AK Parti'den Joe Biden'e tepki: Kimse müdahale edemez

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ABD Başkan Adayı Joe Biden'ın açıklamalarına ilişkin, "Sandık namustur. Kimse müdahale edemez. Demokrasimiz hak edilmiş ve bedeli ödenmiş bir demokrasidir. Kimse yıkamaz" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.08.2020 10:46 GÜNCELLEME 16.08.2020 10:46 GÜNCEL
AK Parti'den Joe Biden'e tepki: Kimse müdahale edemez
AK Parti'den Joe Biden'e tepki: Kimse müdahale edemez

AK Parti Sözcüsü Çelik, Twitter hesabından, ABD Başkan Adayı Joe Biden'ın açıklamalarına tepki gösterdi. Çelik, şunları kaydetti:

"Biden 'Erdoğan'ı değiştireceğiz, bunu darbeyle değil, seçimle yapacağız' derken, darbe diyemediği için seçim demiş. Cümledeki 'darbe' seçim, 'seçim' de darbe yerine kullanılmış. Sandığın gücüne inanıyoruz. Darbeye nasıl cevap verilir, en son '15 Temmuz'dan biliyoruz. Sandık namustur. Kimse müdahale edemez. Demokrasimiz hakedilmiş ve bedeli ödenmiş bir demokrasidir. Kimse yıkamaz. Yabancı müdahale peşindeki her virüse karşı siyasi dezenfektanlarımız yüzde yüz etkilidir."

 

YORUMLAR 3
  • erol 3 yıl önce Şikayet Et
    ey millet,bu adamın söylediği,Mehmetçiğe sıkılması için yollanan binlerce tırdan dahamı kötü.adam diyorki TSK da eskiden gladyo,derin devlet vasıtasıyla adamlarımız vardı.bu Tayyip bunları hal etti.adamımız kalmadı.tek çareleri var muhalefet partileri ile iktidarı ele geçirme.kullanabilecekleri 2 partide hdp ve malesef chp.
    Cevapla
  • temko 3 yıl önce Şikayet Et
    Obama bunun için işleri berbat etmekte çok yetenekli demiş. 15 temmuz darbesinin başarısızlığını buna yıktıysa kendini ispata çalışıyor olabilir. ABDnin imkanlarının bu adamın emrine girmesi çok tehlikeli. Hükümet tehditi ciddiye alıp gereken önlemleri almalı. s400 s500 ne gerekiyorsa. Diplomasi, suriye ırakla işbirliği. Uçak üretimi eksiklerin tamamlanması. iç istihbarat dış istihbarat. suriyede beslediği 80000 pkklıyı mobilize ederse ordunun güneyde hazır olması lazım. Tüneller sürekli taranıp bulunup yeniden kullanılamayacak şekilde imha edilmeli. HDP iç karışıklık çıkarmaya çalışabilir. Aşiretlerle çalışmak lazım. Ülkenin suriyeye çerilmesine izin verilmemeli.
    Cevapla
  • muşlu. 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hiyar bunu aklindan cikarmasin türkiye yanarsa abd küle döner.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR