EGM ikinci kez KPSS 50 puanla personel alımı yapacak! İlk alımda kadrolar tamamlanmadı!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) 2020 yılı içerisinde ikinci kez aşçı alım ilanı yayınladı. Bir önceki alımlarda beklenilen sayıya ulaşamayan EGM, KPSS 50 puan şartı esas alarak ikinci kez aşçı alım ilanı yayınladı. İşte başvuru şartları ve detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 14.02.2020 10:56 GÜNCELLEME 14.02.2020 10:56 EKONOMİ
EGM ikinci kez KPSS 50 puanla personel alımı yapacak! İlk alımda kadrolar tamamlanmadı!
EGM ikinci kez KPSS 50 puanla personel alımı yapacak! İlk alımda kadrolar tamamlanmadı!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) personel alımı ilanını duyurdu. Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliği çerçevesinde farklı illerde görevlendirilmek üzere KPSS 50 puan esas alarak toplamda 9 aşçı alımı gerçekleştirilecek. 

 

20 Ocak 2020 - 24 Ocak 2020 tarihleri arasında 2019 yılı 1. Dönem kadrolu Aşçı alımı gerçekleştirilmişti. Ancak söz konusu alımlarda yeterli sayıya ulaşamayan EGM ikinci alımları başlattı.

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (EGM) AŞÇI ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

EGM tarafından yayınlanan başvuru şartları şu şekilde:

 

a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’ inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

b. Atanmak istediği unvanla ilgili olarak EK-1 de belirtilen öğrenim şartı ve diğer nitelikleri taşımak,

c. Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

d. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

e. Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak. 

EGM PERSONEL ALIMI AŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Emniyet Genel Müdürlüğü ikinci kez yayınladığı aşçı alımı ilanı için başvuru tarihini 17 Şubat 2020 olarak açıkladı. Adaylar 21 Şubat 2020 tarihine kadar başvurularını tamamlayabilecek. 

İnternet üzerinden başvuru almayacak olan EGM, başvuruları İllerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğü vasıtası ile bizzat alacak.

2020 EGM AŞÇI ALIMI ÖZEL ŞARTLAR

EGM tarafından duyurulan aşçı alımına ilişkin özel şartlar şu şekilde:

Herhangi Ortaöğretim Kurumlarının Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı ve Dallarının, Aile ve Tüketici Hizmetleri Alanı Beslenme ve Ev Yönetimi Dalının, Aile ve Tüketici Hizmetleri Alanı-Ev Ekonomisi Dalının veya Konaklama ve Seyahat Hizmetleri AlanıTurizm/Otelcilik ve Turizm Dalının birinden mezun olmak.

 EGM AŞÇI ALIMI RESMİ METİN İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR