Son dakika haberi: 4 Temmuz koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 4 Temmuz koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1154 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 20 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 204 bin 610, can kaybı 5 bin 206 oldu. Bakan Koca değerlendirmesinde, yoğun bakım hasta sayısında rtış olduğunu belirterek uyarılarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2020 22:39 GÜNCELLEME 05.07.2020 02:14 GÜNCEL
Son dakika haberi: 4 Temmuz koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 4 Temmuz koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 20 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı ise 5 bin 200'e yükseldi. Bugün toplam 48 bin 248 test yapılırken, bin 154 yeni vaka tanısı konuldu, toplam vaka sayısı ise 204 bin 610 oldu.

Toplam test sayısı 3 milyon 584 bin 066, vaka sayısı 204 bin 610, vefat sayısı 5 bin 206 olarak kayıtlara geçti.

İYİLEŞEN HASTA SAYISINDA ARTIŞ SÜRÜYOR

Bugün bin 214 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısı da 179 bin 492'ya yükseldi. Toplam entübe hasta sayısının 378, toplam yoğun bakım hasta sayısının ise bin 93 olduğu açıklandı.

4 Temmuz koronavirüs tablsou, vaka, can kaybı sayısı ve son durum

BAKAN KOCA: ÖNCEKİ GÜNLERDEN DEVAM EDEN ARTIŞ VAR...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 4 Temmuz koronavirüs tablosuna ilişkin,  'İyileşen toplam hasta sayımız 180 bine yaklaştı. İyileşme sürecindeki hasta sayısı 20 bin civarında. Yoğun bakım hasta sayımızda, önceki günlerden devam eden bir artış var. Vakaların azalma seyri yavaş. Bugün iyileşenlerin sayısı yeni vakalardan 60 fazla' ifadelerini kullandı.

Türkiye'de gün gün koronavirüs

BAKAN KOCA: MEYDANI GELİNLE DAMADA BIRAKIN...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, düğünlerde sosyal mesafe ve maske kuralına uyulması gerektiği uyarısında bulundu.

Kaygı verici haberlerin geldiğini belirten Koca, ''Düğünlerden, sosyal mesafe kuralına uyulmadığı, maske kullanılmadığı, eğlencelerin kaygı verici yakınlıkta gerçekleştiği haberleri geliyor. Meydanı gelinle damada bırakın. Maske takmak zorunda kalmadan eğlensinler. Siz kuralları çiğnerseniz, bizim düğünümüzde oldu diye üzülürler.'' ifadelerini kullandı.

Fahrettin Koca, Twitter

 

 

YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Batlamyuss 3 yıl önce Şikayet Et
    Olmayan bir hastalığı salgın varmış gibi lanse edip insanlarımızın ağzına gem vurup , bağışıklık sistemini çökertip eziyet çektiren lerden ALLAH elbet hesabını soracaktır.. O kadar bilimsel açıklamaya rağmen akademik kimlikleriyle bu oyunun parçası olanlara olmaya devam edenlere hayret ediyorum...#maskeyehayir
    Cevapla
  • Yıldırım 3 yıl önce Şikayet Et
    Düğünler hiç de uygun değil kalabalık ve toplu oynuyorlar. Denetim yok bilinç yok
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Saat 20 den sonra sokağa çıkma yasağı daha makul asker uğurlamada askere gideni de 3 ay hapis cezası sonra oradan askere bina ya 4 tane zibidi devlete kafa tutuyor hergün aynı kare
    Cevapla
  • Türk'ün Pınarı 3 yıl önce Şikayet Et
    Hz. Ebubekir (R.A.): "Birine karşı sabrın kalmadığı vakit, ALLAH'IN sana ne kadar sabırlı olduğunu düşün."
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık Bakanlığı'nın Saygıdeğer Büyüklerine. Borsa endeksi gibi her gün rakam duymaktan gına geldi. Coronanın dünya çapında oynanan büyük bir oyun olduğunu duymayan kalmadı. Açık havada maske takmanın, oksijensiz kalmanın, yarardan çok zarar getirdiğini herkes yavaş yavaş anladı. Her gün millete korku aşılaya aşılaya, millet deli olacak. İnanmayan açıp YouTube'da konu ile ilgili farklı bilimsel görüşlere bakabilir.
    Cevapla
  • Batlamyuss 3 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımız boşa dememiş ; Gavur un ekmeğini yiyen , gavur un kılıcını sallar diye ... Korona yalanlarının daha kapsamlısinı insta da 20 kadar hesap var onlarda daha detaylı daha kapsamlı bazı postları videoları insta kaldırdı da küffar a boyun eğmeyen hesaplar ..
    Cevapla
  • Hasbinallah 3 yıl önce Şikayet Et
    Covid sebebiyle ölmüş hastalarım adına bir sağlık çalışanı olarak çenenizi kapamanızı istiyorum. Sizin ocağınıza düşmemiş ateşi yellemek zevkli değil mi? Allah onun hesabını sorar. Bir bez parçası ile başkasının yaşamını koruyabilecek iken narinim deyip yapmamak... Allah inşallah onun da hesabını sorar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR