ölen sivillerin sayısının 12'ye yükseldiğini 40 yaralı olduğunu bildirdi. Ermenistan ordusunun Mingeçevir kentine attığı füzelerin Azerbaycan hava savunma güçlerince imha edildiği bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2020 02:04 GÜNCELLEME 17.10.2020 05:16 DÜNYA
Ermenistan Gence ve Mingeçevir'i vurdu!
Ermenistan Gence ve Mingeçevir'i vurdu!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ermenistan ordusunun Gence ve Mingeçevir'e füzelerle saldırdığını duyurdu.

 

 

Ermenistan yine Gence'yi vurdu!

Olay yerinden edinilen bilgiye göre, Gence'de füzelerin isabet ettiği bölgede çok sayıda sivil enkaz altında kaldı.

 

 

Enkaz alanında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 

SALDIRIDA CAN KAYIPLARI VAR

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Haciyev sosyal medya hesabından 'Ermenistan yeni füze sistemleri getirdi ve Azerbaycan şehirlerine saldırdı. Saldırıda can kayıpları var' ifadelerini kullandı.

AZERBAYCAN HAVA SAVUNMA GÜÇLERİ, MİNGEÇEVİR'E ATILAN FÜZELERİ ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Ermenistan ordusunun Mingeçevir kentine attığı füzelerin Azerbaycan hava savunma güçlerince imha edildiği bildirildi.

Açıklamada, füzelerin Azerbaycan hava savunma güçleri tarafından etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

ERMENİSTAN'IN GENCE'DEKİ SİVİLLERİ "ELBRUS" BALİSTIK FÜZELERİYLE VURDUĞU BELİRLENDİ

Ermenistan'ın, Azerbaycan'ın ikinci büyük kenti Gence'deki sivilleri Scud tipi "Elbrus" balistik füzeleriyle vurduğu tespit edildi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Gence'ye düzenlenen saldırıda Scud tipi "Elbrus" balistik füzelerinin kullanıldığını, enkaz alanında bulunan parçaların bunu kanıtladığını duyurdu.

Hacıyev, Scud füzeleriyle sivillere yönelik saldırının Erivan yönetiminin ahlaksız ve şizofrenik zihniyetini gösterdiğini kaydetti. Sivillere yönelik saldırının, savaş alanındaki yenilgileri nedeniyle Ermenistan yönetiminin acizliğine işaret olduğunu belirten Hacıyev, saldırının kasıtlı olduğuna dikkati çekti. 

YORUMLAR 36 TÜMÜ
  • Mmk 3 yıl önce Şikayet Et
    BM, AB, NATO, ABD, AİHM... ya tamamen bitecek yada daha evrensel biçimde güncellenecek, bugünkü şekli ile etkisiz ve taraflı oluşumlardır bunlar
    Cevapla
  • Mmk 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah ömür verirse Reis ermenistan'ı kürdistan'ı israil'i ortadan kaldırmadan, gönül coğrafyamızı biraraya getirmeden rahat edemeyecek. Allah güç ve kuvvet versin Reis'e
    Cevapla
  • Ceyhun 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim yaptığımız da endişe edenler neden Ermenistan masum sivilleri vurduğun da endişe etmezler.Zalimler için yaşasın CEHENNEM...
    Cevapla
  • Recep 3 yıl önce Şikayet Et
    Savaşında hukuku vardır kadınlara çocuklara ve ibadet yerlerine saldırılmaz. Ermenistan askerinin yüreği varsa azerbaycan askerinin karşısına çıksın .
    Cevapla
  • Recep 3 yıl önce Şikayet Et
    Savaşında hukuku vardır kadınlara çocuklara ve ibadet yerlerine saldırılmaz. Ermenistan askerinin yüreği varsa azerbaycan askerinin karşısına çıksın .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR