Kassam dediğini yaptı: Berren ve bahren ve cevven!

Ebu Ubeyde'nin tarihi manifestosunun ardından Filistinli mücahitler, işgalci İsrail’e ağır zayiat verdirmeye devam ediyor. Hem havada, hem karada hem de denizde darbe yiyen İsrail, mücahitlerin direnişini kıramıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 06.03.2024 19:46 GÜNCELLEME 06.03.2024 19:46 DÜNYA
Kassam dediğini yaptı: Berren ve bahren ve cevven!
Kassam dediğini yaptı: Berren ve bahren ve cevven!
  • Haber7

7 Ekim Aksa Tufanı Operasyonu’nun ardından Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları ve İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri’yle göğüs göğüse çarpışamayan soykırımcı İsrail, sivil katliamlarıyla Filistinli mücahitleri sindirmeye çalışıyor. Ancak İsrail havadan, karadan ve denizden ağır darbe almaya devam ediyor.

KARADAN, DENİZDEN VE HAVADAN!

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde’nin “İstediğiniz kadar kalabalık gelin. Araçlarınızla veya yayan, karadan, denizden ve havadan hiç fark etmez. Size ölümlerden ölüm beğendireceğiz. Pişmanlıktan kendinize lanet okuyacaksınız. Karşılaşacağınız tek şey ancak şiddetli azabımız olacak. Size kılıcımızın tadından ve namlumuzdan çıkan ateşten başka bir şey yoktur.” şeklinde yaptığı tarihi manifestonun gereğini yerine getiren Filistinli mücahitler, işgalci İsrail’e ağır zayiat verdirmeye devam ediyor.

Karadan tankları ve düşman askerlerini imha eden Filistinli direnişçiler, havadan ise İHA’ları avlıyor. Mücahitler, fırsat buldukça İsrail’in deniz üslerine baskın yapıyor. 5 aydır cephaneleri tükenmeyen ve personel kaybı vermeyen Filistinli mücahitler, direnişte geri adım atmıyor. Aylardır küçücük Gazze Şeridi’nde teknolojik imkanları da kullanan ve saldırı görüntüleriyle Siyonistlerin moral olarak çökerten mücahitlerin, internet kabiliyetinde ise henüz bir aksaklık bulunmuyor.

İsrail ordusunda 'Kassam Tugayları' krizi! Binlerce asker için talimat verildiİsrail ordusunda 'Kassam Tugayları' krizi! Binlerce asker için talimat verildi

TANK MEZARLIĞINA DÖNDÜ

Kara saldırısını uzun bir süre erteleyen işgalci İsrail, Gazze’ye tanklarla giriş yaptığından beri ağır kayıplar veriyor. Yasin 105 roketleriyle yakın mesafeden vurulan İsrail ordusu, geride çok sayıda tank mezarlığı bıraktı.

Kassam yerden vuruyor, havadan takip ediyor... Gazze İsrail'e mezar oluyorKassam yerden vuruyor, havadan takip ediyor... Gazze İsrail'e mezar oluyor

Gazze’ye giren İsrail askerî araçlarının sonu ‘kırmızı ok’! 10 günde tank hurdalığıGazze’ye giren İsrail askerî araçlarının sonu ‘kırmızı ok’! 10 günde tank hurdalığı

SİYONİSTLER KORKUDAN ZIRHLI ARAÇLARDAN ÇIKAMIYORLAR

Sık sık Filistinli mücahitlerin pususuna düşen İsrail askerleri, tankların ve diğer zırhlı araçların içerisine saklanıyor.

TÜNELLERDEN ÇIKIP BASKIN VERİYORLAR

İşgalci İsrail ile cepheden çok sayıda çatışma görüntülerini yayınlayan Kassam Tugayları, tünellerden çıkarak sürpriz saldırılar düzenliyor.

Geçtiğimiz günlerde paylaşılan bir videoda ise mevcut tünelden yeni bir çıkış kapısı meydana getiren mücahitler, oradan çıkarak İsrail tankını vurduğu anları paylaştı. Gerçekleştirilen saldırı, mücahitlerin yeni yöntemlerle Siyonistleri bozguna uğrattığını gözler önüne serdi.  

Kassam’dan İsrail’e ‘tünel’ sürprizi: Kazdı, çıktı, vurdu!Kassam’dan İsrail’e ‘tünel’ sürprizi: Kazdı, çıktı, vurdu!

EVLERE GİZLENEN SİYONİSTLER KESKİN NİŞANCILARLA AVLANIYOR

Tahrip ettikleri evlere gizlenen Siyonist askerler, Filistinli direnişçiler tarafından tek tek vuruluyor.

Keskin nişancı İsrail askerini böyle vurduKeskin nişancı İsrail askerini böyle vurdu

HAVADAN DRON İLE GÖZETLENEN SİYONİSTLER HAVAN TOPLARIYLA VURULUYOR

Filistinli direnişçiler, dronları da aktif olarak kullanıyor. Düşman unsurların yerini tespit eden mücahitler, havan toplarını kullanarak nokta atışlarla işgalcileri hedef alıyor.

Kassam Tugayları'ndan İsrail'e ağır darbe! 25 İsrail askeri öldürüldüKassam Tugayları'ndan İsrail'e ağır darbe! 25 İsrail askeri öldürüldü

İHA’LAR DÜŞÜRÜLDÜ, KAYITLAR ELE GEÇİRİLDİ

İşgalci İsrail’in istihbarat için kullandığı insansız hava araçlarını düşüren Filistinli mücahitler, ele geçirdikleri İHA’lardan elde ettiği görüntüleri de kullanıyor.

Kassam Tugayları, İsrail'e ait 'quadcopter' ele geçirdiKassam Tugayları, İsrail'e ait 'quadcopter' ele geçirdi

Kassam Tugayları, İsrail ordusunun İHA'larını ele geçirdiKassam Tugayları, İsrail ordusunun İHA'larını ele geçirdi

PUSUYA ÇEKİLEREK DÜŞMAN UNSURLAR İMHA EDİLİYOR

Filistinli mücahitler, pusuya çekerek çok sayıda asker öldürmeyi başarıyor.

Önce pusuyu kurdular, sonra tankı uçurdular! Kassam yine saniye saniye yayınladıÖnce pusuyu kurdular, sonra tankı uçurdular! Kassam yine saniye saniye yayınladı

Tel Aviv’i titreten gerçek: Hamas’ın tünelleri de askerleri de sapasağlam!Tel Aviv’i titreten gerçek: Hamas’ın tünelleri de askerleri de sapasağlam!

TOPRAK ALTI RAMPALARINDAN FÜZE YAĞIYOR

Kudüs Tugayları son videosunda yerin altında yerleştirdiği roket rampalarını yayınladı. Filistinli mücahitler, Siyonist İsrail'e karşı bu rampalardan roket saldırısı gerçekleştiriyor.

DEMİR KUBBE DELİK DEŞİK OLDU

7 Ekim’de 5 binin üzerinde roket fırlatan Filistinli mücahitler, Demir Kubbe’yi delik deşik etti.

İşte Kassam’ın Demir Kubbe’yi parçalayan roket bombardımanıİşte Kassam’ın Demir Kubbe’yi parçalayan roket bombardımanı

ŞEHİTLERİN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU SİVİL, MÜCAHİTLERİN DİRENCİ VE CEPHANESİ SAĞLAM

Dünyanın önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT), ABD’li yetkililerin yaptığı açıklamalara dayanarak, Hamas'ın tünel ağının çoğunluğunun sağlam kaldığını açıkladı.

New York Times haberinde, İsrail'in öngörülebilir gelecekte grubun askeri kapasitesini ortadan kaldırma hedefine ulaşamayacağı belirtildi.

En az 5 bin Hamas savaşçısının hâlâ kuzey Gazze Şeridi’nde olduğu vurgulanan haberde, “Hamas savaşçıları, hâlâ kuzey Gazze’nin yer altı ve yer üstünde, İsrail birliklerine füze fırlatıp, birliklerine saldırı düzenleyecek seviyede aktif olarak varlık gösteriyor.” denildi.

Haberde ayrıca, İsrail rejiminin Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun, “Hamas'ı yok etme” hedefinin mevcut duruma göre "anlaşılması zor" olduğuna dikkat çekildi.

KAYNAK : Haber7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 190 TÜMÜ
  • Rüstem 1 ay önce Şikayet Et
    Ebu Ubeyde takma isimli şahıs, sen neyden bahsediyorsun. Hangi ülkeden konuşuyorsun. Gazze yakılmış, yıkılmış, 31.000 Şehit, .... Yürü git, aklını endekslediğin İran'a.
    Cevapla
  • Hamdullah çelebi 1 ay önce Şikayet Et
    Allah size öyle bir güç kuvvet versin ki siyonistlerin yok oluşunu görelim
    Cevapla
  • Fatma 1 ay önce Şikayet Et
    Rabbim Kahhar ismiyle kahretsin bu siyonistleri
    Cevapla
  • deniz 1 ay önce Şikayet Et
    Rabbim gazanızı mübarek etsin.
    Cevapla
  • O s 1 ay önce Şikayet Et
    Amin amin
    Cevapla
  • Eren koksal 1 ay önce Şikayet Et
    Zalimin zulmu varsa,mazlumun Allah'ı var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR