MEB LGS 4. soru destek paketini yayınladı! İşte LGS Haziran ayı örnek soruları!

MEB LGS sınavına hazırlanan 8. sınıf öğrencilerine örnek soru ve kaynak desteği vermeyi sürdürüyor. Haziran ayı LGS çalışma destek paketi öğrencilerin erişimine açıldı. Ziya Selçuk yaptığı açıklamada öğrencilerin motivasyonlarını yükseltmek ve yabancılık hissi yaşamaları için Çalışma Soruları Destek Paketi yayınladıklarını belirtti. İşte LGS sınavına girecek öğrenciler için bin 280 soruluk 4. destek paketi...

ABONE OL
GİRİŞ 04.06.2020 14:04 GÜNCELLEME 04.06.2020 14:04 EĞİTİM
MEB LGS 4. soru destek paketini yayınladı! İşte LGS Haziran ayı örnek soruları!
MEB LGS 4. soru destek paketini yayınladı! İşte LGS Haziran ayı örnek soruları!

Liselere Giriş Sınavına, hazırlıklarını evlerinden sürdüren 8. sınıf öğrencileri için MEB LGS Haziran ayı 4. destek paketini yayınladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada örnek soru kitapçıklarını bu süreçte öğrencilere yardımcı olmak ve öğrencilerin yeni sınav sistemine uyum sağlamaları için yayınladıklarını açıklamıştı. Sosyal medya hesabından Haziran ayı 4. destek paketini öğrencilere sunduklarını belirten Ziya Selçuk öğrencilerin motivasyonlarını yükseltmek ve yabancılık hissi yaşamamaları için soru destek paketlerini yayınladıklarını açıkladı. İşte LGS Haziran ayı 4. destek paketi…

 

HAZİRAN AYI 4. LGS DESTEK PAKETİ

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına ilişkin merkezî sınava yönelik Haziran ayı çalışma soruları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlandı. LGS çalışma sorularına aşağıda bulunan link üzerinden ulaşabilirsiniz.

HAZİRAN AYI 4. LGS DESTEK PAKETİ İÇİN TIKLAYINIZ!

 

LGS SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada Liselere Giriş Sınavının 20 Haziran Cumartesi günü yapılacağını açıkladı.

LGS SINAV GİRİŞ BELGESİ HANGİ TARİHTE YAYINLANACAK?

LGS sınav giriş belgeleri bu yıl e-Okul Veli Bilgilendirme sistemi üzerinden öğrencilerin erişimine açılacak. Salon, sınıf ve sıra bilgilerinin bulunduğu sınav giriş belgesinin sınav tarihinden (20 Haziran) 7 gün önce açıklanması bekleniyor. Sınav giriş belgeleri, okul yönetimleri tarafından sınav günü, sınavdan 30 dakika önce öğrencilerin sıra numaralarına göre masalarına bırakılacak.

3 BİN 796 SORULUK KAYNAK ERİŞİME AÇILDI!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada eğitimin bütün aşamalarında olduğu gibi sınava hazırlık sürecinde olan çocuklara fırsat adaleti sunabilmek için çaba sarf ettiklerini belirtti. Önceliklerinin öğrenci sağlığı ve güvenliği olduğunu ifade eden Selçuk Hazırlık sürecinde gençlerimizin moral ve motivasyonlarını yükselterek, sınav günü sürprizlerle karşılaşmayacakları ve yabancılık hissi yaşamayacakları bir atmosferi oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ayda bir kez yayımladığımız Örnek Soru Kitapçığı'nı iki kez yayımlamaya başladık. Bugün Çalışma Soruları Destek Paketi'nin de dördüncüsünü paylaşıyoruz. Bu yeni paketle birlikte toplam 3 bin 796 soruluk bir kaynağı erişime açtık.”dedi.

YORUMLAR 1
  • kulexmen pro max 3 d 3 yıl önce Şikayet Et
    acaba lgs zormu olur kolaymı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR