Soykırımcı İsrail'den itiraf! Bataklığa saplandılar

Gazze’de soykırım gerçekleştiren işgalci İsrail, Gazze'de bataklığa saplandı. İstihbarat raporu hazırlayan İsrail Askeri İstihbarat Birimi, İsrail'in derin bir krize sürüklediğini belirterek Netanyahu'yu uyardığı kaydedildi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.02.2024 17:43 GÜNCELLEME 16.02.2024 19:11 DÜNYA
Soykırımcı İsrail'den itiraf! Bataklığa saplandılar
Soykırımcı İsrail'den itiraf! Bataklığa saplandılar
  • Haber7

Gazze’de soykırıma tam gaz devam eden işgalci Siyonist İsrail, bataklığa saplandı. İsrail Askeri İstihbarat Müdürlüğü’ne (AMAN) ait istihbarî bir rapor, İsrail medyasına sızdı.

İSRAİL GAZZE’DE DERİN BİR KRİZE SÜRÜKLENİYOR

İsrail merkezli Kanal 12’nin haberine göre; AMAN’ın İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu uyardığı kaydedildi. Ancak Netanyahu'nun uyarıları dinlemediği ifade edildi.

İstihbarat raporunda, hem Gazze’deki soykırıma hem de Filistin’in tamamını ele alınırken Siyonist İsrail’in Gazze’de derin bir krize sürüklendiği belirtildi. 

SOMUT BİR PLAN YOK

Hamas’a yönelik desteğin devam ettiği belirtilen belgede, soykırımcı İsrail’in Gazze’ye yönelik somut bir planlarının olmadığı belirtildi. 

“HAMAS’I YOK EDEMEYİZ” İTİRAFI

Söz konusu raporda, Hamas’ın yok edilemeyeceği vurgulandı. Hamas’ın bir sistem olarak ortadan kaldırılması halinde bile Filistinli direnişçilerin faaliyetlerine devam edeceği kaydedildi.

Rapor, geçtiğimiz hafta sonu yüksek rütbeli askeri subaylar, AMAN ve Shin Bet'ten yetkililerin katıldığı bir toplantının ardından dolaşıma sokulduğu belirtildi.

KAYNAK : Haber7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 55 TÜMÜ
  • 06ankara 2 ay önce Şikayet Et
    abd nin başındaki zat israili desteklerken Putinin siyasi rakibinin cezaevinde ölmesine üzülmüş ve suçlu Putin'in olduğunu vs lafları siralarken israilin katliamına göz yummasi israile silah ve parasal yardimlari ateşkesi veto ederek 1000 lerce günahsız Filistinlinin öldürülmesine İsrail'in katliamına destek verirken Putin'in siyasi rakibinin ölümüne hangi mantıkla laf ediyor.
    Cevapla
  • Öktem 2 ay önce Şikayet Et
    Yüce ALLAH tez zamanda sizi helak eylesin katil sürüsü vahşi yaratıklar
    Cevapla
  • Serhat 2 ay önce Şikayet Et
    He he öyle oldu.filistinin içinden geçtiler.biz olmasak Filistin düşer Gazze düşer diyenler nerde hani.
    Cevapla
  • Özkan 2 ay önce Şikayet Et
    Bizimkilerin bi eli balda öteki kaymakda.utanıyormuyuz? Hayır. Neden? Çünkü biz Yezid'in çizdiği yolun yolcusuyuz.bunu herkez için söylemiyorum ben ve benim gibi ciğeri yanan herşeği yapmaya hazır baba yiğitler var.tek yapabildiğimiz yollara çıkıp bayrak sallamak starducks ın önüne içerdekiler görecek şekilde tükürmek
    Cevapla
  • Cumhurat 2 ay önce Şikayet Et
    Israilin arkadinda tum hristiyan ulkeler var destek veriyorlar filistinin arkasinda kim var onun kimse yok hamasa destek veriyoruz basarili olmasini istiyoruz ama hamas arkasinda onu arap devletlerinin desteklemeyecegini bilerek boyle bir yıkim yasanacsgini bildigi halde nadil ilk harekata kalkişti bence hamadin icinde nadirde olsa israile calisan filustini tuzaga ceken komutanlar var ta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR