Bingöl'de şiddetli bir deprem daha gerçekleşti! İlk deprem 5,9 idi!

Bingöl'de ikinci büyük deprem oldu. Dün akşam saatlerinde gerçekleşen 5,9 şiddetinde depremin ardından bu sabah 5.6 büyüklüğünde yeni bir deprem daha yaşandı. Arama kurtarma ekipleri çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 15.06.2020 10:24 GÜNCELLEME 15.06.2020 10:26 GÜNCEL
Bingöl'de şiddetli bir deprem daha gerçekleşti! İlk deprem 5,9 idi!
Bingöl'de şiddetli bir deprem daha gerçekleşti! İlk deprem 5,9 idi!

Bingöl'de ikinci bir deprem daha oldu. Dün Bingöl'ün Karlıova ilçesinde akşam saat 17.24'te 5,9 şiddetinde deprem gerçekleşmişti. Depremde bir korucu şehit olurken yaralanan 18 kişi de hastanelere kaldırıldı. Çok sayıda evin ve ahırın yıkıldığı depremde Yedisu ilçesine bağlı Elmalı köyünde de birçok kerpiç yapı yıkıldı. Tüm ekipler arama kurtarma faaliyetini yürürken bu sabah saatlerinde yeni bir büyük deprem haberi daha geldi. 

 

 

BİNGÖL'DE İKİNCİ BÜYÜK DEPREM OLDU

Bingöl'de dün akşam saat 17.24'te 5,9 şiddetinde gerçekleşen depremin ardından bu sabah saat 09.51'de 5.6 büyüklüğünde deprem bir deprem daha meydana geldi.

 

 

SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

DÜN 5,7 İLE SALLANDI BİR KORUCU ŞEHİT OLDU

Bingöl Valiliğinden, merkez üssü Karlıova ilçesi olan 5,7 büyüklüğündeki depremde göçük altında kalan güvenlik korucusunun şehit olduğu bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Karlıova'nın Kaynarpınar köyünde göçük altında kalan güvenlik korucusunun kurtarılamadığı belirtildi.

Açıklamada, şehit güvenlik korucusuna Allah'tan rahmet, yakınlarına ve millete başsağlığı dilendi.