Ermenistan iyice afalladı! Türkiye'ye çirkin saldırı! MSB'den son dakika açıklaması

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın kendisine karşı Türk uçaklarının ve İHA/SİHA'larının kullanıldığına dair açıklamalar yapmasına çok sert yanıt verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2020 17:02 GÜNCELLEME 30.09.2020 17:43 GÜNCEL
Ermenistan iyice afalladı! Türkiye'ye çirkin saldırı! MSB'den son dakika açıklaması
Ermenistan iyice afalladı! Türkiye'ye çirkin saldırı! MSB'den son dakika açıklaması

Son dakika haberi: Ermenistan'ın Dağlık Karabağ bölgesinde Azerbaycan'a yönelik gerçekleştirdiği saldırıların ardından Azerbaycan misliyle karşılık verdi. Vurulan darbenin ardından Ermenistan, dış güçlerden destek alabilmek adına Türkiye aleyhinde propaganda yürütmeye kalktı. Milli Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın skandal sözlerine yanıt verdi.

 

 

KARA PROPAGANDADAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şu şekide: Ermenistan resmi hesaplarından kendisine karşı Türk uçaklarının ve İHA/SİHA’larının kullanıldığına dair hiçbir kanıta dayanmayan yalan iddialarda bulunulmaktadır. Bunlar Ermenistan’ın karşısında Türkiye’nin olduğu algısı yaratarak arkasındaki desteği arttırma maksatlı kara propagandadan başka bir şey değildir. Nitekim bu iddialar kendi destekçileri hariç kimse tarafından ciddiye alınmamıştır. Diğer taraftan Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri; kendi başına zaferi elde edebilecek imkan ve kabiliyete, işgal altındaki öz topraklarını kurtaracak azim ve kararlılığa sahip olduğunu geçtiğimiz birkaç günde tüm dünyaya göstermiştir.

 

 

YORUMLAR 79 TÜMÜ
  • fatihintorunu 3 yıl önce Şikayet Et
    iyi de abi kullansak biz yaptık desek nolurdu hazır savaş yeri deneyelim üstlerinden güzel güzel
    Cevapla
  • gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    ayni ermeni soykirimi yalani gibi ciyaklamaya basladiniz,
    Cevapla
  • Usta 3 yıl önce Şikayet Et
    Tam deli saçması biz eğer vursa idik erivan diye bir yer yokdu şimdi sihalar ise azerbeycana satılan sihalardır oysa azerbeycan israilden de siha alıyor neden onlara laf yok
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    sinek vızıltısı bunlar
    Cevapla
  • Nəzrin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bencede
    Cevapla
  • E.Durak 3 yıl önce Şikayet Et
    Selçuk bayraktar sana ekibine ne kadar teşekkür etsek azdır allah seni bu vatana yetiştiren anne ve babandan razı olsun sayenizde ülkemiz destan yazıyor yoksa bizleri bir bardak suda içerdeki ve dışardaki düşmanlarımız yok ederdi kısmet değilmiş sayende ırakta kurtulurdu vallahi seninleyiz yiğidim ekibine dikkat et satılmış köpekler aranıza girmesin allah yar ve yardımcınız olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR